You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Алихан се жени за Ендер, Дюндар се влюбва във Зейнеп

„Опасно изкушение“ : Алихан се жени за Ендер, Дюндар се влюбва във Зейнеп

Йълдъз отново се увлича по Кемал в „Опасно изкушение”, Зерин и Халит дават огромна власт в ръцете на Зейнеп

Йълдъз се измъква за пореден път суха от водата в „Опасно изкушение”. Някой е изтрил записите от камерите в сейфа. Халит е бесен и прокужда целия персонал, защото ги подозира в предателство.
Ендер е умела в това да използва всеки коз, който има. В замяна на акциите си предлага брак на Алихан. Той ѝ се надсмива, но тя е напълно сериозна. Докато двамата разговарят, славното трио Дженер, Емир и Зейнеп са в щастливо невидение отвън.

Айсел предупреждава Йълдъ, че ще каже на шефа за целувката ѝ с Кемал. Тя не иска пари, а не да бъде изгонена като крадла от имение, в което е работила почтено. Зейнеп вярва, че е щастлива в любовта. Организира излизане с братовчедка си, любимия и Хакан.

Джанер разбира, че Йълдъз е изгубила бебето, но това не впечатлява сестра му. Ендер има нови големи планове. Алихан се срамува от тайните си намерения и не смее да погледне момичето си в очите. Отказва да излезе с приятелите си и се оправдава, че е зает.
Йълдъз се обажда на Кемал, за да научи кой е изтрил записите, които я уличават като крадла. Той я кани във фирмата си. Зехра проявява все по-настоятелен интерес към него.

На другия ден Йълдъз се опитва да принуди мъжа си да върне Айсел. Халит е готов на компромис, ако тя намери крадеца на бижута. Алихан с хитрост принуждава Зейнеп да подпише договор, с който ще я задържи до него дълги години.

Подозренията на Йълдъз се оказват верни. Кемал се е погрижил за камерите. Тя признава, че отново има нужда от помощта му. Той ще ѝ помогне да купи нови бижута и да ги върне на мястото им. В замяна ще поиска нещо от нея, което ще трябва да почака. Йълдъз се чувства в опасност, но е принудена да приеме сделката.

Зерин отива да види брат си, но той се държи ледено с нея. Тя обвинява Зейнеп за отношението му, но Алихан защитава любимата си. Зерин отива в кафенето на фирмата. Зейнеп и Джанер трябва да измислят начин, по който да попречат на срещата ѝ с Емир и Лила. Двамата са принудени да лъжат, че момчето е партньор на Алихан от заможно семейство.

Научила от Зехра за обира в дома на Халит, Ендер бързо достига до извода, че Йълдъз е виновна. Тя вече не иска да се връща при бившия, но никога няма да изпусне момента да прокуди съперницата си от живота му.

Зейнеп за поредна вечер се чувства отхвърлена от Алихан, който прекарва часове от опитите си да изкупи акциите на Халит. За сметка на това Емир, Джанер и Лила се натрисат в дома ѝ. Зехра копнее за Кемал, но не може да се види с него. Напива се от мъка и вдига скандал на Йълдъз. Халит побеснява. Зехра съобщава на мащехата си, че ще се ожени за Кемал и ще натрие носа на всички.

Мъжът, когото иска тя обаче е готов на всичко за Йълдъз. С негова помощ Ендер не успява да научи от бижутера нищо, а сигурен човек отваря сейфа на Халит. Влиятелният бизнесмен посещава бившия си шурей. Похотливите погледи, които хвърля на секретарката и коментарите му, убеждават Алихан, че бившият му зет е бил любовник на майка му. Халит му дава да разбере, че аферите му са били за забавление. Алихан отново си припомня предложението за брак на Ендер.

В същото време бившата на Ендер се среща с Кемал. Интересно ѝ е защо бившият ѝ съучастник помага на Йълдъз. В крайна сметка тя получава поддръжката му в бъдещата война с Халит. Бедната Зейнеп се тревожи за Алихан. Иска да опази щастието си и организира парти, на което ще приеме предложението му за брак. За да бъде изненадата ѝ наистина прекрасна, тя се помирява със Зерин дори. Убеждава я, че не иска да раздели брат и сестра в такъв важен момент за тях. Зерин все още се държи хладно, но видимо омеква.

Зейнеп отвежда любимия в крайградския им дом. Той ѝ показва с всичко, че я обича, но се държи така, сякаш им предстои разяла. Зейнеп го убеждава, че ще посрещнат и преодолеят заедно всичко.
Йълдъз, която е успяла да подмени бижутата, е готова да изпълни своята част от сделката с Кемал. Пристига в дома му бляскава и прелъстителна, но той я отхвърля. Казва ѝ, че не е щастлива с мъжа си, че още не го е забравила, но няма да бъде с нея, докато не се разведе. Йълдъз си тръгва гневна и разплакана.

Алихан сънува, че Зейнеп го ненавижда и че му вдига скандал. Любимата му обаче готви партито си изненада с помощта на всичките си приятели и се кани да облече бял тоалет. Номерът на Йълдъз успява и Халит си мисли, че е бил несправедлив с работниците си. По настояване на жена си връща Айсел на работа.

Алихан се опитва да разговаря със Зейнеп, но тя е прекалено заета с празника, който му организира. Йълдъз вярва в бъдещото щастие на сестра си. Джанер помага на Емир, без да подозира какви ги крои Ендер. В дома на Алихан пристигат официални лица.

Всички близки на Зейнеп се събират в ресторанта. Пристига и Зерин, за да сподели щастието на брат си. Ендер, която също е в бяло, иска да се види с Джанер. Той ѝ казва на какво парти присъства.

Алихан пристига в ресторанта развълнуван. Иска да говори с момичето си. Зейнеп му казва, че е готова за брак. Звучи музика, близките ги поздравяват…Изведнъж пристига Ендер, нагиздена като булка. Показва свидетелството си за брак с Алихан и обявява на всички, че двамата са се оженили.

В „Опасно изкушение” се разразява страшен скандал! Зейнеп си тръгва разстроена, Зерин получава сърдечна криза, а Джанер за първи път се ядосва на сестра си. Лила не допуска вуйчо си до леглото на майка си. Съсипаната Зейнеп е с Йълдъз и Ирем в дома си. Алихан показва омерзението си към Халит и го кани на бизнес разговор на другия ден.

Единствен, който може да нарани Ендер е Ерим. Той не иска да види майка си, когато чува за повторния ѝ брак. Алихан отива при Зейнеп. Въпреки, че Йълдъз се опитва да го спре, той казва на бившата си любима, че я обича. Казва ѝ, че бракът ѝ е фиктивен и я моли да го изчака. Тя го изхвърля от живота си и му казва, че никога няма да бъдат вече заедно. Връща му пръстена, който той тайно оставя в дома ѝ.

Халит нахлува в дома на Ендер. Двамата си разменят грозни обвинения, без да подозира, че Ерим ги подслушва и научава истината за отношенията им. Момчето избягва от вкъщи и намира утеха при Кемал.

Йълдъз първа научава къде е Ерим. Цялото семейство на детето се успокоява. Халит е принуден да дава тежки обяснения на сина си. Младежът сближава баща си и Кемал, който не спира да притиска Йълдъз с вниманието си.

На другата сутрин Алихан отива да посети сестра си, която се отказва от него. Срещата му с Халит също е тежка. Опитва се да го убеди, че отдавна е с Ендер, а е ползвал Зейнеп за прикритие. Халит знае, че шуреят му иска просто акциите. Не разбира омразата му и намеците, че е разбил нечие семейство. Двамата си обявяват война, която обещава да бъде кръвопролитна.

Кемал отива да посети Зейнеп. Кани я на работа в компанията си. На излизане целува Йълдъз на вратата. Алихан може да говори искрено само с Хакан. Той го предупреждава, че може завинаги да изгуби Зейнеп. Алихан е готов да страда цял живот заради това, че е изгубил любимата жена, но не иска да се откаже от отмъщението си.

Ендер се опитва да убеди Зехра, че се е омъжила, защото най-желаният ерген в Истанбул се е влюбил в нея. След това се сблъсква със Зейнеп, която прибира вещите си от дома на Алихан. Опитва се да унизи момичето, но тя реагира с хладно достойнство. Зехра най-после се среща с Кемал, който ѝ оказва нужната подкрепа. Йълдъз ги вижда заедно и страшно ревнува.

Докато Ендер се вихри като господарка в дома на мъжа си, Зейнеп отива да посети Зерин. Сестрата на Алихан я моли за прошка, защото осъзнава колко е била несправедлива с нея. Зейнеп се среща с бившия си в коридора на болницата. Тя не му дава големи шансове за обяснение. Той ѝ напомня, че е сключила договор с него, но думите му не означават нищо за него.

След като Ерим я отхвърля отново, Ендер излива злобата си, отивайки на свиждане на Зерин. Вечерта успява да изнуди Алихан да се покажат като семейство пред обществото. Той не спира да ѝ напомня, че бракът им е фиктивен и се ядосва, че е превзела стаята му.
Джанер отива при Зейнеп с помощта на Емир, за да поиска прошка и за да опази приятелството си. Двамата не успяват да ѝ разкажат, че са решили да живеят заедно. Йълдъз придумва Халит да вечерят със сестра ѝ. В колата не спира да мисли за първия си мъж.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.
Ендер се опитва да се подиграва със Зейнеп, но Алихан я предупреждава, че ако спомене още веднъж името ѝ, ще развали договора си с нея. В същия ресторант влиза Халит с Йълдъз и Зейнеп. Ендер се опитва да ги провокира с всичко, но бившият ѝ я кара да подозира скорошен провал. Дори връзката на Хакан и Ирем се пречупва заради предателството на Алихан.

На другия ден настъпва събранието на акционерите във „Фалкон”. За всеобща изненада, Зерин пристига в блестяща форма. Тя отнема акциите, останали от баща си и ги дава на Халит, който доволно обявява, че е избрал нов директор на компанията. Това е Зейнеп Йълмаз. Балдъзата му влиза с уверена походка при акционерите.

Вечерта – победители и победени трескаво обсъждат станалото. Само Джанер и Емир се наслаждават на манджите на Гьолсум и се притесняват да кажат на Зейнеп, че са наели апартамента срещу нея.
Младата бизнес дама сама научава. Тя ги изненадва със стила си, но изчаква да я видят в компанията, за да разберат колко се е издигнала. Зехра се вижда отново с Кемал. Тя споделя за драмите в семейството си и не разбира странната му симпатия към сестрата на Йълдъз. Зейнеп посещава Зерин, която се е погрижила момичето да се чувства възможно най-добре в компанията. На прага се сблъсква с Алихан, който смята, че най-близките му са го предали. По-късно младият мъж се опитва да разкаже на сестра си истината за Халит, но Зерин отказва да му повярва.

Ерим се забърква с опасни хлапета. Зерин вика Халит на разговор, в който му обяснява защо Алихан го мрази толкова. Той се държи като гузен. След това отива на гроба на своя най-близък приятел.
Зейнеп изумява всички с новата си длъжност. Хакан я поздравява за успеха. Когато Алихан отива да я види, тя се държи по начина, по който той се е държал с нея от самото начало. Бизнесменът е огорчен, но и впечатлен от Зейнеп.

Йълдъз успява да се откопчи от Халит, за да вечеря със сестра си и братовчедка си. Зейнеп отива да си купи кола по препоръка на Зерин. Там попада на Дюндар – млад мъж с типично ориенталско поведение и криминално семейство. Той се държи арогантно с нея, а тя не му остава длъжна. Дюндар е впечатлен и скоро разбира коя е тя и къде работи.

Сестрите Йълмаз и Ирем си пийват и пишат на мъжете, в които са влюбени. Докато Ирем е мила с Хакан, Зейнеп проклина Алихан. Дори Йълдъз пише на Кемал. Те не знаят, че Хакан и Алихан са заедно по на питие. Ирем дава телефоните на сервитьора, за да се забавляват на спокойствие. Халит отчаяно звъни на жена си, но тя не вдига телефона.

Ендер отива да посети брат си и е отвратена от Емир. Хакан и Алихан отиват да отведат момичетата си. Ирем в последния миг се сдобрява с любимия си. Йълдъз се прибира пийнала и Халит ѝ вдига скандал пред доволния поглед на Зехра. Алихан изпраща Зейнеп, но нищо не може да я накара да го погледне по стария начин. На сутринта Дюндар посреща новата си позната с три автомобила. Успешно сплашва Джанер и Емир. На Алихан не му допада интереса на странника към Зейнеп.

Ендер посещава Зерин в дома ѝ, за да ѝ се подиграе. След това посещава Алихан, който се опитва да се успокои след скандала със Зейнеп. Ендер го предупреждава, че бившата му никога няма да му прости, дори да се разведе. Ако все пак реши да му даде шанс, няма да са щастливи.

Ерим води странните си нови приятели. Йълдъз ги гони от дома им. Ендер организира показна фотосесия в компанията на мъжа си, за да съобщи на света колко щастливо омъжена е. Дюндар открива дома на Зейнеп. Посещава го с огромен букет цветя. Вижда отворена врата и отвътре изскачат маскираните Джанер и Емир. В момента, в който насочва оръжието си, се прибира Зейнеп.

Сред цялата неразбория малкото кученце на домакинята изчезва. Докато се опитват да го намерят, ветеринар звъни на Алихан, чийто номер е на каишката на животното. Когато Зейнеп и кавалерите ѝ пристигат, той излиза от кабинета с кученцето. Виждайки Дюндар, Алихан отказва да върне любимеца.

Халит вдига скандал на Йълдъз, заради приятелите на Ерим. Тя се чувства много сама и дори няма сили да се скара със Зехра. Решава да прекара малко време сама. Зехра споделя безценната информация с Кемал. Той решава да използва момента, за да си върне любимата.

Ендер почва да пищи намирайки кучето на Зейнеп в леглото си. Кемал открива Йълдъз и тя го приема в стаята си. Алихан връща кучето на Зейнеп. Признава ѝ, че е бил разстроен. Тя иска да го изгони от кабинета си. Алихан е готов да разкаже цялата си тайна, ако получи прошката ѝ. Разбрал колко е сгрешил с отношението си към Йълдъз, Халит отива да я прибере. Кемал го вижда и се опитва да се скрие.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close