You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Очаквайте в Откраднат живот: Доцент Банков се завръща, нови герои влизат в сериала

Очаквайте в Откраднат живот: Доцент Банков се завръща, нови герои влизат в сериала

В сезон шест на Откраднат живот ни очакват нови герои и предизвикателства

Новият сезон на Откраднат живот поднася на зрителите поредица от изненади. След като екранната д-р Стилянова /Ралица Паскалева/ и Наталия Генадиева /Дария Симеонова/обявиха, че ще стават майки, на продуцентите им се наложи да попроменят малко сценария и актьорския състав. Докато Ралица се подготвя за завръщане в поредицата, а Дария Симеонова — да стане майка, ето какво може да очакваме от новия сезон.

Доцент Банков се завръща в болницата, но не като директор, а като лекар. Как това ще се отрази на отношенията му с останалите от екипа? С него е и съпругата му, опитваща се да преживее трагедията, сполетяла и двамата. Ани Пападополу се въплъщава в ролята на събудената Ева. Сериалът ще проследи пътят на Банков до Германия и събуждането на Ева. Както и разкриването на най-тежката трагедия, която почти унищожава живота на двамата. Съпрузите ще трябва да преодолеят белезите от миналото, както и да се справят с много нови предизвикателства.

Предстои да видим още интересни моменти с двамата най-млади герои — Петър Милошев и Димитър Рачков — младши. Двамата братя ще играят в сериала, като Митко този сезон ще има по-голямо присъствие на екрана. Как осиновеният наследник на сестра Жекова ще се справи с новината, че вторият му баща е в затвора? И дали това няма да го промени повече от очакваното? Каква ще е ролята на по-малкия му брат — Пепи, тепърва предстои да разберем. Но майката на двете талантливи деца и сценарист на сериала Христина Апостолова обеща, че ще има още изненади.

Откраднат живот сн. Facebook
Откраднат живот сн. Facebook

Предстои да видим също и дали Иво Фотев няма да се завърне, за да търси отмъщение. В предишния сезон влиятелния бизнесмен почти унищожи клиниката и д-р Стаменова с машинациите си. В края на сезона той бе арестуван и задържан, а съпругата му Ина окончателно се събра с д-р Тасев, от когото очакваше дете. Какво ще се случи с тях двамата също предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!