You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Алихан разбива сърцето на Зейнеп, Джем се влюбва в нея

„Опасно изкушение“ : Алихан разбива сърцето на Зейнеп, Джем се влюбва в нея

Ендер се завръща в имението, а Зехра се омъжва тайно в следващите епизоди на „Опасно изкушение”

Сватбата на Йълдъз и Халит е истински празник на лицемерието. Майката на булката в „Опасно изкушение” е безкрайно щастлива, но Зейнеп и децата на младоженеца се чувстват не на място. Ендер е бясна, но не се е предала. Изпраща Дженер в Бурса, за да открие нещо за съперницата ѝ, с която да я изхвърли от имението. Йълдъз получава невероятен сватбен подарък – корона, но не знае, че Халит винаги прибира подаръците си.

Зейнеп се чувства сама в дома си, особено когато слуша коментарите на майка си. Алихан е единствената ѝ опора. На другата сутрин Йълдъз се старае да се покаже перфектна съпруга. Опитите и короната ѝ са посрещнати с насмешка от Зехра.

Алихан вижда напрегнатата си любима и започва да вярва, че тя също иска да се омъжи. Зейнеп просто не иска да се докаже правотата на Ендер. Зехра и Лила се опитват да утешат Зерин, която е принудена за пореден път да подели Халит. Вярва, че скоро ще се разведе. Йълдъз обаче се забавлява с битието си на светска дама. Не пропуска да сподели кредитната си карта с Шенгюл.

Зейнеп прави малки романтични жестове, които са необичайни в света на Алихан. Двамата се дразнят, но се чувстват много щастливи заедно. Ендер съветва Зерин да се сдружи с Йълдъз, за да могат да се справят с нея. Майката на Лила обаче не е способна на лицемерие.

Йълдъз е щедра с близките си. Посещава Алихан в офиса, за да подкрепи връзката на сестра си. Зейнеп не се чувства добре от поведението ѝ. Алихан обаче наистина има сериозно намерение. Купува нежно колие с криле на ангел. Започва да се заглежда и по годежните пръстени.

На другия ден Зейнеп получава най-романтичната изненада от любимия. Колието и думите му я трогват. Йълдъз се опитва да блесне на светско мероприятие, но се натъква не само на студенината на Зехра. Ендер е отново там, за да намекне, че няма да ѝ е лесно.

Джанер се завръща от Бурса с ценна информация за майката на Йълдъз. На другия ден госпожа Асуман попада в клопката на Ендер. Хитрата бивша на Халит организира „сеанс” на Лила и Зехра с надеждна врачка. Когато Асуман се вижда с момичетата, всички се чувстват зле от ситуацията. Зерин научава и иска да се види спешно с Алихан.

Халит разбира, че тъщата му е гледачка и води първия сериозен разговор със жена си. Йълдъз се срамува много и иска прошка за майка си. Сестрите Йълмаз вдигат скандал на Асуман. Само Алихан реагира през смях на „скандалните” разкрития на сестра си, която вярва, че момичетата са омагьосали брат ѝ и Халит.
Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.

Зейнеп и Йълдъз се опитват да се справят със ситуацията. Младата жена на Халит се опитва да се сближи поне с Ерим. Алихан дава на любимата си да разбере, че не робува на предразсъдъци.

Ендер успява да изманипулира Ерим, който настоява Халит да намери достоен дом на майка му. Зехра и докторът обзавеждат новия им козметичен център. Халит съобщава на Ендер, че ще изпълни молбата на момчето, но я предупреждава, че не бива да използва сина му.

Хакан посещава Алихан в дома му. Тяхната приятелска вечер се превръща в кошмар. Думите на Хакан, че иска да види приятеля си така щастлив като родителите му, отключват паник атака у Алихан. Той си спомня как като дете се е прибрал от училище и е заварил майка си с любовник. Не е видял лицето му, а само часовник, който още не може да забрави. От този ден той не вярва на жените и на любовта.

Хакан, който единствен е наясно с паник атаките, но не и причината за тях, помага на приятеля си. Алихан за първи път отказва да види Зейнеп и ѝ го съобщава по телефона. Хакан пръв разбира, че приятелят му взима тежко решение. Алихан, въпреки че обича Зейнеп, вярва, че ги чака нещастие и че връзките не са за него. По-късно той си спомня миговете с момичето си. Гледа годежните пръстени, които е купил тайно и си казва, че това не е той. Зейнеп прекарва неспокойна нощ, тревожейки се за него.

Синан прелъстява Зехра и е готов да извърши болезнен удар срещу Халит. Ендер се чувства все по-силна. Дори унижава Йълдъз пред старите си познати и пресата като ѝ дава да разбере, че носи нейния пръстен. Халит не я защитава, но иска от жена си подобаващо поведение.

Алихан не се появява в офиса, не отговаря на съобщенията на Зейнеп. Тя за първи път решава да бъде напориста. Отива да го посети в дома му. Миг преди да излезе ангелското ѝ колие се къса. В дома на Алихан я чака ужасен удар. Вместо обяснение за внезапното изчезване, тя чува, че той не иска да я види повече. За да го намрази лесно, той ѝ казва, че не е за отношения, че се е развличал, докато я е преследвал. След като я получил обаче магията е приключила. Омръзнало му е да бъде човек, който не е.Казва, че не иска да е като този мъж и го е убил в себе си. Накрая ѝ показва вратата, защото щял да излиза скоро. Зейнеп си тръгва разплакана, без да подозира колко разстроен е и Алихан.

На другия ден момичето не се появява на работа, но и шефът ѝ не очаква да я види. Зейнеп прекарва деня в леглото си и не иска да говори дори със сестра си. Инстинктът на Йълдъз се оказва силен. Открива сестра си в отчайващо състояние. Отстъпва пред Зейнеп и ѝ дава цялата подкрепа, на която е способна.

Алихан съобщава на приятеля си за края на връзката си. Иска да излязат само по мъжки. В нощния клуб Лал ги открива. Тя му иска извинение и двамата се сдобряват. Зейнеп се готви да напусни компанията. Йълдъз се притеснява толкова за сестра си, че дори не може да играе пред новото си семейство. Ендер измисля блестящ начин да злепостави съперницата си пред обществото.

Зейнеп събира кураж и се връща на работа. Там не могат да я освободят преди да изтече срокът на предизвестие. Налага се да говори с Алихан. Той е студен, но е готов да я пусне, ако си намери бързо заместник.

Ендер изпраща фалшива покана на Йълдъз за празник на несъществуваща държава. Момичето е щастливо, че вече е прието в светските кръгове. Плановите на Ендер се осъществяват и цяла Турция колко необразована е новата невеста на Халит.

Лал се опитва да влезе отново в живота на Алихан. Носи му бонбони в офиса. Той ѝ дава основание да се чувства добре. Алихан приема на работа Джем – току-що разведения ѝ брат. Бившият на Зейнеп излиза всяка вечер. Женски интерес не му липсва, но за него не е лесно да преживее раздялата. Всичко му напомня за любимата.

Зейнеп организира интервю, за да открие заместницата си. Алихан отказва да се види с кандидатките. Дори се забавлява с гнева ѝ. Когато решава най-после да види момичетата, ги отхвърля до една, без дори да говори с тях. Зейнеп не му остава длъжна. Предупреждава го, че така или иначе ще напусне след две седмици.

Ендер и Дженер се настаняват в новия си апартамент, но това не е таванът на мечтите ѝ. Бившата на Ендер се кани да се върне в дома на Халит.

Зейнеп се натъква на брата на Лал в офиса.Тя си мисли, че е новият ѝ заместник. Джем бързо разяснява недоразумението и между двамата се заражда симпатия. Вечерта Зейнеп вечеря със семейството на сестра си. Алихан се готви да излиза, но се натъква на сувенири от времето на връзката си. Знае, че трябва да се избави от тях, но не може. Зейнеп също не се чувства добре. Принудена е да слуша много за Алихан и колко желан мъж е. Зехра вярва, че Зерин иска да го види женен за Лал. Халит вярва, че младият мъж ще си остане ерген. Йълдъз се чуди как да помогне на сестра си.

На Алихан и Зейнеп им е трудно да работят заедно. Бизнесменът не иска нова асистентка, но не може да спре бившата си да напусне. Хакан намеква, че не му стига смелост. Позорът на Йълдъз се отразява на всички, особено на Ерим. Момчето все по-очевидно се нуждае от психолог. Позорът на Йълдъз обаче започва да работи за нея. Тя става истински феномен в Инстаграм! За да зарадва феновете си, тя пуска нежна снимка с Халит, който търси начин да я дообразова. Среща я с учителка, която я учи на етикет и всички онези неща, които ще я направят достойна заместница на Ендер.

Зерин се опитва да накара брат си да присъства на помена за майка им. Ерим припада. Семейството му го отвежда в болница. Докторът предупреждава Халит, че детето му преживява стрес. Съветва го да обградят момчето с цялата подкрепа на близките му.

Зейнеп и Алихан се опитват да се разделят със спомените си. Тя проявява кураж да сложи нещата им в чувал за боклук, но се отказва да го хвърли. Той съхранява всичко – дори чашката ѝ с кафе, в сейф.
Заради здравето на Ерим, Халит и Ендер са принудени да общуват.

Тримата се чувстват много добре заедно. На панахидата на майка си Зерин е само с Лила. Звъни на Зейнеп, за да открие Алихан. Момичето я успокоява с лъжи, но прави всичко да го открие с помощта на Хакан. Двамата отиват да търсят „беглеца” в извънградското имение.

Алихан е там, където предполага Зейнеп. Бизнесменът се вълнува да я види в това специално за тях място. Хакан ги оставя насаме, но Зейнеп не иска да бъде нито миг до него и си тръгва пеш. Алихан се чувства ужасно от поведението ѝ, но няма как да я спре.

Единственото, което може да направи е да ѝ осигури безопасно прибиране у дома.

Ендер се възползва от слабостта на Халит. Прибира се триумфално в имението, от което е прокудена. Йълдъз е принудена да търпи интригантката, дори неприятните подмятания на масата ѝ.

Алихан и Зейнеп не могат да се избягват вечно. Сблъскват се пред асансьора. Единственото, което той може да измисли, за да я заговори, води до поредната им кавга. Асансьорът засяда между етажите. Престоят им се оказва истинско предизвикателство. Алихан не спира да провокира Зейнеп. Тя не му остава длъжна. Бизнесменът е сигурен в чувствата ѝ, но последните му думи го карат да осъзнае, че е изгубил нещо много ценно.

Ендер става все по-близка с бившия си, но и Йълдъз не стои със скръстени ръце. Превръща се в бляскава светска дама, но се налага да държи настрана съперницата си, която се вихри като домакиня в дома ѝ.

Алихан излиза с Хакан и приятелката му. Лал пристига на срещата. Четиримата разговарят за техен познат, който се е обвързал с жена, която не му подхожда. Алихан е изумен, че момичетата са толкова тесногръди. Хакан деликатно му дава да разбере, че на щастлива любов се радва само човек, който е достатъчно смел да се промени заради нея.

Шенгюл прави компания на тъжната Зейнеп. Опитва се да ѝ даде кураж, че ще преживее тези трудни дни.На другия ден при поредната размяна на остри реплики с Алихан, Зейнеп се опитва да провокира уволнението си. Алихан ѝ се подиграва, но след това тайно страда, защото е наясно, че скоро няма да я види. Хакан по-късно го моли да пусне Зейнеп. Алихан го гони от кабинета си, но по-късно му се извинява.

Джем е все по-впечатлен от Зейнеп. Би искал да има секретарка като нея. Доктор Синан провокира кредитора да търси парите си от Зехра. Алихан все по-силно копнее по Зейнеп. Поредното им съвместно пътуване с асансьора го вади от равновесие.

Йълдъз успява да изведе мъжа си на романтична вечеря, но Ендер злоупотребява дори с хапчетата на сина си, за да им попречи. Алихан тъгува за Зейнеп. По никое време ѝ изпраща служебно съобщение, на което тя не отговаря. На следващия ден двамата се скарват отново.

Той ѝ дава да разбере, че няма да я изгони преждевременно. Малко по-късно Джем казва на Алихан, че би искал да работи с помощницата му. Бизнесменът губи спокойствие за миг, но казва на стария си приятел, че тя напуска. Алихан продължава да провокира Зейнеп, но тя му отвръща достойно – решава да остане в компанията, но като асистентка на Джем.

Ендер се опитва да наложи имиджа си на икона като създаде собствена марка. Йълдъз се скарва с приятелката си, защото е изтрила общата им снимка в Инстаграм. След броени дни Лила празнува рожден ден. Канени са всичките ѝ близки, дори Ендер. Йълдъз вика сестра си за подкрепа.

Докато жените се опитват по всякакъв начина да спечелят вниманието на Халит, Зейнеп се оттегля от целия спектакъл. Алихан незабелязано тръгва след нея. Той иска да разговарят, но поредният му опит се превръща в страстна размяна на реплики. Халит ги прекъсва, но Йълдъз е доволна – вярва, че Алихан още обича сестра ѝ.

На другия ден Зейнеп се запознава с Кевин – синчето на Джем. Детето много я харесва и тя замества гувернантката му. Длъжниците пристигат в дома на Зехра и започват да описват вещите ѝ. Баща ѝ побеснява и вдига скандал на дъщеря му, която се доказва като неудачница. Алихан ревнува Зейнеп дори от детето на Джем. Непоносимо му е да гледа колко добре се разбират тримата. Джем също не остава безразличен пред чара на Зейнеп.

Зехра напуска бащиния си дом разстроена. Намира утеха при Синан, който знае как де се възползва от слабостта ѝ. Съветва я да се скрие от баща си. Предлага ѝ брак.

Алихан чува, че Джем иска да отведе Зейнеп на фирмения семинар. Дълго време не може да се успокои – гневът му забавлява Хакан при поредната им „момчешка” вечер. Лал също не е очарована от новата секретарка на брат си.

Халит търси отчаяно дъщеря си. Джем и Зейнеп се разбират прекрасно – и по време на семинара, и по време на почивките. Алихан не може да понесе близостта им. По-късно Зейнеп липсва на вечерята и Джем отива да я търси. Когато приятелят му не се връща на масата, Алихан губи контрол над себе си. Получава паник атака, която успява с усилие да скрие от всички. На другата сутрин се събужда след кошмар – сънува, че Зейнеп е в леглото с Джем.

Ендер се възползва от страха на Халит за Зехра, за да го прелъсти. Йълдъз вдига скандал на мъжа си, но той напуска гневен леглото им. Липсата на Зейнеп и Джем от вечерята си има добро обяснение. Алихан обаче напуска по-рано семинара, за да се срещне с психоаналитика си. Алп му подсказва, че сънищата му са провокирани от някогашното предателство на майка му.

Зехра се появява в бащиния си дом със Синан. Халит побеснява и прокужда младоженците. Хакан разказва на приятеля си, че Зейнеп и Джем не са заедно. Алихан се прави на безразличен, но още на другата сутрин отива до бюрото на любимата си. Зейнеп се усмихва, защото се е намерило семейство за кученцето, което спасиха. По-късно той използва информацията, за да накара Джем да осъзнае колко са близки с бившата му секретарка.

Ендер е прокудена от живота на Халит отново. Тя обаче има план. Говори със Синан. Измисля начин да прикрие измяната си с доктора. В замяна му обещава да помогне на младоженците да бъдат приети. Синан приема сделката и оклеветява Йълдъз.

Алихан не спира да притеснява Зейнеп на работа и да търси повод да е до нея. Тя отказва поканата му да вечерят с Джем. Момичето решава да помогне на шефа – ще гледа малкия Кевин. Алихан излиза с брата на Лал. Джем го изненадва неприятно като му казва, че започва да се влюбва в Зейнеп. Алихан разбира, че момичето гледа Кевин. Когато води приятеля си до дома ѝ, Джем решава да остане по-дълго на гости.

Ревността на Алихан става още по-силна, виждайки ги на работа заедно. Прави така, че да извикат Джем отново в Щатите. Не признава, че Зейнеп е причината, но Хакан не е вчерашен. Джем се разстройва, че Кевин отново трябва да преживее нещастие. Кани Зейнеп да го придружи в пътуването като негова асистентка.

Алихан е доволен от находката си. Кани Зейнеп да се върне при него, когато шефът ѝ замине. Тя отхвърля предложението му и е готова да напусне компанията. Вечерта тя не спира да мисли за всичко преживяно с Алихан. Любимият ѝ е щастлив, че се е отървал ловко от съперника си. На сутринта Зейнеп съобщава на Джем, че ще замине с него.

Ендер все по-успешно работи по марката си. Йълдъз, провокирана от работещите майки в новата си среда, моли Халит да ѝ помогне да започне работа. Той ѝ купува старото заведение. Там е планирана презентацията на марката на Ендер. Бившата на Халит се възползва от липсата на домакините и кани фотографи в имението. Йълдъз я разкрива и не пропуска да съобщи на мъжа си.

Джем кани Зейнеп на прощалното парти у сестра му Лал. Тя не е очарована, но е принудена да приеме. При поредния ѝ сблъсък с Алихан до асансьора Зейнеп излиза победител. Вечерта момичето отива на парти с Джем. Там, освен Лал, са и Алихан, Хакан и Зерин. Никой не е щастлив да види Зейнеп и Джем. Момичето се чувства зле. Лал ѝ се извинява за скандала, но успява да я засегне, докато любезничи.

Прощалното слово на Джем се харесва на Алихан. Той е щастлив, докато не чува, че жената, която обича също заминава за Щатите. Лал е изумена, Зерин вярва, че това е акция на златотърсачка. Алихан с трудност се сдържа. Напуска партито, придружен от Хакан. Приятелят му се опитва да го убеди да говори със Зейнеп. Съветва го да признае чувствата си и да я помоли да остане.

На другия ден Йълдъз и Ендер продължават да мерят влияние в имението. Алихан вика Зейнеп на спешен разговор. Поредният им скандал не води до нищо. Той не иска да каже думите, които тя иска да чуе. По-късно Алихан чува как Зейнеп ще излиза с Джем и сина му.
Йълдъз успява да открадне шоуто на Ендер в заведението. Бившата на Халит успява да реагира по-хитро и дори да се покаже по-зряла пред бившия.

Хакан се прощава със Зейнеп. Дава ѝ да разбере, че е ценна и че приятелят му не би искала да си тръгне. Хакан утешава Алихан, който стои до късно в кабинета си. Съветва го да се сбогува с момичето си. За първи път приятелят му го чува. Разговорът му със Зейнеп е тежък, без дори да си кажат най-важното. Алихан казва на момичето си, че ако се прощава с любим човек също би си тръгнал тихо, оставяйки само бележка. Зейнеп запазва ледено отношение, въпреки че той не може да скрие вълнението си. Алихан се измъква незабелязано, оставяйки ѝ само листче, с което ѝ пожелава лек път.
Дженер отново дава на Ендер безценна информация, която да ѝ помогне в борбата с Йълдъз. Докато жената на Халит прекарва последна вечер със сестра си, Ерим събира родителите си на вечеря с пуканки.

Алихан прекарва безсънна нощ в двора на дома си. Само Хакан го разбира. Провокира го да спре Зейнеп. Алихан не вярва, че може да го направи.

Йълдъз изпраща сестра си. Разстроена се прибира у дома, където я чака и Ендер. Дженер води фризьорката Шенгюл, която се появява с превързано око- готова да разкрие всички интриги на момичето пред Халит.

В същото време Алихан най-после проумява, че може да не види никога Зейнеп. С помощта на Хакан опитва да стигне навреме на летището. Преди да се качи на самолета Зейнеп се оглежда, но не вижда този, когото иска. Алихан пристига, но разбира, че е закъснял. Може само горчиво да оплаква загубата си…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close