You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение”: Хасан Али ограбва Шахика и Ендер, Йълдъз проваля брака си

„Опасно изкушение”: Хасан Али ограбва Шахика и Ендер, Йълдъз проваля брака си

В сюжета на „Опасно изкушение” се появява Джансу – роднина на Хасан Али, която е способна да надмине дори Шахика и Ендер с интригите си

Младоженците в „Опасно изкушение” не започват брака си благословени. Фериде научава от тях новината за сватбата им и ги гони от дома си. Йълдъз се разстройва, но мъжът ѝ я подкрепя. Ендер е притеснена от преживяното във вилата на Халит. Джанер я изненадва с новината за брака на Йълдъз. Чаатай води избраницата си и в дома на брат си. Хасан Али е изумен, но посреща новината с разбиране. Оказва им подкрепа, н о го прави, за да получи доверието на сина си.

Ендер най-после споделя с брат си какво е видяла във вилата на бившия си. Там я посреща Зехра, която е убедена, че убийцата на баща ѝ сама се е издала. Доведената ѝ дъщеря се държи като в най-трудните им години. Ендер я съветва да попита мъжа си какво крие от нея. Зехра е убедена, че ще стигне до истината за смъртта на баща си.

Дъщерята на Халит се опитва да убеди мъжа си, че сама се е усъмнила в Ендер. Истината е, че Шахика умело я е настроила срещу мащехите ѝ. Коварната сестра на Кая вече има готов план как да накаже съучастниците си.

И Асуман не е очарована, че дъщеря ѝ отново се е омъжила тайно, но приема брака ѝ. Хасан Али е малко тъжен за скромното тържество, но се надява Чаатай най-после да работи в семейната фирма. Шахика научава за брака му от Фериде и съобщава на Зехра.

Ендер навестява Йълдъз и я изпраща на проучване. Шахика обаче е подготвила Зехра. Дъщерята на Халит убеждава последната си мащеха, че вярва в невинността ѝ. Ендер научава за разговора им. Тя заплашва Мерт, че ще издаде тайната му и жена му ще го изгони, ако продължават да се занимават с нея.

Шахика смирено убеждава Фериде, че Йълдъз има тайни за криене и Чаатай ще я напусне, когато ги разбере. Ендер търси близостта на Хасан Али и умело го принуждава да я покани на семейната вечеря у Йълдъз.

Мерт изпраща близките си далече и предупреждава Зехра, че Ендер иска да ги скара. В дома на Хасан Али се събират всички. Йълдъз получава прекрасни бижута от майка си и Ендер, но нейният свекър я изненадва с цял сандък скъпоценности. Чаатай, за разлика от жена си, е смутен от това великолепие. Празничната вечеря е прекъсната от полицията, която арестува Йълдъз и Ендер.

Хасан Али и Чаатай се опитват да помогнат. Йълдъз и Ендер са истински звезди сред затворничките. Шахика съобщава на Фериде за ареста им. Асуман изкарва тежко нощта, но на сутринта отива в дома на Зехра. Напомня ѝ колко добрини е получила от Йълдъз в трудни моменти. Хасан Али, Джанер и Айсел правят всичко възможно да помогнат. Шахика също е арестувана!

Ендер вече се чувства по-спокойна в килията. Умело поощрява затворничките да се насладят на нападението на Йълдъз върху Шахика. Блондинката се сприятелява със съкилийничките си и ги впечатлява с историята си. Шефката на килията Нургюл заставя славното трио да чисти.

Докато Чаатай води бебето при Йълдъз, Хасан Али се среща със съучастниците ѝ. По заобиколен път им обещава свободата в замяна на акциите, които притежават. Обещава да ги върне след известно време, но не му вярват.

Берк Октай в Опасно изкушение
В крайна сметка Шахика и Ендер дават всичко, което имат, получават свободата си, но изненадващо ги изхвърлят от холдинга. Хасан Али предупреждава снаха си, че трябва да забрави миналото и близките си, за да запази брака си. Ендер я моли за помощ, но Йълдъз е притисната от свекъра си.

Джанер и сестра му отново се завръщат в гетото. Ендер се кани да отмъсти. За нейна изненада Шахика застава на вратата ѝ. Моли за подслон и обещава, че с обединените им сили могат да отмъстят по достойнство. Ендер е недоверчива, но се съжалява над нея.

Двете признават, че не са казали нищо нито на Иит, нито на Кая. Ендер е хладнокръвна, но Джанер малко се страхува от гостенката. Никой не подозира, че и Йълдъз не е щастлива в брака си. Чаатай настоява да подбира добре хората около себе си.

Зехра тъгува за братчето си, но никой не я допуска до него. Йълдъз иска да се сближи със свекърва си, но напразно. Фериде отново я отхвърля. Ендер и Шахика изпращат Джанер на разузнаване.Махмуд се оказва непробиваем, но сестрата на Кая има нов план как да разкрие тайните на Хасан Али. Води Ендер в дома на Фериде.

Майката на Чаатай не е очарована да приеме гостенките си. Ендер обаче ѝ предлага неустоима сделка – информация за бившия ѝ срещу начин да изхвърлят Йълдъз от семейството ѝ. Поощряват Фериде да се нанесе при младоженците.

В дома на Йълдъз и Чаатай настъпват тежки дни: Фериде не само пречи на младите, но и се кара непрекъснато с Асуман. Никой не предполага, че животът на всички ще се преобърне от появата на Джансу. Това е племенницата на Фелиз – втората жена на Хасан Али.
Младата жена посещава главата на холдинга. Признава му, че всъщност е биологична дъщеря на Филиз. Ендер и Шахика разказват на Зехра за незаконния син на Мерт. Джансу разказва на Хасан Али тъжна история за детството си и го моли за работа. Той ѝ съчувства и е готов да помогне.

Мерт умело прикрива следите си и Зехра продължава да смята бившите на баща си за лъжкини. Двамата отиват на партито на холдинга на Хасан Али. Там са Йълдъз и Чаатай. Шахика и Ендер идват неканени и се държат дори възпитано. По време на речта на Хасан Али се разнася запис на Асуман и Йълдъз, в който тъщата на Чаатай злослови срещу Фериде и настоява дъщеря ѝ да забременее бързо.

Разразява се страшен скандал. Чаатай е бесен на жена си и Асуман. Фериде се наслаждава на ефекта и споделя доволството си с Шахика и Ендер. Йълдъз се опитва да се оневини. Никой обаче не подозира, че Джансу е човек на Шахика и разказите ѝ са измислица на Ендер.

Момичето е готово да се отърве от тях при удобен случай – също като Йълдъз, която е готова да ги накаже за унижението. Асуман е готова да използва дори Халит Джан да разтопи сърцето на зет си.

За да спечели доверието на Хасан Али, Йълдъз се съгласява да помогне на Джансу да се социализира. Асуман моли Зехра да убеди Фериде, че синът ѝ се е оженил за почтена жена. В същото време майката на Чаатай споделя нова информация с Шахика и Ендер.

Фериде вече е научила за уменията на Асуман да гледа на кафе. Опитва се да я злепостави, но само губи приятелка. Йълдъз умело събужда ревността на мъжа си, но Чаатай скоро разбира, че жена му е наела актьор. Шахика и Ендер нахлуват в дома на Хасан Али.

Йълдъз организира семейна вечеря. Фериде се държи ужасно и с нея, и с Джансу. Шахика и Ендер са поставили камери в кабинета на Хасан Али. Вярват, че той е убил сътрудника си. Оказва се, че това е поредният умел номер на бизнесмена, който е инсценирал напасението.
Чаатай иска обяснение от жена си за поредните лъжи. Затворничката Нургюл се появява в дома на Ендер. Джанер преживява пореден стрес заради сестра си. Нургюл иска да остане при тях. Те обаче намират начин да покажат, че са в немилост и я препращат към Йълдъз. В имението обаче става объркване. Айсел смята, че е пристигнала маникюристка за Фериде.

Бързо става ясно коя е Нюргюл. Бившата затворничка никак не харесва свекървата и не спестява коментарите си, когато Йълдъз пристига. Жената на Чаатай бързо намира къде да я устрои. За да получи прошка от Йълдъз, е готова да наеме дори затворничка.
Чаатай разбира за станалото и отново се скарва с жена си. Йълдъз получава криза. Налага се да викат лекар, макар никой в дома да не ѝ вярват. Шахика лъже и манипулира цялата махала, за да получават безплатни услуги и храна.

Нургюл е готова на всичко, за да попадне в хайлайфа. Йълдъз е принудена да потърси Шахика и Ендер. Трите я водят в бутик и ресторант, за да я заведат на обяд. Там попадат на светска дама, която сяда на масата им. Нургюл ограбва жената. Запис от обяда попада в Хасан Али.

Вечерта за Йълдъз се оказва тежка. Родителите на мъжа ѝ провокират поредния скандал с мъжа ѝ. Чаатай не издържа на напрежението и обявява края на брака си. Отива и се запива в бар. Джансу разбира и отива при него, за да му прави компания.

Докато Йълдъз се страхува от поредния развод, Шахика и Ендер намират начин да се завърнат в големия бизнес. Изпращат руска проститутка на Хасан Али, докато е в командировка. Светлана им обещава опозоряващи снимки. Уви! Двете не постигат нищо. Хасан Али отново е предвидил хода им – Светлана изпраща видео, в което той за пореден път се подиграва с бившите си съдружнички.
Не толкова весела е ситуацията при Чаатай. Той се събужда в хотелска стая – гол и в компанията на Джансу, доволна от нощта им заедно.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!