You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение” : Доан признава чувствата си на Йълдъз, но и Чаатай се бори за нея

„Опасно изкушение” : Доан признава чувствата си на Йълдъз, но и Чаатай се бори за нея

В „Опасно изкушение” се появява нова героиня – Хандан, майката на Кумру, която влиза в сговор с Ендер

Крехкото приятелство между Кумру и Йълдъз е подкрепено от общата тайна. Блондинката се грижи по всякакъв начин за бившата си съперница. Йомер се колебае дали да не прости на Чаатай. Меринч се опитва да убеди Кумру да сподели за станалото с бащата на детето.

Благодарение на парите на Екин, Чаатай и Ендер се сдобиват с много акции от холдинга на Доан. Йълдъз отива в заведението на Йомер и там се запознава Екин и Гамзе. Блондинката се впечатлява от гривните на момичето и решава да ги превърне в малък бизнес.

Йомер отива при Чаатай и искрено му признава чувствата си. Двамата се сдобряват. Йомер обаче има нещо опасно наум. Екин помага на тормозена жена да се спаси от мъжа си – тиранин, но и той е открит мъртъв от полицията.

С помощта на Чаатай, Ендер унижава Йълдъз в светско предаване. Блондинката начупва чистачките на бившия си мъж. Йомер вечеря с Чаатай и организира постановка, в която да изкара бившия му приятел виновен в престъпление. Двамата се сбиват. Йомер използва случая, за да излее целия си гняв, но не го наранява повече от уважение към паметта на Хасан Али.

Малкият Халитджан има представление, а Йълдъз събира роднините му, за да го гледат. Междувременно Меринч съобщава на Чаатай, че Кумру е изгубила бебето им. По късно младата жена с изненада установява, че приятелката ѝ е започнала да приема Йълдъз.

И Ендер и Чаатай идват на представлението на малкия. Сестрата на Джанер използва момента, за да унизи Йълдъз- показва на Доан видео, в което жена му чупи чистачките на колата на бившия си. Йомер решава да напусне страната, за да забрави болката. Дава ресторанта си на Емир и Джанер. Екин им дава пари за новото им начинание.

Благодарение на Меринч, Чаатай се среща с Кумру. Той я подкрепя и дори я прегръща на брега на морето. Ендер се е погрижила Доан да разбере за ситуацията и дори да види снимки. Бизнесменът напомня на жена си да съобразява поведението си, за да не го излага. Доан определено ревнува, но не събира нейните куфари, а на единствената си дъщеря.

Берк Октай в Опасно изкушение
Кумру обвинява Йълдъз за станалото. Тя се опитва да успокои мъжа си. Кумру остава без пари, но твърди пред Йълдъз, че си живее много добре. Ендер вярва, че Доан няма да е толкова мил с жена си. Кумру отива да живее в гетото, подслонена от помощницата си.

Доан още е ядосан на жена си и дъщеря си, но Йълдъз с непосредствеността си знае как да го успокои. Чаатай разбира, че годеницата му го е забъркала в интрига с Кумру. Ендер вярва, че бавно, но сигурно руши семейството на Доан. Кумру е нещастна в бедняшката къща на Езги, но с изненада разбира, че прислужницата ѝ е много привързана към нея и прави всичко, за да се чувства добре.

Четин разбира къде живее дъщерята на шефа и му съобщава.
Йомер окончателно решава да отлети за Дубай, Емир и Джанер организират вечеринка в негова чест. Халитджан, който отскоро е хвърлил памперса, създава непрекъснати „изненади” на майка си. Тя отива да се консултира с психолог. Йълдъз разбира, че на детето ѝ няма проблем. Психоложката обаче вярва, че тя е влюбена в мъжа си. Настоява да я посетят семейно, за да помогнат на детето да преодолее лесно промените в живота си.

Чаатай се опитва да помири Кумру и Доан, но в крайна сметка казва на съперника си, че всички жени в живота му са влюбени в него. В същото време Йълдъз звъни на бившия си, за да му разкаже за проблемите на Халитджан. Доан се връща бързо у дома, но блондинката се готви за партито на Емир и Джанер и не му казва нищо.

Ендер провокира смут в душата на Чаатай. Казва му, че Доан е влюбен в жена си, но и тя може да отговори на чувствата му. Чаатай се ядосва, макар да твърди, че това е невъзможно. По-късно обаче провокира Доан, за да успокои нараненото си его. Съперникът му е уязвен от коментарите, че бракът му е фиктивен, а жена му – влюбена в бившия. В същото време се разразява страшен скандал на партито на Йомер. Ендер и Йълдъз унищожават взаимно вещите си за радост на Екин и останалите присъстващи.

По-късно блондинката научава къде живее Кумру и отива в гетото, за да я сдобри с баща ѝ. Доан публично принуждава Ендер да определи датата на сватбата си, за да отстрани Чаатай. Младият мъж не е очарован, но мнимата му годеница не желае за пореден път да бъде унизена като зарязана пред олтара. Йълдъз отива с куфара си при Кумру. Заплашва я, че или ще се върне, или тя остава при нея.

Блондинката побърква заварената си дъщеря в опитите си да я научи на обикновен живот. Вместо да се прибере у дома, Кумру решава да стане сервитьорка при Емир и Джанер. Екин е принуден за кратко да поеме ресторанта от момчетата. Когато вижда Кумру, мигом я харесва и я назначава.

Йълдъз и Чаатай трябва да се срещнат с педагога. Младият мъж не пропуска възможността да подразни Доан с това. След това се забавлява с Йълдъз уж в името на детето. Седаи му помага- информацията, че са много щастливи заедно стига бързо до Доан. Той не губи присъствие на духа. Настоява за обяснение от Йълдъз. Казва, че иска истински брак и признава, че е влюбен в нея. Двамата не предполагат, че на прага на Кумру в гетото е дошла бившата жена на Доан- Хандан. Тя е изгубила последния си съпруг. Твърди, че иска да бъде отново с дъщеря си, която не е виждала от години. Кумру я гони от новия си дом, но Хандан ѝ обещава да се върне.

Йълдъз е объркана от обяснението на Доан. Признава му, че той е идеален и с не би искала да го наранява. Не е готова да вземе бързо решение. Доан ѝ обещава време. Асуман, която вечно слухти, обаче не вижда по-добър зет от него и го показва ясно на дъщеря си.

На другия ден Йълдъз се налага да отиде в дома на Чаатай, където отново трябва да устои на провокациите на Ендер. Емир и Джанер с ужас разбират, че Екин е назначил сервитьорка на име Кумру. Хандан разбира всички подробности за живота на дъщеря си и баща ѝ.

в дома на Доан като кралица, за да иска обяснение. Благодарение на Айсел, Асуман и Йълдъз разбират подробности за първия брак на бизнесмена. Блондинката показва подкрепа на мъжа си, но той настоява за по-бърз отговор на чувствата си.

Кумру не се справя добре като сервитьорка и появата на Хандан в заведението усложнява нещата. Репортерите научават къде работи дъщерята на Доан, а Ендер –всички пикантерии около сложната ситуация. Екин отвежда Кумру в дома си и двамата разбират колко общо има по между им.

Ендер разбира, че Меринч е влюбена в Доан. Бизнесменът отива да търси дъщеря си, прочитайки материалите за нея в медиите. Намира я в дома на Екин, но тя отказва да се върне с него и да живее по неговите правила. Хандан и Ендер се запознават и сдружават срещу общия враг- Йълдъз.

Малкият Халитджан има проблем в детската градина. Противопоставено е срещу детето на много амбициозни родители. Чаатай се чувства унизен и с Йълдъз решават да се борят заедно за честта на сина си. Двамата се справят блестящо на семейното четене на приказки. Йълдъз обаче с всеки изминал ден се убеждава, че законният ѝ съпруг е прекрасен мъж.

Хандан се проваля в опитите да убеди бившия си, че жена му е меркантилна и алчна. Ендер обаче убеждава Меринч, че Доан може да бъде неин. Когато младата жена целува бизнесмена, Йълдъз влиза в кабинета, готова да даде шанс на брака си.

Блондинката си тръгва разгневена. Доан гони Меринч, а Чаатай прави всичко, за да се събере с бившата си. Йълдъз излиза с детето и бившия си в детски център. Доан се опитва да ѝ обясни недоразумението, но напразно. Чаатай се наслаждава на проблемите им, но Йълдъз без да иска му наранява окото.

Ендер не взима на сериозно гнева на Меринч. Тя просто се наслаждава на поредната си успешна интрига. Чаатай вярва, че може да използва нараненото си око, за да се спечели Йълдъз. Доан обаче успява да говори с жена си. Йълдъз му разказва какви са били плановете ѝ, но е била много лъгана преди. Готова е да сложи край на брака си.
Меринч се обажда на Чаатай, за да се оплаче от интригите на Ендер. За нейна изненада, той е уверен, че неудобната ситуация може да се използва в полза и на двамата. Доан се опитва да доведе Меринч в дома си, за да обясни всичко на жена му. Тя обаче ги разиграва, посъветвана от Чаатай.

С помощта на Екин Хандан и Кумру сядат на една маса, за да разговарят. Опитите на безпътната майка да се помири с дъщеря си обаче се провалят. Упоритостта на Доан се възнаграждава. Четин отвежда Меринч почти насила в дома му. Младата жена е принудена да признае, че няма афера с бизнесмена. Йълдъз е щастлива, но ѝ е малко неловко в ролята на истинска съпруга.

Седаи се опитва да помогне на Чаатай да си върне жената. Опитите да измамят Йълдъз и да провокират милозливостта ѝ се провалят много бързо. Ендер и Хандан се срещат отново. Разбират, че не могат злепоставят повече Доан. Новата им цел е да докажат, че Йълдъз е изменница. В същото време блондинката предприема нова акция, за да върне Кумру в имението.Налага се да я спасява дори от конфузи на работа.

Майката и бащата на Кумру посещават вечерта ресторанта на Екин, за да се видят с детето си. Нея обаче я няма. Налага се Йълдъз да успокоява мъжа си, за да не агресира срещу младежа. Хандан тайно я предупреждава, че се е оженила за много жесток човек.

Служителка на Доан – Дилшах изиграва цял спектакъл, за да убеди колегите си, че е тормозена от шефа си. В кабинета му обаче има камера, която напълно го оневинява. В същото време Хандан и Ендер подготвят клопка на Йълдъз. Използвайки Чаатай и ангажимента му към Халитджан, те се опитват да го съберат под един покрив с бившата му. Ендер лъже Доан, че жена му се среща в частен дом с Чаатай. Той се разгневява и отива да уличи жена си в измяна.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!