You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Ендер побеждава Шахика, Лейла решава да прелъсти Халит

„Опасно изкушение“ : Ендер побеждава Шахика, Лейла решава да прелъсти Халит

Ендер и Йълдъз продължават да действат заедно в „Опасно изкушение”, но Шахика знае как да сломи и двете

В „Опасно изкушение” предстои поредният епичен сблъсък между съпругата и сестрата на Кая. Ендер вярва, че Иит няма да попадне в затвора. Шахика обаче я убеждава, че държи съдбата на момчето в ръцете си. Вярва, че може да сломи гордата си снаха и да я принуди да работи за нея.

Йълдъз е спокойна, че поверява мъжа си на вярна приятелка. Халит я предупреждава, че хората на Надир са поставили микрофон в офиса му. Предстои проверка на дома му. Йълдъз се сеща, че Надир е проникнал в кабинета на мъжа ѝ чрез картината, която ѝ е подарил.

Ендер разказва на Иит за коварните планове на леля му. Той иска обяснение от Шахика. Започва да я души, но тя бързо успява да се справи с гневния младеж. Вечерта Ендер се събира със синовете си на масата на Кая. Шахика се появява неканена на вечерята.

Йълдъз си има достатъчно проблеми, но намира време да утеши Лила, която страда за мъжа си. Шахика демонстративно иска прошка от снаха си и казва, че го прави за щастието на брат си. Вика Ендер, за да ѝ подари подарък. Споделя ѝ плановете си да разведе Халит с помощта на Лейла и Надир.
"Опасно изкушение" : Зейнеп и Алихан напускат историята, появява се Шахика

Шахика прави късно посещение в имението на бившия си любовник. Той не е много доволен. Йълдъз получава председателското място във фондацията, която преди е управлявала Ендер. На другия ден Лила и Иит се развеждат – нещо, което прави и двамата нещастни.

Ендер се среща с Йълдъз. Казва ѝ, че е изтрила записите, на които се чува, че говори с Надир по телефона и лъже мъжа си. Ендер убеждава бившата си съперница в „Опасно изкушение”, че е свършила много, за да ѝ спаси брака.

Халит отстъпва на Лейля адвоката си, за да я разведе по-бързо. Шахика обещава на Ендер да ѝ даде видеото с Иит в замяна на акциите в компанията. Халит се опитва да продаде фабрика, за да спаси бизнеса си. Надир е наясно и готви поредния си капан за него. Намира време да утеши Иит.

Кая научава от Емир и Джанер, че Лейла е намерила друг адвокат и не го иска в живота си. В деня на дебюта на Йълдъз Шахика умело оплита интригите си – попречва на Халит да бъде до жена си, поставя Надир до нея, а той прави щедро дарение за нея.

Ендер принуждава Кая да излезе с нея на мероприятието на Халит. Предупреждава Йълдъз да внимава с Лейла. Иит излиза, за да потърси утеха. Лила разбира от социалните мрежи и се разстройва.

Надир унижава публично Халит като му подарява портрет, напомнящ силно на Йълдъз. По-късно това създава сериозен проблем между съпрузите. Шахика умело събира на една маса Йълдъз и Надир.

Блондинката няма намерение дори да слуша врага на мъжа си, но сервитьорът ги снима и изпраща кадрите на Халит. Ендер разстройва с обвинения Лейла. Младата жена изненадващо намира разбиране при Халит, както се е надявала Шахика. Никой не подозира, че Ендер предварително се е уговорила с Йълдъз. Двете бивши съперници обединяват силите си за пореден път.

Халит и Лейла прекарва времето си прекрасно заедно. Прибирайки се, вдига пореден скандал на жена си. Йълдъз успява да насочи съмненията към Шахика, но сестрата на Кая се оказва по-хитра и от Ендер. Обвинява Дженер за манипулацията и предава Иит на полицията.
Синът на Ендер не е арестуван, а отвлечен. Младежът се освобождава за радост на родителите си. Изпитанието ги сплотява и сближава завинаги. Лейла става все по-близка с Халит, а Надир се държи като наставник с Иит.

Докато Йълдъз и Ендер се опитват да се справят с хитрата Шахика, тя оплита в мрежите си Лейла. Докато двете шпионират интригантката, Зехра се грижи за бебето и успява дори да го обърка с чуждо дете за кратко. Иит и Лила се оказват в една и съща дискотека. Той се напива и вдига скандал на ухажорите ѝ. Двамата прекарват нощта в колата ѝ. Жените в дома на Халит го побъркват с номерата си, но и на него щастието му се усмихва. Той получава снимка на Надир от затвора, в която е облечен като жена.

Халит използва находката, за да унизи съперника си. Надир се среща тайно с Йълдъз. Предупреждава я, че ще убие мъжа ѝ, ако не получи снимката. Тя успява да я вземе с помощта на Айсел, докато Ендер е в имението. Страхува се от Надир, но и запазва копие на снимката в телефона си.

Халит вдига скандал на Йълдъз и Айсел. Жена му прехвърля съмненията му към Ендер. Халит обвинява бившата си жена, което принуждава Кая да се застъпи за семейството си и приема да работи с Надир. Иит попада в клопката на шефа на майка си. Опитва силите си в игралната зала. Иит не е глупав. Споделя с Ендер съмненията си относно Надир. Тя използва случая, за да изпрати там Йълдъз и Зехра.

Емир се разболява. Йълдъз отива да се грижи за него. Надир отива в дома на младежа, за да разговаря с нея. Тя не иска да прости грубото му отношение към нея. Ендер кани в дома си Емир и Лила, за да вечерят с Кая и Иит. Шахика се натрапва за пореден път. В същото време полицията нахлува в казиното и арестува Зехра и Йълдъз. Това е наказанието на Ендер заради случилото се в дома на бившия ѝ мъж.

Иит и Лила неочаквано се сдобряват в кухнята на Кая. Младежът споделя първо с Надир щастието си. Снимат поредната тайна среща на Халит и Лейла. Фотографиите бързо се оказват в ръцете на Йълдъз. Тя е съкрушена не само от поредното предателство на мъжа си, но и на момичето, което приема за приятелка. В същото време Шахика съобщава на Надир, че скоро блондинката ще бъде негова.

Йълдъз се опитва да разбере докъде са стигнали отношенията на Халит и Лейла. Опитва да използва Зехра в проучванията си. Надир гостува на Ендер и Кая. Подарява им красива картина. Йълдъз разбира, че Ерим е влюбен и го принуждава да ѝ сподели всички подробности. Ендер разбира, че Надир има връзка с жена, която крие.

Шахика се чувства все по-слаба. За да укрепи позициите си, тя опитва да спечели отново доверието на Иит. Кая не може да приеме нуждата от интриги и задкулисни игри в жена си. Въпреки това, думите ѝ го карат да се замисли. Той намира начин да отвори сейфа, където сестра му пази важни неща. Открива писмо от майка си, която се прощава с тях и ги поверява един на друг. Кая намира и флашка, на която е записано видео от нападението на Иит срещу майка му. Той съобщава на жена си, че синът им вече няма да бъде изнудван. След това отива при сестра си и я прокужда завинаги от живота си.

Ендер се наслаждава на сълзите на Шахика.След това се събира с Йълдъз, Джанер и Емир, за да се опитват да се справят с поредния флирт на Халит. Организират съвършен скандал – изпраща разголени снимки от телефона на Лейла на Кая. Ендер се появява навреме, за да се направи на обидена съпруга. След това вдига скандал на Лейла в изискано заведение. Когато момичето се обажда на Йълдъз, блондинката я съветва да напусне града.

Новата любов на Ерим се оказва десет години по-голяма от него. Лейла остава съобщение на Халит, че напуска компанията и интригите на големия град. Бизнесменът е възмутен от ситуацията у дома – Зехра прави щуротии, за да се прочуе като влогър, Лила си устройва романтична вечер с Иит, а жена му прикрива всички. Халит гони зет си. Иит отива на заведение, където вижда леля си пияна-заляна. Чувството му за вина се събужда и той я отвежда в хотела.

Халит иска да отпрати Лила при Зерин в Щатите. Лейла случайно чува разговор на Емир и Йълдъз. Разбира, че е станала тяхна жертва. Отива в дома на блондинката, за да ѝ съобщи, че няма да напусне Истанбул и работата си. За да се справи с всички, се свързва с Шахика. Сестрата на Кая бързо я убеждава, че има всички шансове да я направи следващата госпожа Аргун.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!