You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Алихан разочарова отново Зейнеп, тя дава шанс на Джем

„Опасно изкушение“ : Алихан разочарова отново Зейнеп, тя дава шанс на Джем

Ендер открива безценен коз срещу Йълдъз – бившият съпруг на съперницата си в „Опасно изкушение”

Триумфът на Ендер в „Опасно изкушение” е твърде кратък. „Черната кутия” на съперницата ѝ остава затворена. Фризьорката казва на Халит, че са я извикали, за да оклевети жена му. Ендер обаче е записала разговора им предварително. Йълдъз умело се преструва на обидена. Дори царствено напуска имението, защото мъжът ѝ не ѝ вярва. Халит е омерзен от интригите около него. Показва врата и на Ендер. Ерим страда за майка си.

Алихан е в ступор след загубата. Хакан вярва в бъдещето му със Зейнеп, но напразно се опитва да го убеди да се бори. В дома си Алихан преживява деня на раздялата им и тежките думи, които е казал на Зейнеп. Йълдъз се връща в бедната квартира, но Ендер спокойно приема загубата, защото има нов план да се оневини пред бившия. Фризьорката навестява Йълдъз. Твърди, че е прикрила интригите на бившата си приятелка, но в замяна иска огромна сума пари.

Зейнеп започва да се настанява в новия си дом. Разбира, че сестра ѝ се развежда и съобщава на Джем, че се прибира в родината. Халит е убеден, че никоя жена няма да се откаже лесно от него. Йълдъз обаче е категорична, че иска развод.

Алихан толкова страда за изгубената си любима, че започва да я „вижда” в офиса. Ендер убеждава доктор Синан да действат по новия ѝ план. С него тя ще върне позициите си пред семейството, а бракът на докторът най-после ще получи одобрение. Докато Алихан се опитва да се справи със загубата, сестра му убедено говори, че Йълдъз и Джем ще се завърнат в Турция женени.

Ендер посещава дома на Зехра. Синан разказва на жена си, че преди месеци се е виждал с нея. Докторът бил отчаяно влюбен в Зехра и се надявал на помощ от Ендер. Халит е разбрал за срещите им и ги е разтълкувал неправилно. Ендер има план, който да сдобри баща и дъщеря. С помощта на Джанер организират „инцидент” със Зехра.
Алихан купува билет за Щатите. Хакан е щастлив, че приятелят му е готов да се бори за момичето си. Икономката на Алихан също подкрепя намеренията му. Никой не подозира, че Зейнеп вече е у дома, за да бъде до сестра си в нелеките дни.

Халит разбира за „катастрофата” на дъщеря си. Навестява я, а в дома ѝ е Ендер, която настоява, че е била оклеветена и неразбрана. Алихан се качва на самолета. Хакан му се обажда навреме, за да му каже, че от се е обадил на Джем. Докато Алихан очаква любимата му да се върне на работа, тя вече е провела успешно интервю в малка компания.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.
Зерин организира поредна помирителна акция, за да събере брат си и Лал в дома на бившия си. Зехра умолява баща си за прошка и той отстъпва пред молбите ѝ. Ендер я убеждава по-късно, че единственото, което иска е да бъде с детето си.

Докато всички чакат Алихан, той дежури пред дома на любимата си. Щастлив е да види силуета ѝ в стаята. На другия ден Зейнеп вижда снимка от семейното им събитие, на която е до Лал. Йълдъз настоява пред мъжа си за развод. Когато отива да подпише документите, я отвличат. Това са хората на Халит, които я отвеждат на яхтата му.
Зейнеп преживява вълнуващо „дежа вю”. Алихан, който е разбрал за новата ѝ работа, пристига в офиса ѝ, придружен от Хакан. Двамата преживяват първата си среща отново. Разликата е, че Алихан не откъсва очи от Зейнеп.

Халит и Йълдъз се сдобряват. Помирението между Алихан и Зейнеп е невъзможно. Тя отказва да работи с него. За да ощастливи жена си, Халит ѝ дава шанс сама да избере новия им дом. Зехра и Ендер стават все по-близки. Дженер подозира, че сестра му е имала афера със Синан.

Алихан отива до вратата на любимата си. Тя остава ледена пред намеренията му за професионални, приятелски отношения. Йълдъз купува великолепна къща на Босфора. Алихан е принуден да работи с ПР-компанията на Ендер, за да спаси новата си компания и да я продаде изгодно.

Йълдъз и Халит събират децата, за да съобщят, че ще се местят на нов адрес. Зерин моли брат си да приеме на работа дъщерята на нейна приятелка. Хира е дръзко момиче от добро семейство, което е пилот, въпреки желанието на близките си. Алихан вече започва да ѝ симпатизира, без да я познава.

Докато е в компанията на жена си, Синан копнее за Ендер и не спира да ѝ пише. Йълдъз плаща на бившата си най-добра приятелка да изчезне от живота ѝ. Алихан се запознава с Хира (Ебру Шахин). Освен красива, тя се оказва своенравна и отказва да се ползва от превилегии.

Ендер отхвърля на първо време ухажванията на Синан. Успява да уреди брат си на работа във фирмата на Алихан. В семейството на Лал се случва сериозен проблем с майка ѝ. Тя се обажда на Джем и той се завръща в родината. Йълдъз и Халит разбират за станалото и отиват в болницата, за да окажат подкрепа. Минути след вота Зейнеп е уведомена от сестра си, че Алихан е до Лал в трудния момент.

Джем пристига в болницата. Зейнеп му обещава да го види на другия ден. Дефне – бивша приятелка на Ендер, се завръща в града. Двете с Йълдъз бързо се харесват.

Зейнеп отива да види Джем. Алихан пристига и четиримата с Лал отиват заедно до болничното кафене. Докато братът и сестрата се грижат за майка си, влюбените остават насаме. Алихан не спира да провокира Зейнеп и да я ядосва. Тя се опитва да бъде хладна, а той по всякакъв начин ѝ дава да разбере, че е влюбен в нея.

Йълдъз продължава да манипулира Халит, за да измъкне повече пари, с които да покрие липсите си. Синан се опитва да върне Ендер в леглото си. Тя има други планове, но му дава аванси. Дефне и Йълдъз стават толкова близки, че светската дама учи приятелката си как да мами съпруга си с парите.

Емир се завръща от Бурса и веднага звъни на Зейнеп да се видят. Йълдъз успява да печели пари, благодарение на Дефне. Алихан не е очарован от присъствието на Дженер в офиса. Използва деликатното положение на Джем, за да го държи до себе си и така да принуди Зейнеп да се върне в компанията му.

Ендер съобщава на Синан, че е готова да избяга с него. Емир отива да търси Зейнеп на старата ѝ работа. Големият бос не е забравил славните им приключения.Готов да използва и добряка, за да бъде до момичето, което обича.

Йълзъз и Зейнеп започват да подреждат новия дом. Синан тайно си стяга багажа за бягството с Ендер. Вечерта уморената Зейнеп си мисли, че трябва да се справи със съседката Гюлсюм. На вратата ѝ обаче се оказват новите най-добри приятели – Алихан и Емир. Момичето не успява да се опомни. С бързи взаимни усилия я принуждават да излезе с тях на клуб.

Докато Емир флиртува с момичета, Алихан и Зейнеп не спират да се заяждат един с друг. Той я провокира, тя се дразни и се напива. В един момент за малко не се целуват, но на нея ѝ прилошава. Алихан я отвежда в почти безпомощно състояние. Дори пияна Зейнеп се опитва да го прокуди, но той оставя до леглото ѝ. Казва ѝ , че я обича и е щастлив да я държи за ръка и да заспи до нея.

Докато Ендер и Синан правят последни постъпки към бягството си, Йълдъз е щастлива господарка в новия дом. Дори децата оценяват избора ѝ и изглеждат доволни от имението. Халит се усеща, че нещо не е наред с кредитната карта, но Йълдъз се спасява с поредна хитрост. На другата сутрин го води на джогинг.

„Бягството” на Ендер се оказва капан, в който е уловен Синан. Тя тайно е убедила Зехра, че мъжът ѝ има любовница, с която се готви да избяга. Дъщерята на Халит вижда само мъжа си на летището, но това е достатъчно да разбере, че е измамник. Ендер е отмъстила на човека, който я е изоставил в момент на изпитание.

Йълдъз води мъжа си в бедната квартира на сестра си, без да се обади предварително. За изумление на двамата, виждат Алихан и Зейнеп заспали един до друг. Влюбените бързо се събуждат и изглеждат много гузни. Семейство Аргун си тръгват бързо, но Халит, макар и изненадан, е доволен. Сигурен е, че двамата се обичат, независимо какво говори жена му.

Зейнеп е бясна, че се е изложила. Алихан обаче е предоволен, че е прекарал нощта до нея. Тя го изритва от дома си, а той и казва, че е много красива. Халит е изненадан неприятно от Зехра за пореден път. Тя му казва за измяната на Синан. Той обаче си мисли за големите пари, които дъщеря му е дала на мъжа си. Зехра не получава необходимата подкрепа и е сляпа за добротата на Йълдъз.

Алихан разказва на Хакан за сутрешните премеждия. Зейнеп се опитва да се оправдае пред сестра си. Джем ѝ предлага да се върне на работа при него и тя не може да му откаже. Хакан и Джанер са очаровани да я видят в офиса на другия ден. Алихан продължава да я вбесява, но е убеждава да вечерят с Халит и Йълдъз, за да обяснят „недоразумението” по между им. Хакан се опитва да убеди приятеля си да не губи времето си и да говори със Зейнеп.

Ендер е новата най-добра приятелка на Зехра и я навестява в имението на Аргун. Докато се забавлява с Дефне, Йълдъз прави обществено достояние клюките, които си разменят. Записът на разговора им попада в социалните мрежи. Халит е бесен на поредната издънка на жена си.

Аргун , Зейнеп и Алихан се събират на вечеря. Зерин иска да използва нещастието на Зехра, за да бъде до бившия си. Лила я предупреждава обаче, че въпреки глупостите на Йълдъз, новата съпруга на баща ѝ е със сериозно влияние над него.

Алихан и Зейнеп се изпокарват на вечерята. Това още повече убеждава Халит, че двамата се обичат. Лила излиза на клуб и се запознава с неблагонадежден младеж.

Дефне се сблъсква с Ендер. Оказва се, че двете са се изпокарали навремето заради Халит. В имението се живее трудно. Зехра и Йълдъз не спират да се дразнят. Дженер не намира мястото си в офиса на Алихан. Зейнеп не спира да го обижда, Зерин се държи надменно с него.

Сестрата на Алихан за пореден път му търси годеница. Този път заговорничи с майката на Хира и ги събира на вечеря. Алихан не спира да ревнува Зейнеп от Джем. Хира го дразни, но и му се струва интересна. Сърцето му обаче принадлежи на друга. Прави всичко, за да излезе със Зейнеп, но тя отказва категорично.

Йълдъз се опитва да се справи с битието си на светска дама. Сблъсква се с Ендер на мероприятия. Прави първото си парти в имението. Лила иска да излезе с новия си познат, но не намира подкрепа нито при вуйчо си, нито при баща си. Дефне я съветва да потърси помощ от Йълдъз.

Алихан пристига на партито на Аргун. След него идва и Зейнеп, придружена от Джем. Дефне упорито си мисли, че нещо ги свързва. Думите ѝ карат Алихан да ревнува, а Зейнеп да се притеснява. Братът на Зерин не откъсва поглед от момичето си. Халит го предупреждава, че прави впечатление вниманието, което ѝ отделя.

Лила измъква от Йълдъз разрешение да излезе. Тя заблуждава Халит, който се опитва да намери дъщеря си. Зехра се напива и пада в басейна. Джем и Алихан ѝ помагат, но Аргун отново са злепоставени. Дефне обещава на Зехра да ѝ помогне, но се опитва отново да изкуши Халит. Зейнеп нахлува в стаята и прекъсва деликатната ситуация.
Само Алихан разбира колко е разстроена, но тя си тръгва с Джем.

В Бурса се завръща мистериозният Кемал. Той иска да се свърже с Ендер Аргун. Зейнеп не може да дойде на себе си. Отива да говори с Халит. Той ѝ обещава, че никога няма да разстрои сестра ѝ. Признава ѝ, че е имал афера с Дефне, но няма да го напусне отново, защото е щастлив с Йълдъз. Убеждава я, че е верен на жена си.

Йълдъз напразно се надява да се сближи с Лила. Зейнеп остава ледена пред опитите на Алихан да разговарят. Халит отхвърля категорично Дефне.

Алихан се блокира със Зейнеп в асансьора, за да проведат най-после важния разговор, от който се нуждаят. Казва ѝ, че я последвал до летището. Води я на романтична вечеря, където ѝ признава, че я е изоставил от страх. Моли я за последен шанс. Дава ѝ романтичен филм, който да ѝ подскаже къде ще я чака на другия ден. Ако тя не дойде на срещата, ѝ обещава никога вече да не я търси.На раздяла се сдърпват отново, но той ѝ казва, че ще я чака цял живот.

Благодарение на Йълдъз, Зейнеп намира тайнственото място на срещата – най-високата сграда в Истанбул. Хакан предава на приятеля си, че любимата му е излязла по-рано от офиса. Инцидент с Лила обаче проваля всичко. Новият ѝ познат иска да се възползва от нея и тя може да се обади само на вуйчо си за помощ. Алихан не успява да предупреди навреме Зейнеп. Телефонът му се разваля и тя оставя сам-сама до късно през нощта. Тръгва си за пореден път разплакана и с усещане, че е изоставена.

Кемал, който се оказва бившият мъж на Йълдъз, открива Ендер. Разказва ѝ, че със съперницата ѝ са били женени няколко минути. Асуман е пристигнала малко след церемонията и е отвела дъщеря си със скандал. Убедила е Йълдъз, че с бедния младеж ще погуби бляскавото си бъдеще.

Кемал, Ендер и Дженер влизат в заговор, за да накажат Йълдъз. Бившата на Халит вече има готов план.Зейнеп е нещастна на работа. Джем се опитва да ѝ помогне и я отвежда на обяд. Казва ѝ, че има чувства към нея. Моли я да даде шанс на този, който няма да я разстрои. По-късно Алихан се опитва да я убеди, че нещо важно е провалило срещата им. Не може да ѝ признае какво се е случило с Лила. Зейнеп отказва да го слуша повече и окончателно го отхвърля.

Йълдъз посещава Джем и го моли да не оставя сестра ѝ сама. Дава му да разбере, че подкрепя евентуалните им отношения. Зейнеп и Джем излизат на вечеря. Алихан, който е посетил племенницата си, е разбрал за срещата им и изгаря от ревност. На другия ден се опитва да изкопчи повече информация от приятеля си.

Ендер прави така, че да злепостави шофьора на Ерим пред Халит. Алихан усеща, че губи Зейнеп. Не спира да я провокира, но е безсилен да се пребори за нея. Джем му споделя, че се тревожи за нея. Усеща, че някой ѝ е разбил сърцето, но той е готов да залепи парченцата му. Алихан го съветва да не се занимава с такива неща. Джем, без за иска му бърка в раните му, когато му показва, че е готов да обича, да страда и да се бори за любовта си.

Кемал печели доверието на Халит, който го назначава като шофьор на сина си. Зейнеп разбира от Джем, че Алихан се опитва да стопира им. Вдига скандал на бившия си, а той настоява да не се свързва с някого, заради наранената си гордост. Вечерта Алихан се засича със Зехра и Хира в клуб. Дъщерята на Халит неправилно тълкува нещата и съобщава на семейството. Зейнеп разбира, че в живота на Алихан има друга и с наранено сърце приема предложението на Джем да опитат заедно.

Йълдъз не подозира, че бившият ѝ е на крачка от нея. Двамата се разминават непрекъснато. Идва фаталният ден, в който се виждат отново. Кемал вижда бившата си жена и я целува в дома ѝ.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close