You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Алихан и Зейнеп са щастливи заедно, Йълдъз и Халит се женят

„Опасно изкушение“ : Алихан и Зейнеп са щастливи заедно, Йълдъз и Халит се женят

Опитите на Ендер на съсипе сестрите Йълмаз в „Опасно изкушение” само ги сближава по-силно мъжете от някогашното ѝ обкръжение

Целувката на Алихан и Зейнеп вълнува и двамата, но срещата им продължава кратко. Халит спасява Йълдъз след поредния скандал на Ендер в кафенето. Момичето го кара да се чувства като герой. Ендер разбира, че спешно трябва да си възвърне позициите в обществото и че Йълдъз не случайно кара Халит да се застъпва за нея. Дженер има план как да накаже съперницата на сестра си.

В заведението, където работи Йълдъз става нов скандал. Клиентка я обвинява в кражба, но момичето бързо е оневинено.Дженер не се предава и измисля нов начин да злепостави Йълдъз. Тя в крайна сметка решава да напусне, което успокоява собственика на заведението. Алихан не оставя на Зейнеп време да се откаже от него.

Кани я на вечеря и я изненадва с мотора си. Отвежда я на специално място, където двамата се опознават по-добре. Алихан изненадва момичето си, когато сяда на мястото на пианиста, който, според него, свири фалшиво. Зейнеп вече си мисли как да се спаси от срещата. Алихан обаче я очарова с мелодията, която ѝ посвещава.

У дома Йълдъз заговорничи с дружката си – фризьорка. Когато Зейнеп се завръща у дома, се налага да обяснява за честите си излизания вечер. Йълдъз е уверена, че Алихан е омагьосал сестра ѝ. На другата сутрин съседката Гьолсум доволно обсъжда личния живот на момичетата.

Когато Йълдъз съобщава на Халит, че е напуснала, той ѝ предлага да се върне във фирмата му и тя приема. Тя скоро разбира, че няма лесно да получи вниманието на шефа. Зерин обожава Лал, която е все по-несигурна във връзката си с Алихан. Зейнеп отива в кабинета на шефа си. Моли го да не се виждат извън офиса. Той отново я провокира с поведението си. Предлага ѝ да играят на игра. Победителят в нея ще определи бъдещето им. Ако бъде той – ще продължат да се виждат, ако е тя – ще запазят само професионалните си отношения.

Алихан излиза на бизнес среща в заведението, където работеше Йълдъз. Там се натъква на Мете, който го възмущава с поведението си. У дома Зейпен вдига скандал на сестра си, разбирайки, че тя отново работи за Халит. Лал напразно се опитва да преследва Алихан.

Ендер тъгува за Ерим и стария си начин на живот. Зехра я заплашва да я изхвърли от фондацията, ако не продаде билети за крупна сума пари. Ендер е достатъчно нахална да ги предложи на Алихан и той я спасява от позора. Бизнесменът може да се скрие от всички, но не и от най-близкия си приятел. Хакан му дава да разбере, че усеща привличането между него и Зейнеп.

Алихан кани асистентката си в апартамента си, за да играят мистериозната игра. Прислужницата Айсел вмъква тайно Ендер в имението, за да вземе дрехите си. Това коства голям конфуз. Някогашната светска лъвица трябва да понесе съжалението в очите на Айсел.

Зерин посещава бившия си. Йълдъз се възползва от момента и създава всички предпоставки, за да се отърве от съперницата си Дуйгу. В дома на Алихан е интересно. Зейнеп разбира, че трябва да играят на въпроси, с които да покажат колко добре се познават. Играта е забавна, но и създава допълнително напрежение по между им. Тя познава, че той никога не е бил влюбен. Той не предполага, че това се отнася и за нея.

Халит закъснява и само Йълдъз го изчаква. Бизнесменът я кани на вечеря. В същото време Ендер и Зехра се сблъскват на поредното мероприятие. Бившата на Халит успява с манипулация да поддържа имидж на успешна. Зехра отново се напива и губи едно от бижутата си. Ендер го прибира.

В последния момент Зейнеп печели играта с Алихан, но и двамата са огорчени. Тя настоява да не се виждат извън работата. Той прекарва вечерта с чаша вино в ръка. На другия ден Зейнеп е изумена. Шефът ѝ иска да работи само с друга, а на нея поставя досадни задачи, която я отвличат от основните задължения. Алихан обаче е приготвил клопка за нея. Прави така, че тя да се качи на самолета му.

„Отвлича” я и я води на мястото, където винаги е искала да отиде – до тунела на Тутус и дървото на Муса.

Ендер посещава бившия си. Той се опитва да я унизи, но тя му подхвърля гривната на Зехра. На тръгване тя вижда Йълдъз в компанията. Най-после разбира кой е източникът на всичките ѝ нещастия.

Възниква скандал. Ендер се опитва да злепостави Йълдъз пред Халит и тя трябва спешно да се реабилитира пред него. Фризьорката ѝ идва на помощ. Вечерта тя води братовчед си, с чиято помощ тя трябва да покаже високия си морал.

Зейнеп се страхува от турболенцията. Алихан я държи за ръка. Двамата прекарват прекрасно далеч от Истанбул. Той я провокира с коментари, че това са последните им часове заедно извън службата. В същото време Лал страда за Алихан и не спира да тормози Хакан с въпроси. Той бързо съобразява, че приятелят му е със Зейнеп.

Алихан изпраща асистентката си до вратата. Разделят се с мисълта, че повече няма да са заедно. В последния миг Зейнеп се разубеждава. Когато се връща назад, за да го настигне, разбира, че той я е чакал, защото е бил сигурен в чувствата ѝ. Двамата се целуват и са много щастливи.

На сутринта Зейнеп споделя със сестра си вълненията си. Йълдъз е убедена, че това е любов. В същото време Ендер започва да планира удар срещу Йълдъз. Алихан кани Зейнеп на вечеря в дома си. Двамата флиртуват по телефона. По-късно Хакан не спира да тормози приятеля си, за да изкопчи признание за връзката му. Казва му, че чувствата не могат да се скрият. Предупреждава го, че Лал може да отмъсти на Зейнеп.

Дженер разпитва в квартала за Йълдъз и разбира всичко от Гюлсум. Йълдъз действа по плана си. Първо прави така, че Халит да я види с братовчеда на приятелката си. Бизнесменът се ядосва. Вечерта Йълдъз изпраща сестра си на вечеря и тайно мечтае двете да се оженят едновременно.

Синан се завръща в Турция. Той се опитва да се свърже първо със Зехра, после с Ендер. Бившите любовници се скарват. У дома на Алихан обаче цари любовта. Двамата приготвят вечеря. Алихан обаче не успява да накара Зейнеп да остане. Двамата си разменят съобщения преди да заспят.

Синан се изпокарва жестоко с Ендер. След това бързо решава да използва слабостта на Зехра към него. Зерин се опитва да се доближи до Халит, възползвайки се от добрите му отношения с Алихан. Бизнесменът се съгласява да вечерят заедно. Халит е разстроен от молбата на Йълдъз да намери работа на приятеля ѝ.

Лал отива да види Алихан. Той окончателно слага край на отношенията им. Тя разбира, че в живота му има друга. Той реагира с насмешка над драмите ѝ. На другия ден отвежда Зейнеп във вилата си, където ѝ показва любимия си кон, животните, мястото, където е бил най-щастлив като дете.

Ендер не се отказва да тормози Аргун. Дразни Зехра на срещата ѝ с приятелки. Провокира Халит на вечерята му със Зерин. Джанер намира Мете – бившият на Йълдъз, което им дава сериозен коз срещу златотърсачката от Бурса. В същото време обаче момичето се издига в очите на Халит. Показва му, че младежът, с когото е била е стар приятел, който има семейство.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.

Буря пречи на завръщането на Алихан и Зейнеп в Истанбул. Двамата прикарват вълнуващи мигове, което прерастват в страстна нощ. На сутринта се събуждат влюбени и щастливи.

Ендер се среща с Мете, за да му разкаже, че Йълдъз е разбила семейството ѝ. Зейнеп води Алихан в дома, за да го запознае със сестра си. Йълдъз обаче вечеря с Халит навън. Джерен е разбрал къде работи сестра ѝ. С негова помощ готви двоен удар: Тя е готова да злепостави Зейнеп пред Алихан, а Мете – Йълдъз пред Халит.

Плановете ѝ се провалят с трясък. Халит прокужда Мете, защото вярва на Йълдъз, а Зейнеп се срамува от преживяното. Тя моли да си тръгне по-рано, за да говори със сестра си. Алихан се вижда с Халит, за да обсъдят скандала. Двамата са на мнение, че сестрите Йълмаз са жертва на интриги. Ендер обаче не се отказва. Принуждава Лила да организира среща със Зерин. Там продължава да клевети момичетата.

Вечерта Зейнеп вдига скандал на сестра си. Йълдъз обаче е категорична, че не е била любовница на женен мъж. Зерин се разстройва от думите на Ендер. Отива в дома на Алихан. Настоява той да уволни Зейнеп. Алихан ѝ дава да разбере, че няма да слуша интригите на Ендер.

Докато Йълдъз се опитва да се справи с предизвикателствата на избора си, съперницата ѝ посещава Лал. Намеква ѝ, че Алихан спи с асистентката си. Зейнеп разказва на любимия си за скандала с Йълдъз. Той я успокоява, но Зерин пристига във фирмата. Тя се държи надменно със Зейнеп. Алихан ѝ казва, че Лал вече не е част от живота му. На тръгване Зерин просъсква на Зейнеп да не разчита на бъдеще с брат ѝ.

Вечерта Йълдъз води Халит в дома си. Той разговаря със Зейнеп. Дава да се разбере, че харесва Йълдъз, но тя е отхвърлила авансите му. Халит е впечатлен от почтеността на Зейнеп. Лила разказва на сестра си за твърденията на Ендер. Халит обаче за пореден път поставя Зехра на мястото ѝ. Ерим иска да се види с майка си. Халит е принуден да се съгласи.

Братовчедът на фризьорката изнудва Йълдъз и двете приятелки са принудени на крайни мерки. Правят така, че да арестуват младежа. Лал пристига в дома на Алихан, но не го намира. На другия ден Зейнеп запознава любимия със сестра си. Йълдъз му казва тайно за отношението на Зерин. Алихан вече е наясно колко са различни сестрите Йълмаз.

Приятелите на Халит се опитват да го сватосат за подходяща жена. Той се вижда тайно с Ендер. Предупреждава я, че ако продължиш да се меси в живота му, няма да види Ерим. Вечерта той се среща Азра – познатата на приятелите им. Ендер разбира и е готова за отмъщение.

Алихан и Зейнеп прекарват приятна вечер в дома му. Лал се появява пияна в апартамента. Опитва се да унизи съперницата си. Алихан я изхвърля, но и Зейнеп си тръгва много разстроена от думите на Лал.
Всички разбират за срещата на Халит. И Йълдъз, и Зерин са съкрушени от снимките му със светската красавица. Алихан и Зейнеп се изпокарват в офиса. Тя слага край на връзката им. Вечерта Хакан убеждава приятеля си, че връзките изискват усилия. На сутринта Алихан се държи зле със сътрудница, което провокира справедливия гняв на Зейнеп.

Доктор Синан и Зехра се срещат тайно в апартамента му. Той я свързва със съмнителен тип, който да ѝ даде заем. Ендер намира доказателство, с което да очерни поредната жена Халит. Той побеснява, но това го прави по-достъпен за Йълдъз. Алихан намира начин да разчувства Зейнеп и да спечели доверието ѝ с красив подарък-изненада. Тя се трогва от портрета и двамата се сдобряват.

Йълдъз решава да приеме предложението на Халит да бъде с него. Той обаче е по-смел – разочарован от светските лъвици, иска да се ожени за скромно и почтено момиче, каквото вярва, че е тя.

Синан не само въвлича Зехра във финансови авантюри. Прелъстява я, но моли да пазят в тайна връзката си, защото бившата му не е приела развода им с лекота. Йълдъз получава пръстена, за който мечтае отдавна и вярва, че е постигнала всичко в живота. На сутринта близките на годениците разбират за бъдещата сватба. Никой не е щастлив – нито Зейнеп, нито децата на Халит. Алихан разбира от любимата си за годежа. Зейнеп се срамува от сестра си и се притеснява, че това ще се отрази и на връзката им. Алихан обаче приема хладнокръвно ситуацията.

Халит отива в дома на бъдещата си балдъза. Убеждава я в почтените намерения към сестра ѝ. Вечерта бизнесмена събира децата, Зейнеп и Йълдъз на вечеря. Никой не е очарован от срещата. Хакан кара Алихан да се замисли, че скоро и него се очаква предложение.

Зерин и Ендер научават за годежа и всяка реагира по типичен за нея начин. Алихан се втурва да помага на сестра си. Подкрепя и Лила в трудния момент. Ендер се тревожи, че съперницата ѝ ще лиши сина ѝ от наследство. Йълдъз вида семейния адвокат и преди Халит да поиска предбрачен договор, сама му предлага да подпише такъв.

Алихан намира кученце на пътя и го води при Зейнеп. Двамата са много щастливи заедно. В същото време Зерин кани на среща Ендер, за да направят нещо, което да спре сватбата на Халит. Зейнеп научава, че Алихан е боготворил баща си, но и че не иска да говори за майка си. Двамата се скарват, защото семейството му е тема „табу”.

Няколко минути по-късно обаче се сдобряват като всички влюбени.
„Случайната” среща между Халит и Ендер на светско събитие вбесява Йълдъз. Тя се разстройва, въпреки думите на сестра си, че трябва да приеме живота му такъв, какъвто е. На сутринта Халит отрупва годеницата си с цветя. Зехра потъва все по-дълбоко – инвестира взетите назаем пари в козметичен център.

Хакан е изумен от промяната в Алихан. Казва му, че Зейнеп го е превърнала в послушно котенце. Алихан и Халит се срещат преди съвещание. Двамата разговарят за бъдещата сватба. Халит дава да се разбере, че одобрява Зейнеп до Алихан. Младият мъж защитава любимата си, без да потвърждава връзката си.

Йълдъз е развълнувана от приготовленията за сватбата си. Дори Зейнеп е ентусиазирана. Само две неща помрачават щастието им: Майка им – госпожа Асуман пристига с чеиза за дъщеря си и Ендер притеснява бъдещата булка в бутика.

След два дни настъпва Големия ден. Малко преди подписването, Халит връчва на избраницата си предбрачен договор. Тя обаче смело подписва и в замяна минути по-късно става Йълдъз Аргун.

Източник: FOX

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close