You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Бракът на Кая и Ендер става истински, Лейля прелъстява Халит

„Опасно изкушение“ : Бракът на Кая и Ендер става истински, Лейля прелъстява Халит

В „Опасно изкушение” ще видите как жените в живота на Халит водят война с всички средства, но той е на стъпка да изгуби всичко

Докато Шахика се наслаждава на поредната си малка победа в „Опасно изкушение”, Йълдъз звъни на Ендер да ѝ се оплаче, че Лейля остава в Истанбул. Моли я да я отърве от евентуалната съперница.

Лила се оплаква на брат си, че баща им я изпраща в Щатите. Шахика умело заблуждава Иит, че вечерите ѝ са посветени на опиянение и мъже. Плаче пред племенника си, че се чувства сама и изоставена от всички.

Ендер се опитва да вразуми Халит по отношение на Лейла, но не е предвидила, че момичето е стъпка пред нея. Иит убеждава баща си, че трябва да даде шанс на Шахика. Ерим къса с приятелката си, в опит да спаси Лила. Халит обаче не може да бъде разубеден.

Кая се убеждава, че сестра му е затънала в алкохол и решава да я прибере. Ендер не е очарована да я види в дома си. Иит се страхува, че ще изгуби любимата си. Търси съвет от майка си, но тя за първи път не иска да помогне.

Йълдъз отива при Емир и Джанер. Там пристига и Лейла, решена да брани шефа си от жените му. Шахика поне пред Ендер не се преструва. Държи се като победителка във войната им. Дава ѝ да разбере, че е временен гост в живота на брат ѝ. Ендер приема предизвикателството. Йълдъз има нов план: Да помоли Надир за помощ да се отърве от Лейла.

Докато Шахика крои планове с може би бъдещата госпожа Аргун, Халит решава да върне Зерин. Блондинката се завръща да се погрижи за Лила. Толкова е щастлива, че дори с Йълдъз се държи като приятелка. Халит оставя на дъщеря си да каже за всичко на майка си. Йълдъз измисля цяла стратегия, за до пощади сърцето на Зерин.

Лила съобщава за новата си любов. Йълдъз разказва за брака ѝ. Зерин изпада в ступор. По-късно научава за развода, всички я заблуждават за произхода на младежа. Ендер разбира, че трябва да се представи на Зерин като майка на бъдещия ѝ зет и се забавлява от ситуацията. След това кани Кая на вечеря в ресторант.

Лила води Зерин на обяд. Иит пристига и ѝ се представя. Йълдъз посещава Надир в извънградската му къща. Споделя му притесненията си относно Лейла. Ендер пристига в дързък тоалет в ресторанта, където обядва Зерин и децата им. Бившата ѝ съперница изпада в шок. Младите се чувстват притеснени, но Ендер се наслаждава от сърце на шокиращото положение.

Когато се прибира, Зерин отива да види бебето Халиджан. Държи се прекрасно, но моли Йълдъз да не крие вече нищо от нея. Ендер се държи като типична съпруга с Кая, независимо от коментарите на Шахика.

В дома на Халит цари разбирателство между децата и Йълдъз, но Халит има сериозни проблеми с бизнеса. Налага се да иска финансова помощ от Зерин. Шахика съветва Лейла как да омагьоса Халит.

Надир обещава да помогне на Йълдъз, за да убеди мъжа си, че не бива да вярва на секретарката си. Той обаче използва момента, за да влезе в заговор с Шахика и Лейла. Халит вдига скандал на жена си, обвинявайки я за всевъзможни интриги.

Йълдъз не е добра в манипулациите като Ендер, но лесно разбира, че дружката ѝ има желание да се сближи с Кая. Блондинката иска да започне работа в компанията на мъжа си, но той дори не я изслушва докрай. Йълдъз обаче е жена с невероятен късмет. Зехра я води в телевизионен канал, което е предпоставка за нови приключения.

Емир и Джанер решават да разходят Халитджан, за да се запознаят с нови момичета. Братът на Ендер разказва на младите майки, че жена му го е изоставила заради богаташ. Докато Йълдъз се опитва да намери Зерха из коридорите на телевизията, се оказва на мястото на метереоложката.
"Опасно изкушение" : Зейнеп и Алихан напускат историята, появява се Шахика

Блондинката се стъписва само за мит. След това прави такава презентация, че провокира феноменален рейтинг, докато режисьорката изпада в криза. Минути по-късно се разразява страшен скандал. Шефът на телевизията обаче се появява и съобщава за невероятния успех на неканената гостенка. Йълдъз получава примамливо предложение да води рубриката за времето.

Халит не е очарован от потенциалната кариера на жена си. Лила се страхува, че плановете ѝ с Иит да срещнат семействата им ще пропаднат. Ерим защитава мащехата си и Йълдъз се вижда като истинска телевизионна звезда. Вечерята на Лила и Иит все пак се осъществява. Халит обаче дава на младежа да разбере, че никога не може да съответства на дъщеря му. Иит си тръгва разстроен. Лила не го оставя сам. Дори Зерин се смущава от горчивата истина, изразена от бившия ѝ.

Лила не може да успокои любимия си. Той я изоставя сама на магистрала. Ендер и Кая се усамотяват в спалнята му, но Шахака не ги оставя на мира. Лила се връща у дома. Близките ѝ са единодушни, че трябва да забрави за Иит. Младежът вече е осъзнал какво е направил. Не вярва, че Лила ще му прости. На помощ му идва не друг, а коварната му леля. Шахика вече знае как да помогне на влюбените да се събират.

Йълдъз не може да убеди мъжа си, че иска да работи. Зерин разбира за новата секретарка на Халит и бързо разбира коя е причината за непрекъснатите скандали в дома. Ендер решава да използва Зехра, за да отстрани Лейла. Шахика се представя на Зерин и я кани на кафе, за да разговарят за младежите.

Зехра смята, че е прокудила Лейла от живота на баща си. Въпреки думите на мъжа си, Йълдъз решава да започне работа. Телевизионният канал се оказва собственост на Надир. Халит научава, че има по-големи дългове, отколкото може да се справи. Надир предлага да ги опрости в замяна на 10% от акциите му. Вечерта Халит напуска имението, за да пътува служебно. Това е поредната му лъжа. Бизнесменът отива в дома на Лейла.

Шахика извежда Иит на вечеря. Там ги чакат Зерин и Лила. Младите остават насаме. Докато синът им е навън, Кая и Ендер решават, че искат бракът им да успее. Шахика се прибира ненавреме и попречва на романтичните им планове.

Халит попада в мрежите на Лейла, която го убеждава, че се нуждае само от любов. На другата сутрин тя се среща с тайната си наставица. Зерин посещава компанията. Вижда Лейла и се впечатлява от скъпия ѝ вкус. Споделя впечатленията си с Ендер и Джанер.

Шахика се опитва да използва Иит, за да разведе брат си. Закъсняла е ужасно. С помощта на сина си, Кая устройва романтичен сюрприз на Ендер. Подарява ѝ пръстен като начало на истинския им брак. Когато Емир им гостува, им казва, че са станали прекрасно семейство. Кая заявява, че и той е част от него.

Лейла затвърждава позициите си в живота на Халит, но Йълдъз вярва, че се е избавила от нея. Надир посещава врага си. Предупреждава го, че знае за тайната му афера и се обажда на Йълдъз пред него. Дава му да разбере, че лесно може да изгуби жена си.

Предстои рождения ден на Йълдъз. Тя е изкопчила разрешение от мъжа си за бляскаво парти. Не знае, че намеренията ѝ са под въпрос. Подслушвайки Ендер, Шахика научава, че Йълдъз е изпаднала в злепоставяща ситуация, изпращайки съобщения.

Блондинката разглежда рокли за мечтаното си парти. Вижда синя, в която се влюбва. Това се оказва подарък от Надир, който се появява в бутика. Йълдъз отказва роклята. Лейла кани Зехра на кафе и разбира за предстоящото парти. Разгневява се, но Шахика бързо я вразумява. Халит научава, благодарение на бившата си любовница колко се е изложила жена му със съобщенията. Лейля използва момента и съобщава на бизнесмена, че иска да сложи край на отношенията им. Халит се чувства притиснат от всички страни. Заради нелеп инцидент на вечеря, вдига скандал и забранява на жена си да организира парти!

Халит отива при любовницата си, а Ендер научава, че е дал един от домовете си на Лейла. Зерин усеща, че бащата на дъщеря ѝ прави пореден погрешен избор. Опитва се да говори с него, но той отхвърля добрите ѝ намерения. Иит отстъпва пред родителите си, които искат да го изпратят да учи в чужбина. Младежът отива да се сбогува с Надир. Той му дава най-мъдрия съвет за Лила.

Йълдъз за първи път изглежда сломена и споделя преживяното с Ендер. Тя иска да ѝ каже за аферата на Халит, но не ѝ дава сърце. Йълдъз се разбира добре с децата, вярва, че са щастливо семейство. Ендер ѝ казва, че с Кая отиват на меден месец.

Иит се обажда на Лила, за да се прости. Кани се да лети за Швейцария. Лала решава да го посети и разбира от прислужницата за плановете му. Зерин също трябва да отпътува. Преди да замине решава да поговори с Йълдъз. Споделя, че Халит може би има любовница. Йълдъз за пореден път усеща, че губи всичко. Проследява Халит, който отива в дома на Лейля.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!