You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Алихан и Зейнеп се сгодяват, Ендер прелъстява Халит

„Опасно изкушение“ : Алихан и Зейнеп се сгодяват, Ендер прелъстява Халит

Кемал се оказва богаташ под прикритие, който иска отново да спечели жена си в „Опасно изкушение”, но тя прави пореден грешен избор

Неочакваната поява на Кемал в предишния епизод на „Опасно изкушение” вади Йълдъз от равновесие. Джем се вълнува от първата си официална среща със Зейнеп, без да подозира колко нещастна се чувства тя. Джанер обаче не остава сляп за мъката ѝ. Тя обаче не е склонна да споделя тайните на сърцето си.

Ендер и Кемал са доволни от ефекта, който са постигнали. Бившата на Халит предупреждава новия си сподвижник, че Йълдъз ще търси начин да го премахне от пътя си. Уплашената блондинка веднага отива при сестра си да разкаже за новия шофьор на Ерим.

Докато Зейнеп се опитва да успокои сестра си и да ѝ помогне да вземе мъдро решение, Алихан споделя с приятеля си, че няма надежда за любовта му. Джем влиза в кабинета му щастлив. Алихан вече предчувства какво е станало.

Зейнеп предполага, че сестра ѝ не е забравила Кемал. Йълдъз ѝ разказва за целувката. Зейнеп я съветва да бъде искрена, но явно не познава сестра си. Ендер вече прави всичко, за да сближи Ерим с шофьора. Йълдъз се опитва да манипулира Халит, за да го изгони.

Зерин излиза на вечеря със Зехра и Лила. Бившата ѝ доведена дъщеря продължава да си мисли, че Алихан се среща с Хира. Зерин е повече от развълнувана. В същото заведение са на първа среща Джем и Зейнеп. Трите явно показват лошото си отношение към сестрата на Йълдъз.

Ерим рязко отхвърля думите на Йълдъз и отказва да се раздели с Кемал. Зейнеп се чувства зле от презрителните погледи на Зерин и Зехра. Джем е толкова щастлив да е с нея и се опитва да я утеши.
Кемал споделя с приятел как живее Йълдъз. Предполага, че ѝ се налага да плаща жестока цена за сбъднатите си мечти. Зейнеп е принудена да остане за два дни при сестра си. Зехра не е очарована от гостенката.

Ендер е намерила начин да отклони вниманието на Йълдъз. Сега е решила да се върне в имението на бившия си като господарка. За целта планира да започне работа с Аргун, докато е в услуга на Алихан.

Кемал умело разпитва Ерим за семейството му. Зерин отива да посети брат си на работа. Кани го да се видят на вечеря. Ендер убеждава Зехра да работи в компанията ѝ. Джем се хвали на Алихан за първата си среща и връзката си със Зейнеп. Младежът не разбира какво причинява на близкия си приятел.

Халит разбира, че мъже от кръга им са много заинтересовани от Ендер.Зерин събира Алихан и Хира на вечеря и с огорчение разбира, че двамата не са заедно. Младежите остават насаме и осъзнават, че се чувстват добре. Вечерта в дома на Халит е напрегнато. Зейнеп вижда как децата на зет ѝ се държат зле със сестра ѝ. Ендер пристига и успява да убеди бившия си да разреши на дъщеря си да работи. Това става повод за нов скандал между Халит и Йълдъз.

Зейнеп постъпва най-мъдро от всички. Отива да говори с Кемал, защото искрено вярва на думите на сестра си. Докато се опитва да спаси Йълдъз, блондинката слага едно от бижутата си в колата на Кемал, за да го злепостави. Шофьорът обаче го връща преди да са го претърсили.

Алихан е нещастен, но мисли, че нищо не може да направи, за да върне любимата си. Джанер разбира, че Зейнеп има връзка с Джем, но не е щастлива с него. Тя не иска да споделя с него, но прозренията му винаги се оказват верни. За да се спаси от думите му, тя отива в кабинета на бившия ѝ. Алихан е огорчен, че не му е казала за връзката си. Предупреждава я, че допуска най-голямата грешка в живота си. Разбира за заблудата на Зейнеп, която си мисли, че е обвързан. Алихан е убеден, че тя още го обича и споделя с Хакан.
Йълдъз и Кемал разговарят тайно. Тя се опитва да го прокуди, но той ѝ казва, че няма да я издаде. Наказва я като я принуждава да го вижда всеки ден, а да живее в брак без любов.

Ендер умело изиграва картите си. Като принуждава Халит да ревнува от партньорите му, успява да го доведе до дома си. Там намира начин да запали стария огън по между им. Двамата преспиват. Ендер се опитва да го убеди, че двамата са създадени един за друг. Халит не се връща у дома, а Зехра казва на новата си мащеха, че я чака съдбата на предишната съпруга на баща ѝ.

Джем е щастлив и заслепен. Кани любимата си на среща – светско мероприятие, което Ендер устройва за новата компания на Алихан. Младият бизнесмен не изпуска Зейнеп от поглед. Халит се чувства напрегнат и наблюдава тайно бившата си, която изглежда по-блестяща от всякога.

Ендер не спира да провокира бащата на сина си, но той твърди, че нощта им е била грешка. Зерин е ядосана на Зехра, но дъщерята на Халит определено вярва, че Хира и Алихан ще бъдат заедно. Зейнеп се чувства все по-неудобно като половинка на Джем и иска да бъде откровена с него. Алихан казва на Йълдъз, че е последвал сърцето си купувайки малката текстилна компания. Зейнеп се чувства все по-зле и се опитва да избяга от всички в тоалетната. Алихан тръгва след нея.

Пита я защо е избрала Джем. Когато тя отказва да отговаря, той вече знае – мислила е, че има връзка. Алихан ѝ казва, че и двамата са нещастни. Моли я да не им причинява това заради гордостта си. Зейнеп му казва, че вече не му вярва. Съжалява, че въпреки всичките му грешки, още го обича. Алихан я целува, тя отвръща на нежността му за кратко. И двамата не виждат, че пийналата Зехра ги наблюдава тайно.

За да бъде тотален хит вечерта на Ендер, е нужен поне един светски скандал! Когато Джем обявява връзката си със Зейнеп, Зехра казва на всички, че я е видяла да се целува с Алихан. Момичето си тръгва разстроено. Алихан и Джем не могат да я настигнат и да се свържат с нея.

Йълдъз се тревожи за сестра си, но не намира съпричастност при Халит. Той я изпраща с Кемал, за да намери момичето, което не се е върнало в имението. Мнимият шофьор проявява съчувствие към разплаканата си бивша. Той проявява разбиране и помага с всичко, което може. Дава ѝ да разбере, че е сбъркала с избора си на половинка.

Алихан се чува с Йълдъз. Сам тръгва да я търси по улиците. Халит измъква цялата информация, която Зехра знае за инцидента. Двамата остават с впечатление, че момичето е златотърсачка. Подхвърлена реплика от Кемал помага на Йълдъз да намери сестра си. Зейнеп е на крайбрежно заведение. Йълдъз изпраща съобщение на Алихан. Само Хакан го спира да не отиде при нея. Зейнеп не иска да се върне в имението. Кемал отива при сестрите. Тримата тъгуват за златното време от Бурса, когато са били млади и невинни.

Халит предупреждава Зейнеп да бъде внимателна с личния ѝ живот, защото може да навреди на семейството му. Съветва я да пусне любовта, която ѝ вреди и да вземе решение. След това сам отхвърля Ендер за пореден път.

Алихан разговаря с Джем. Разказва му за връзката им и поема отговорност за случилото се. Джем смята, че Алихан иска любимата му, защото я е изгубил. Обвинява го в лицемерие. Не е готов да се откаже от любимата си.

Джанер се опитва да се превърне в изповедник за Зейнеп. Разказва ѝ за срещата на Алихан и Джем. Зайнеп кани актуалния си партньор на кафе. Споделя му за Алихан и твърди, че не го обича. Джем разбира, че тя няма чувства към него .

Ендер утвърждава позициите си в семейството. На среща със Зехра се вижда и със Зерин. Съветва бившата си съперница в „Опасно отмъщение” как да спаси брат си.

Дефне и Йълдъз се виждат тайно от Халит. Интригантката твърди, че никога не е имала афера с мъжа ѝ. По-късно момичето разбира, че е била заблуждавана. Халит отхвърля предложението на дъщеря си и Ендер да работят заедно. Алихан оневинява Зейнеп пред него. Казва, че ще накара всички злословия за момичето му да спрат.

Кемал посещава Зейнеп, която се е прибрала в стария си квартал. Тя защитава сестра си пред него, моли го да не се меси в брака ѝ. Докато разговарят, Алихан чука на вратата. Иска да разговарят, но разбира, че в дома ѝ има мъж и си тръгна бесен от ревност.

На другата сутрин Зейнеп и Зерин се виждат. По съвет на Ендер ѝ казва, че Алихан не е за сериозни отношения и единствената причина, поради която я преследва е това, че всички са срещу тях. По-късно Джем казва на Зейнеп, че разбира чувствата ѝ и няма да се откаже лесно от нея.

Алихан настоява да разговаря с момичето, което обича. Ядосва я, когато ѝ показва, че не се интересува от чувствата на Джем. По-късно разговаря и със стария си приятел. Джем го изненадва неприятно с намерението си да спечели завинаги Зейнеп.

За капак на всичко Емир се появява, за да търси работа в Истанбул. Зейнеп излиза на кафе с Хира. Момичето – пилот ѝ разказва, че вече харесва някого, който не предполага за чувствата ѝ. Зейнеп ѝ споделя за своите неудачи. Двете момичета не разбират, че говорят за един и същ мъж.

Емир е упорит и нахлува в офиса на Алихан. Там се запознава с Дженер и двамата си допадат от пръв поглед. Алихан наема младежа от Бурса напук на Зейнеп.

Ендер урежда бизнес среща на Зехра с много вулгарен бизнесмен. Халит и Йълдъз ги виждат заедно. Разгневен, бизнесменът решава да подпише договор с бившата си.

Дефне се опитва за прелъсти Халит, но той устоява на провокациите ѝ. Йълдъз ги намира заедно, благодарение на Кемал и вдига скандал. Халит се опитва да се оневини. Дефне обвинява Йълдъз, че редовно лъже и краде от мъжа си. Омерзен, Халит си тръгва.

Алихан отива до дома на Зейнеп, за да разговарят. Носи годежен пръстен в джоба си. Настоява да бъдат отново заедно. Под влияние на думите на Зерин, Зейнеп го отхвърля категорично. Той ѝ казва, че е уморен да ѝ показва намеренията си. Казва, че няма да има път назад, ако му откаже отново. Тя го гони от дома си. Сцената с раздялата им се повтаря – този път Алихан си тръгва разстроен, но и очите на Зейнеп са пълни със сълзи. Любимият ѝ плаче пред вратите ѝ, но си тръгва.

Хакан отива да покаже подкрепа на приятеля си. Алихан е разстроен, но слага край на илюзиите си. Решава да я забрави.

Халит остава глух за молбите на Йълдъз и обявява на семейството, че отива на почивка. Дефне споделя сочната информация с Ендер, която не е вчерашна и не се оставя да бъде манипулирана.

Кемал за пореден път отива при Зейнеп, за да ѝ каже да помогне на сестра си. Едновременно с това споделя с Ендер какво се случва в имението. Зейнеп утешава сестра си, а Ендер съветва Халит как да изпита лоялността и честността на жена си. Двамата прекарват поредна любовна нощ.

Джанер и Емир се превръщат в желязно дуо, което не се харесва на Зейнеп. Още по-сложно става, когато Лила се появява в офиса на вуйчо си. Емир се влюбва от пръв поглед в нея. Това ядосва Зейнеп, която се опитва да го вразуми.

Кемал се налага да търпи Зехра, която прекалява с капризите си. Алихан се дължи тотално безразлично със Зейнеп, която се разстройва. Тя би искала да са приятели, но той казва, че вече си има приятел и в живота му няма място за други.

Кемал е полезен навсякъде. Помага с компютърните проблеми на Халит, става изповедник на Зейнеп. Това не се харесва на Йълдъз, чийто мъж отново е оплетен от пипалата на Ендер. Алихан излиза с Хакан и отново попада на Хира. Кани я да се видят в офиса.

Зейнеп се решава да започне работа, за да провокира поне гнева на мъжа си. Всички светски дами обсъждат, че жената на Халит работи като хостеса. Ендер забелязва, че Зехра изпитва интерес към Кемал. Джанер спонсорира Емир, за да покани Лила на кафе.

Благодарение на Кемал, Халит разбира, че жена му е работещо момиче. Зейнеп се опитва да намери Емир. Хира кани новата си дружка на вечеря. Дженер с нахалство се добира до покана. Зейнеп поощрява Хира да разбере дали чувствата ѝ са споделени.

Йълдъз получава това, което иска. Халит я отвежда от заведението. Двамата се изпокарват сериозно. Халит твърди, че не ѝ е изменял. След дълги караници двамата все пак се сдобряват. Кемал съобщава новините на Ендер. Халит не е вчерашен. Опитва се да разбере дали жена му не го разиграва отново. Йълдъз обаче е спасена – това се оказва машинация на Кемал, който е предвидил всичко.

Хира води Алихан на вечерята със Зейнеп, Джанер и Емир. Сестрата на Йълдъз осъзнава, че е на път да изгуби завинаги мъжа, когото обича. Излиза извън заведението да се успокои. Единствената подкрепа в този миг е не друг, а Дженер. Точно братът на Ендер намира най-подходящите думи да ѝ даде кураж. Искрено ѝ съчувства. Казва ѝ, че още не е късно.

Алихан искрено се наслаждава на ситуацията с бившата си. Хакан също се присъединява към компанията. Дженер с интерес наблюдава интригуващата вечеря. Само Хира и Емир са в невидение за случващото се. Тайно Алихан казва на Зейнеп, че постъпва с приятелката си така, както той с Джем.

Халит изпитва Йълдъз с 5 милиона, посъветван от Ендер. Тя къса чека и го хвърля в лицето му…предупредена преди това от Кемал, който е научил за капана, който залагат на жената, която обича.

Поощрена от Емир, Зейнеп решава да признае на Алихан, че още го обича. За неин ужас вратата на дома му отваря Хира – момичето носи ризата му, двамата са прекарали нощта заедно. Алихан се появява и се държи с нея като с обикновена секретарка.

Йълдъз се прибира у дома. Кемал се кани да напусне. Тя му благодари за всичко, а той ѝ казва, че не е преставал да я обича. Йълдъз го целува, без да подозира, че Халит се е завърнал у дома. Някой ги вижда, но това, слава Богу, е Зейнеп, дошла да търси утеха при сестра си.

Момичетата не успяват да се разберат, но бракът на Йълдъз е спасен за пореден път. Икономката на Алихан не харесва Хира и го показва по всеки начин. Той коментира с леден тон Зейнеп, но също е разстроен от преживяното. Зерин е доволна да види брат си с Хира. Алихан по-късно споделя с приятеля си, че не е забравил Зейнеп, просто се опитва да се спаси. Знае, че тя ще го ненавижда, а той ще бъде с други, въпреки, че обича нея.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.
В същото време Кемал отива да види Зейнеп. Иска да се оправдае за целувката. Тя се опитва да спаси брака на сестра си, но той знае, че връзката на Зейнеп няма бъдеще. Казва, че още обича бившата си жена. Зейнеп го моли да не обърква вече сестра си и да си тръгне. Заради старата си приятелка, Кемал преустановява договорката си с Ендер, въпреки че тя го заплашва.

Зейнеп се сдобрява със сестра си. По-късно забранява на Джанер и Емир да споменават и дума за Алихан. Двамата обаче ясно показват на шефа какво мислят за него. Джанер дори проклина новата му връзка.

Кемал моли Йълдъз да не живее с мъж, който не обича. Казва ѝ, че ще я чака. Джем кани Зейнеп на среща. Щом вижда Хира в офиса, решава да даде нов шанс на младия мъж. Зейнеп се сблъсква отново с Алихан. Той ѝ дава да разбере, че е с друга, защото тя непрекъснато го е отхвърляла. Тя не му остава длъжна и двамата си разменят остри реплики. Зейнеп твърди, че благодарение на видяното го е изтрила завинаги от сърцето си.

За да накара Халит да ревнува, Ендер провокира малка катастрофа със състоятелен бизнесмен. Планът ѝ успява. Халит е убеден, че бившата му лесно може да го замени и ревнува много.

Хира намира в спалнята на Алихан пръстена, който той беше взел за Зейнеп. Вярва, че е за нея. По ужасно стечение на обстоятелствата Хира и Алихан попадат на същото място, на което вечерят Зейнеп и Джем. Четиримата остават заедно. Ситуацията е много конфузна. Алихан провокира бившата си, но тя се справя с достойнство, подкрепяна силно от Джем.

Зехра се напива отново и се спасява от позора, благодарение на Кемал. Тя му иска прошка за лошото отношение. Видимо се вълнува от присъствието му и го моли да остане до нея. Йълдъз ги вижда и се опитва да потуши скандала. Кемал се опитва отново да я целуне, но Халит се събужда и търси жена си. Йълдъз не само успява да се спаси за пореден път, но и показва на мъжа си колко грижовна мащеха е.

На другия ден Зейнеп запознава Хира със сестра си. Йълдъз потушава ентусиазма на новодошлата, която вярва, че скоро ѝ предстои годеж. Зейнеп изглежда съсипана, но желае на Хира пълно щастие. Йълдъз откровено не харесва Хира и прави всичко, за да успокои сестра си, когато приятелката ѝ си тръгва. В същото време се появяват Емир и Лила. Двете набързо ги разделят, защото си представят как ще реагират Халит и Алихан.

Йълдъз е изкушена да избяга с Кемал, но не може да се раздели с богатството. Моли Лила да престане да поддържа Зехра в злобата срещу нея.

На другия ден Зейнеп разбира от Хира, че Алихан пази годежни халки с датата, на която двамата са се разделили. Разбира, че пръстените ѝ са били за нея. Набира смелост и признава на Хира за провалената си връзка с Алихан. Приятелката ѝ реагира истерично.

Халит издирва тайнствения си инвеститор, а Йълдъз отхвърля предложението на Кемал. Бившият си тръгва, обещавайки, че ще си намери по-подходяща жена. Айсел вижда драматичната им раздяла.
Хира вдига скандал на Алихан в кабинета му. След раздялата им обаче той изглежда щастлив, когато разказва на Хакан. Зейнеп споделя със сестра си за раздялата на Алихан и Хира и пръстените от спалнята им. Йълдъз вижда сестра си като булка.

Вечерта Хакан отвежда Зейнеп. Казва ѝ , че е забравил важни документи и я води в дома на Алихан, за да ги намерят. Когато я принуждава да влезе в дома на бившия си, я заключва и заминава. В къщата я очаква Алихан. Той отново я провокира и отказва да я пусне. Предлага ѝ пръстена, който е купил отдавна за нея. Тя приема и двамата са много щастливи.

Вечерта Халит, Йълдъз и Ендер се на парти, очаквайки важния инвеститор. В уречения миг се появява…Кемал, който се оказва светкавично забогатял компютърен специалист. Всички са изумени, дори отново пияната Зехра.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close