You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Очаквайте в „Откраднат живот: Любовта лекува“ – Нова болница и нов живот за любимите герои

Очаквайте в „Откраднат живот: Любовта лекува“ – Нова болница и нов живот за любимите герои

Нова болница и нов живот за героите от „Откраднат живот“ в новия сезон — „Любовта лекува“

Под надслов „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще стартира новият сезон на любимия медицински сериал. Снимките на поредицата вече започнаха, а част от звездите и сценаристите разкриха и какво ще очакваме в следващите епизоди.

"Откраднат живот: Любовта лекува" стартира напролет сн. Инстаграм
„Откраднат живот: Любовта лекува“ стартира напролет сн. Инстаграм

Д-р Стилянова се завръща, при това неочаквано и доста запомнящо се. След като роди второ дете на мъжа си доцент Захариев, Галя отново се връща в нова клиника. Почти целия болничен екип се мести в МБАЛ „Света Анастасия“. Новата клиника е създадена от Ина Фотева и е пряко свързана със съдбата и личната трагедия, която сполита нея и д-р Тасев.

Промени в живота очакват и доцент Банков. Героят на Юлиян Вергов отново среща любовта и животът му започва да се променя. “Героят ми се връща към доброто в “Откраднат живот: Любовта лекува”. Доцент Банков се променя. Всеки човек се променя с течение на времето, така че е нормално и персонажите в един сериал да се променят. Това, което научих от моя герой, е потвърждението на старата максима, че нещата се случват, докато кроим планове”, споделят самият актьор в интервю за „Събуди се“ по Нова телевизия.

Сред първите лица, които ще видим в първите епизоди на сериала, ще са Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Емил Марков и Марта Вачкова. Актьорът, който играе доцент Захариев споделя, че в новия сезон темата за любовта ще бъде развита в по-оптимистичен план.“На пръв поглед „Любовта лекува“ е игра на думи, защото в болницата лекарите лекуват. Но има неща, които са извън физическото здраве. Не, че досега не е имало любов в „Откраднат живот“, но да кажем, че темата за любовта ще бъде развивана в един по-оптимистичен и светъл план“, разкрива още Емил Марков.

Всички декори, цялото оборудване и обзавеждане на снимачната площадка е абсолютно истинско. И ако се наложи, там дори може да бъде проведена истинска операция, съобщава още продуцентът на сериала Евтим Милошев. Болницата е изцяло преобразена за нуждите на новия сезон на сериала. А зрителите с нетърпение очакват да видят какво предстои в сезон седем.

Ние също!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!