You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение” : Чаатай се развежда с измама и организира сватба с Кумру

„Опасно изкушение” : Чаатай се развежда с измама и организира сватба с Кумру

Кумру разбива сърцето на Йомер, докато постига целите си, а Фейза заговорничи с Арзу

Йълдъз се завръща като пълноправна господарка в дома си. Отнема годежния пръстен на Кумру и поставя на мястото на мъжа си. Казва му, че няма да му даде развод и не му е изневерила с Доан.

Йълдъз информира Ендер за решенията си. Чаатай бърза да се види с Кумру. Опитва се да я успокои и дори ѝ обещава да живее в хотел. Адвокатът обаче го съветва да стои в дома си. Само Доан изглежда доволен от така стеклите си обстоятелства.

Чаатай спасява бизнеса си, благодарение на парите на Йомер. Обещава да му ги върне, но младежът иска само гаранции, че Кумру няма да бъде наранена. Двамата се срещат по-късно. Обещава ѝ да е до нея в трудните времена. Кумру е трогната от добротата му. Когато се вижда с Чаатай отново, тя разбира, че трябва да изчака няколко месеца. Поставя му ултиматум и го прокужда!

Когато Чаатай се прибира, го чака огромна изненада! Йълдъз е поканила близките им и е организирала повторна брачна церемония. Той е силно притеснен, но изтърпява цялата суматоха пред медиите. Йълдъз слага демонстративно пръстена на Кумру. Дъщерята на Доан разбира и е съкрушена. На вратата на хотелската ѝ стая обаче се появява Йомер, готов да я утеши за пореден път. На сутринта тя е щастлива и дори намеква, че е готова на връзка с него.

Кумру отказва да говори с Чаатай. Казва на Ендер, че ще бъде с този, който я уважава и обича. Йълдъз се среща с Доан и двамата доволно обсъждат станалото. Видимо са станали близки. Блондинката му споделя, че ще се разведе в момента, в който Кумру напусне града. Фейза носи доказателство, че Атлас е син на Чаатай. Той е готов да покрива нуждите му, но не знае дали може да му стане истински баща. Фейза е много разстроена.

Докато Чаатай крои как ще отнеме всичко на Доан, женейки се за дъщеря му. Кумру настойчиво флиртува с Йомер. Емир и Джанер се опитват да го вразумят. Чаатай се среща с Ендер и настоява тя най-после да вземе страна.

Фейза е съкрушена от отказа на бившия си. Предлага услугите си на Ендер, за да му отмъсти. В замяна ще ѝ помогне да се отърве от Арзу. Кумру и Йълдъз се сблъскват отново. Блондинката провокира любовницата на мъжа си. Това се оказва грешка, защото амбицира Кумру. Тя води Йомер на вечеря с баща ѝ. Младежът впечатлява Доан с искреността си. Кумру дава на младежа да разбере, че иска да е с него. Йъдъз ги наблюдава от балкона. Само Йомер е искрено развълнуван.

Фейза изпълнява обещанието си. С помощта на Джанер сблъскват Арзу и Йомер. Кумру научава за скандала и иска обяснение от бившата на баща си. Арзу се опитва да се защити, без да подозира, че Ендер е довела Доан близо до кабинета ѝ. Бизнесменът научава, че тя си позволява да се меси твърде много в личния му живот и я гони от компанията.

Кумру обявява пред пресата връзката си с Йомер. Чаатай се разстройва и нахлува в хотелската ѝ стая. Тя му обяснява, че само улеснява развода му. Преструва се, че е с Йомер, за да може Йълдъз да даде развод на мъжа си.

Арзу се готви за последно отмъщение, разбирайки че не може да остане компанията. Йомер има нужда от благословията на Чаатай, за да е до Кумру. Приятелят му обаче го разочарова. Твърди, че Кумру е с Йомер, за да провокира ревността му. Двамата се скарват.

Арзу се свързва с господин Сами, за да накаже Доан. За нейна изненада, го намира в тежко здравословно състояние. Въпреки това, не се отказва от плановете си и търси помощта на Фейза. Йомер иска да изненада Кумру с романтична ваканция, но тя го принуждава да отидат на новогодишното парти на фирмата на баща ѝ.
Берк Октай в Опасно изкушение

Всички служители на компанията са там. Йълдъз, която прекарва дните си, дебнейки Чаатай, се чувства уморена. Доан обявява повишението на Ендер, която заема позицията на Арзу. Бомбата на вечерта обаче е новината за годежа на Йомер и Кумру. Чаатай е неприятно изненадан, както и Йълдъз, която научава, че мъжът ѝ наистина е баща на Атлас.
Кумру умело заблуждава всички, че е очарована от годеника си. Тайно се вижда с Чаатай, за да го убеди в сериозността на намеренията си. Доан приема роднините на Йомер в дома си за годежа на дъщеря си. Лелята на младежа никак не харесва Кумру.

Чаатай разбира, че Йълдъз е инсталирала проследяваща програма на телефона му. Жена му случайно пода на лелята на Йомер. Двете много се харесват. Йълдъз я поощрява да ожени младите по-бързо. В същото време Чаатай организира капан на жена си: Преструва се, че наема хотелска стая с Кумру. Йълдъз и Доан нахлуват в помещението и не сварват никого. Чаатай пристига с адвокат, който да установи измяната. Четин спасява и двамата от позора.

Краткият сговор между Ендер и Фейза приключва. Бившата на Чаатай е по-мотивирана да работи с Арзу. Йълдъз организира гостуване на Дядо Коледа в дома си. От това се възползва крадец и само бързата намеса на Айсел предотвратява грабежа.

Ендер кани Йълдъз и мъжа ѝ на вечеря в ресторант. Там съпрузите се натъкват на поредната семейна вечеря на Доан, бъдещия му зет и лелята. Йълдъз устройва цяло шоу и хвали Кумру. Чаатай се дразни от близостта на любовницата му с Йомер. На другия ден се скарва сериозно с Кумру.

Репортерите притискат Доан с въпроси за връзката му с Йълдъз. Ендер се появява и предотвратява скандала, обявявайки, че тя и шефът им имат връзка. Коварната дама лесно разкрива плана на Фейза, която носи информация на Сами.

Йълдъз привиква Чаатай в дома им. Казва му, че е решила да му даде развод. Двамата се споразумяват лесно за детето и къщата. След броени дни се събират в съда. Двамата си припомнят мигове от брака си, но огорченията надделяват и се развеждат. Когато се прибират у дома, пристига Кумру. Тя не е заминала с Йомер. Казва на Йълдъз, че е я измамила, за да се разведе. Чаатай триумфира. Не взима дори багажа си, защото не иска нищо от миналото си в новия живот.

Йълдъз е в ступор. Асуман съобщава за случилото се на Ендер, а тя – на Доан. Йълдъз се затваря в стаята си и изглежда неутешима. Ендер се опитва да ѝ помогне и ѝ разрешава само два дни отчаяние.

Кумру снима новия си годежен пръстен и се хвали в социалните мрежи. Планира да намери просторен дом и казва, че е напуснала Йомер с есемес. Отива да види баща си, но той я гони от дома си- най-после е разбрал, че дъщеря му не се интересува от никого. Отказва се от нея и казва на Четин да я изхвърли на улицата.

Йълдъз гори вещите на Чаатай. Там я вижда Доан и двамата за пореден път намират утеха, разговаряйки един с друг. Бизнесменът кани блондинката да работи във фирмата. Асуман и Айсел ги наблюдават тайно и им се радват.

Ендер е отведена при Сами. Той е доволен от нещата, които се случват с Доан. Предлага ѝ сътрудничество. Тя обаче държи прекалено на компанията. Сами заповядва на Арзу да скара Фейза и Ендер.
Йълдъз се сблъсква с бившия си в офиса. Запознава се с Тарък, който е много впечатлен от нея. Бизнесменът споделя интереса си с Доан. Това не се харесва на бизнесмена и затова го лъже, че Йълдъз е обвързана. Тарък смята, че такава жена не може да е сама. Доан се съгласява с него.

Ендер разбира, че Чаатай и Кумру живеят близо до него. Навестява ги и подкрепя връзката им. Арзу насъсква репортерите срещу Фейза и Атлас. Бившата на Чаатай смята, че виновна за всичко е Ендер.
Фейза отива и вдига скандал в дома на шефката си. В същото време Йомер нахлува с оръжие в ръка при Чаатай и Кумру. Арзу води наемен убиец в дома на Ендер. Проехтява куршум…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!