You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Ендер се вмъква в леглото на Алихан, Зейнеп се сгодява с Дюндар

„Опасно изкушение“ : Ендер се вмъква в леглото на Алихан, Зейнеп се сгодява с Дюндар

Предстои да видите в „Опасно изкушение” как Ендер и Йълдъз губят подкрепата на най-близките си хора

Красивият жест на Алихан в „Опасно изкушение” не променя нищо. Зейнеп му е благодарна, но е категорична, че между тях всичко е приключено. Йълдъз оплаква повторната си загуба на Кемал, дори това, че си изкарва яда си върху Ендер не я успокоява. Не предполага, че Ирем е тръгнала към нея, за да търси справедливост.
Хакан и Алихан се събират на по питие – и двамата нещастни в любовта. Халит е доволен от брака на Зехра. Устройва малко соаре за тях, на което се появяват Зерин и Зейнеп, а Йълдъз търси утеха в питието.

Ирем пристига и вдига скандал. Уличава Йълдъз в интрига. Зейнеп поема вината ѝ. Певицата и Кемал я подкрепят, но и двамата знаят коя е истинската виновница. Малко по-късно Ирем споделя със Зейнеп, че сестра ѝ е заговорничела с Ендер. Певицата разказва всичко на братовчедка си. Зейнеп не може да повярва и до последно се опитва да защити Йълдъз. Ирем си тръгва огорчена и обидена на всички.

На другата сутрин Зейнеп е премислила. Прокужда сестра си от апартамента и се отказва от нея. Настоятелната дружка от гетото отново притиска Ерим за среща. Съткъ се съгласява да прикрие младежа, за да отидат на кино. Йълдъз вдига скандал на Ендер. Жената на Алихан се наслаждава на удара, който е нанесла и не взима на сериозно заплахите, които ѝ отправя съперницата ѝ в „Опасно изкушение”.

Зейнеп се опитва да омилостиви Хакан, но той не иска и да чуе за Ирем. Йълдъз я търси и на работа, но напразно. Емир и Джанер са в потрес от това, че сестрите Йълмаз са скарани. Алихан разбира за проблема им също. Научава от Зейнеп, че е решила да изхвърли от живота си всички, които я нараняват. Пожелава ѝ щастлив самотен и безгрешен живот.

Джанер изпитва малко чувство за вина, че са скарали сестрите. Ендер го убеждава, че нищо не би развалило техните отношения. Тя обаче има много против брат ѝ да другарува с Емир.

Халит се среща с вдовицата на стария си приятел. Разбира, че покойникът е оставил кутия за него. Зейнеп се вижда с Дюндар в служебното кафене. Там попадат Алихан и разкаялият се Хакан. Срещата е много конфузна, но полезна за плана на Зейнеп.

Ирем се кани да се върне в Бурса и не е склонна дори да поддържа контакт със сестрите. Йълдъз се среща с Кемал. Огорчена е от думите му, че тя е причина за брака му и че той не мисли да напуска жена си. Йълдъз се чувства изоставена от всички.

Зейнеп казва на Хакан за плановете на Ирем. Йълдъз е така самотна в огромното имение, че се сближава с Айсел. Зерин е щастлива на вечеря с Халит и дъщеря си. Лила е принудена да разкаже на баща си, че е имала отношения с Емир, който не е богат, както би се харесало на майка ѝ. Момичето не се чувства разбрано и търси утеха при Зейнеп. От там я взима Алихан, който не пропуска да се подиграе с мнимата връзка на бившата си. Зейнеп се опитва да го заблуди, че има среща с Дюндар, но той лесно разкрива лъжата ѝ.

Колежки на Емир му устройват клопка и го уличават като лъжец в компанията. Налага се Зейнеп да се моли за него пред Алихан. Всички вярват на Емир, но не могат да убедят Гюлден – мнимата жертва. На другия ден Йълдъз се появява в дома на Емир и Джанер да търси помощ. Тя предлага да спаси нарочения за крадец младеж.

Халит отваря писмото на стария си приятел. Тунджер му иска прошка за това, че се е налагало да пази тайната за забранената му любов. Емир и Джанер дават на Гюлден парите, които търси. В замяна искат да знаят само истината. Тя им казва, че е устроила клопка по нареждане на Ендер. Джанер разбира, че сестра му е искала да го раздели с Емир.

Ендер научава от мъжа си за скандала във фирмата, но пет пари не дава за бедняка от Бурса. Джанер обаче ѝ звъни, за да ѝ търси сметка за направеното. В стаята си Алихан разглежда пакета, който е получил. В него са два еднакви часовника – този на Халит и на Тунджер. Алихан най-после разбира, че е съсипал живота си, защото е вярвал в нещо, което не е истина. Любовникът на майка му никога не е бил Халит.

Ендер отива да се разправя с брат си. Той обаче не я пуска да пристъпи прага на дома му. Тя е съсипана, че е изгубила най-близкия си човек. На входа на кооперацията я чака Йълдъз – доволна, че е отмъстила както подобава.

Алихан се вижда с Хакан. Съсипан е при мисълта, че сестра му и Халит ще могат да му простят, но не и Зейнеп. Ендер търси начин да се оневини, но е късно. Йълдъз отдавна е изпратила момичето, което е оклеветило съперницата ѝ, далече. Алихан отива да разговаря с Халит. Научава това, което му е нужно и получава прошката на бившия си зет.

За да върне благоразположението на брат си, Ендер публично се извинява на Емир за това, което не е извършила. Алихан получава прошката и на сестра си. Зерин е очарована от разбирането, което е проявил бившият ѝ мъж. Халит е така доволен от станалото, че настоява за голяма семейна вечеря. Нарежда на Йълдъз да покани Зейнеп. Тя научава за извинението на Ендер и се чуди как да се оправдае пред мъжа си. Йълдъз също се извинява публично на сестра си.

Зейнеп и бойните ѝ другари посещават Алихан в офиса. Казват му за всичко случило се в негово отсъствие. За да получи прошката на сестра си, Йълдъз прави всичко, за да сдобри Хакан и Ирем.

Ендер се забавлява да нанася психически тормоз над съперницата си. Алихан я изненадва неприятно, обявявайки края на сътрудничеството, каквото е бракът им. Приятелката на Емир му разказва за тежко болната си майка и той е готов на всичко, за да ѝ помогне с пари.
Провокирана от Ендер, Зехра иска от мъжа си да ремонтират дома им. Тайната цел на злосторницата е да накара младоженците да се нанесат при тъста и така да всее смут в Йълдъз. Хакан и Ирем най-накрая се сдобряват.

За всеобща изненада, Алихан се появява на семейната сбирка в дома на Халит. Младият бизнесмен обявява развода си. Всички са доволни, без Ерим, който е уморен от цялата драма в семейството си. Зейнеп остава ледена пред опитите на Алихан да се сдобрят. Хакан и Ирем обаче са много щастливи за радост на всичките си близки.

На другата сутрин Зейнеп получава най-романтичната изненада в живота си – книги с тайни послания от Алихан. Кариерата ѝ се развива прекрасно. Халит, впечатлен от работата ѝ, я оставя на същата позиция в компанията им. По-късно и Дюндар я изненадва с романтичен обяд, който се превръща в пълен фарс заради Курбан. Въпреки смешното начало, упоритият ухажор признава чувствата си на Зейнеп. Тя му е благодарна за всичко, но не може да му отговори с любов.

Ерим подарява телефона си на малката измамница, с която излиза. Лъже баща си, че го е изгубил. Алихан посещава Зейнеп. Трудно, но успява да я убеди да го изслуша. Разказва ѝ цялата тъжна история за детството си и паник атаките. Тя не му го показва, но започва да вярва, че има надежда за любовта им. В уречения ден обаче Ендер отказва да подпише документите за развод…Той не знае какво да каже на Зейнеп и тя затваря вратата си пред лицето му.

Ирем напуска Хакан заради кариерата си. Алихан и най-добрият му приятел се напиват от мъка. Хакан води другаря си, който не спира да търси Зейнеп, в дома му. Ендер слага мъжа си да спи. На другия ден Алихан се събужда гол в едно легло със законната си съпруга. Тя изглежда страшно доволна от прекараната им нощ заедно.

Ендер сама е организирала всичко, за да изглежда така сякаш са прекарали нощта заедно. Заснела е дори снимки на двамата в едно легло. В същото време Йълдъз се чуди как да заличи уличаващия запис в телефона на Ендер. Решава да помоли Дюндар и успява с поредната лъжа. Младежът си мисли, че някой се опитва да навреди на Зейнеп и се заема със случая. Алихан е все по-отчаян и се изнася на хотел. Единственият, с който може да сподели отново е Хакан.

Заради дружката си Емир попада в полицията като крадец, а джебчии взимат чантата на майка му. Джанер, който иска да създаде семейство, е преследван от червенокоса обожателка в офиса. Халит за пореден път спасява сина си, но е толкова гневен, че го наказва да учи в Лондон, а съдбата на Съткъ виси на косъм. Бедният Дюндар е повикан от Джанер, който с поредната лъжа иска да открият колкото се може по-скоро телефона на сестра му.

Ендер научава, че единственият ѝ син отива в изгнание. Отива в имението на бившия си, защото Алихан ѝ отказва подкрепа, и вдига скандал. Кемал искрено съжалява Йълдъз, на която вечно Халит излива гнева си.

Йълдъз получава скъпоценния телефон и изтрива записа. За беда, вижда и снимките на Алихан с Ендер. Сестрата на Джанер се опитва да спаси детето си от заминаване и се сеща за стария си сподвижник Кемал. Намеква му, че бившата му има флирт с треньора си. Малко по-късно Ендер осъзнава, че Йълдъз ѝ е получила телефона. Джанер използва ползва познанството си с треньора, за да навреди на блондинката.

Заради щастието на Емир, Алихан разговаря с Халит, но напразно. Казва на стария си приятел, че няма шанс за него и Зейнеп. Зерин е готова на смели жестове, за да ги сдобри. Йълдъз обаче се обажда на Алихан. Показва му грозните снимки с Ендер и му забранява да се доближава до сестра ѝ.

Хакан излиза на вечеря със Зейнеп. Двамата се забавляват заедно и папараците ги снимат. На другия ден в онлайн медиите разказват, че между двамата има флирт. Дори Алихан се разстройва, макар по-късно да не го показва пред двамата. Зерин обаче не преглъща лесно нещата. Намеква на брат си, че от приятелството до любовта крачката е само една. По-късно разговаря и със Зейнеп. Ерим заминава за Лондон, а Йълдъз се старае да демонстрира много любов към Халит. Целта ѝ е да докаже на Кемал колко пълен с обич и уважение е бракът ѝ.

По-късно Йълдъз решава да каже на сестра си за снимките на Ендер и Алихан. Зейнеп е съкрушена. Кани Дюндар на вечеря. Той пристига с елегантен букет цветя и малко разстроен от писанията на медиите. Зейнеп го убеждава, че това са лъжи и му предлага да се оженят.
В имението Йълдъз също преживява вълнения. Кемал я ревнува от фитнес треньора и нахлува в спалнята ѝ. Докосва раменете ѝ и Лила ги вижда заедно. Йълдъз се измъква с поредната лъжа, но и в тримата остава неприятно усещане.

Дюндар е изумен от предложението на Зейнеп. Тя искрено иска да направи отношенията им истински, защото ѝ е омръзнала от безответни чувства. На другата сутрин Лила се държи подозрително и иска да се чуе с баща си. Кемал и Йълдъз са толкова гузни, че правят всичко, за да я разубедят.

Зейнеп съобщава за бъдещия си брак на Джанер и Емир. Приятелите ѝ не са очаровани и някак не вярват, че това ще се случи. Зейнеп се налага отново да убеждава Дюндар в сериозните си намерения. Той се вдъхновява и е готов бързо да купи и пръстен, и чеиз за своето градско момиче. Йълъз не е очарована от новината, но настоятелно моли сестра си да обяви публично годежа си. Ще използва ситуацията, за да унизи Алихан.

Халит се връща от Лондон. За да се отърве от подозренията на мъжа си, Йълдъз го убеждава, че Лила има чувства към Кемал. Кемал записва жена си на фитнес при треньора на бившата си. Ендер се опитва да убеди Алихан да се върне в дома им като настоятелно твърди, че Хакан и Зейнеп ще започнат връзка. Новината, че миньончето ще се омъжва я изпълва с ентусиазъм!

Джанер организира с фитнес треньора ситуация с Йълдъз, която да събуди ревността на Кемал. Жената на Халит успява с поредния си номер. Бизнесменът е готов на всичко, за да отдели дъщеря си от дома – дори моли майка ѝ да я свърже с Емир. Халит дори да се запознае с него.

Алихан се появява на организираната семейна вечеря. Преди това иска от Халит да го запознае с Невра – съпругата на покойния любовник на майка му. След това Алихан получава най-тежкия удар: Йълдъз обявява годежа на сестра си пред всички, а Дюндар слага пръстен на Зейнеп.
На сутринта Хакан, научил от съсипания си приятел новината, отива да посети момичето. Зейнеп му разказва за намеренията си. Дюндар пристига, но реагира хладнокръвно на Хакан и се държи цивилизовано.
Йълдъз е принудена да се откаже от треньора си. Получава букет от него, а Халит вече знае, че младежът обича да флиртува с богатите си клиентки.

Дюндар иска да се покаже либерален и пуска годеницата си да отиде на работа с Хакан. В автосалона му го посещава Алихан и двамата водят тежък разговор за Зейнеп. Дюндар не е склонен да се преструва пред него. Алихан си тръгва, вярвайки, че скоро този абсурден годеж ще свърши. Йълдъз научава за срещата им и споделя със сестра си. Алихан и Зейнеп се скарват както никога преди. Тя го обвинява, че заради детската си травма се е оженил за жена, която не обича и сам е провалил връзката им. Алихан не може да повярва, че тя гледа с насмешка на чувствата му.

По молба на Йълдъз, Дюндар изпраща човек, който да следи Кемал. Той го хваща да пие кафе с Ендер. Алихан се вижда с Невра – вдовицата на Тунджер. Лила, Емир, сестрите, Зерин и Халит се срещат на вечеря. Разговорът тече трудно. Лила обаче е щастлива, че е получила благословията на родителите си. Невра се оказва мъдра жена, която убеждава Алихан да прости на майка си – не заради паметта ѝ, а заради самия себе си. Тя разбира, че и той страда заради любовта. Поощрява го да измоли прошка от момичето, което обича.

Бившият мъж на Асуман – майката на Йълдъз и Зейнеп, излиза от затвора и иска да я намери. Младата съпруга на Халит показва снимката на Кемал и Ендер. Малко по-късно пристигат Зерин и Лила. Бившата на Халит е разбрала за деликатната ситуация, на която е станала свидетелка дъщеря ѝ в дома си. Халит обаче защитава жена си и се скарва на Лила и майка ѝ.

Бизнесменът вика зет си на разговор. Кемал, който всъщност е бил наясно, че го следят, успява да се измъкне от ситуацията с хитрост. Дюндар толкова ревнува годеницата си, че се оплаква на Алихан от Хакан. Зейнеп и приятелят ѝ просто са отишли да садят дървета и да видят как горичката им е пораснала.

Асуман страда по дъщерите си. Бившият ѝ я открива. Иска да знае къде е дъщеря му. Заплашва, че ще убие и нея, и момичето, което му е натресла от друг, т.е. Зейнеп.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close