You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Халит губи богатството си, Йълдъз сама печели милиони

„Опасно изкушение“ : Халит губи богатството си, Йълдъз сама печели милиони

Надир успява да се сгоди за Йълдъз в „Опасно изкушение”, но умира, женен за Шахика

Водовъртеж от интересни събития предстоят в „Опасно изкушение”. Йълдъз спазва обещанието си и напуска Халит, разбирайки за измяната му. Децата за първи път застават срещу баща си, защото са на нейна страна. Лейла разказва на Шахика всичко за преживения скандал.

Разочарована е от любовника си, който е предпочел жена си пред нея.
Йълдъз отива при Емир, доведените ѝ деца тъгуват за нея. Шахика разказва на Надир, че жената, която го вълнува, е свободна.

Младоженците Ендер и Кая са много щастливи в Болу. Йълдъз принуждава Джанер да звънне, защото спешно има нужда от помощта им.
Лейла е принудена да се преструва на послушна любовница, посъветвана от Шахика. Кая приема да стане адвокат на Йълдъз. Халит умолява жена си да не слага край на брака си. Йълдъз преживява нелеп битов инцидент, но е готова да накаже съперницата си – вече замисля отмъщението си.

Халит обвинява Надир за разпада на брака си. Ендер се наслаждава на безизходицата му. Тя насочва съмненията му към Шахика. Йълдъз разбира, че всички около нея са знаели за аферата на мъжа ѝ. Скарва се на приятелите си. В крайна сметка Ендер ѝ дава блестяща идея за отмъщение – да направи репортаж.

Децата на Халит искат обяснение от баща си и се разразява скандал. Той остава сам на масата. Ерим решава да отиде при майка си. Лила има намерение да го последва. Кая единствен подкрепа намерението на Йълдъз да се разведе.

"Опасно изкушение" : Зейнеп и Алихан напускат историята, появява се Шахика
Ерим тайно се изнася. Майка му и Кая го посрещат с широко отворени обятия. Надир посещава Йълдъз в новия ѝ дом. Той ѝ показва силната си подкрепа. Кая отива при Калит в качеството си на адвокат на Йълдъз. Лейла се завръща във фирмата и се натъква на Ендер, която ясно ѝ показва мястото ѝ. Йълдъз устройва грозна сцена, която унижава съперницата ѝ пред цялата фирма. Халит се засрамва от ситуацията. Жена му получава заветния му подпис в документите за развод.

Халит изглежда страшно нещастен в дома си. Ендер и Кая са щастливи, когато Ерим е в дома им. Делото за развод между Халит и Йълдъз приключва. Пресата и социалните медии разкъсват бизнесмена. Дори Айсел решава да го напусне, за да бъде до Халитджан.

Иит се завръща у дома. Лила отива да го посрещне на летището. Вижда го с чернокожо момиче и всичките ѝ надежди за щастие са попарени. Надир посещава Йълдъз в новия ѝ дом с подаръци. Кани я отново да започне работа в телевизията. След това я изненадва с предложение за брак.

Халит иска да напусне любовницата си. В опит да го задържи, Лейла лъже, че е бременна. Той не е доволен от „новината” и тя се разстройва.

Йълдъз отказва предложението на Надир. Той обаче е готов да чака и ѝ обещава да ѝ даде щастието, което заслужава. След това Надир се среща с Ендер, за да поиска помощта ѝ. Надява се да спечели доверието на жената, в която е влюбен.

Иит се завръща у дома. Семейството му е щастливо, но и шокирано от избраницата му. Единствено Шахика изглежда доволна от скандалното поведение на гостенката. Сестрите на Ерим научават за развода и отиват на гости на Халитджан. Лила споделя с бившата си мащеха за новата приятелка на Иит.

Шахика посещава Лейла. Съветва я да каже на Халит, че е махнала бебето, за да го убеди, че не е като всички жени в живота му. Йълдъз се обажда на Надир, за да му каже, че иска да работи в телевизията. Халит тъгува за бебето, на другия ден умолява Ерим да се прибере у дома. Малко по-късно Лейла изиграва поредния си спектакъл, съобщавайки му, че е махнала бебето.

Ендер посещава Йълдъз и научава последните новини около нея. Започва да я убеждава да продължи живота си. Халит утешава „разстроената ” Лейла. Шахика сее интриги, твърдейки пред Лила, че Ендер обожава новата приятелка на Иит.

Ендер намира начин да помогне на Надир. Съветва го да направи парти – изненада за рождения ден на Йълдъз. В същото време блондинката отново се изявява пред телевизията. Халитджан е в студиото и се разплаква. Тя го взима на ръце и очарова публиката с непосредственото си поведение. Започва да храни бебето с пюре, направено по рецепта на баба ѝ. Халит разбира от Шахика за шоуто. Вижда сина си по телевизията и съжалява, че не е до него.

Публиката полудява по метереоложката и ябълковото ѝ пюре. Шефът на канала ѝ предлага да продава продукта. Халит посещава бившата си жена. Двамата се скарват, но Йълдъз е непоколебима в желанието си да прави телевизионна кариера. Тя бързо организира производството на ябълковото пюре, включвайки Емир и Джанер.

Асуман пристига от Бурса при дъщеря си. Очарована е от успехите ѝ, предвижда, че Халит ще претърпи тежки загуби. Лейла принуждава Халит да я представи на децата си. Айсел веднага докладва на Йълдъз. За отмъщение води бебето при Лила. Халит е щастлив да види малкия си син. Бебето обаче не харесва Лейла и шумно го показва.

Шахика за пореден път бойкотира работата на снаха си. Ендер не може да си намери диска си. Кая трябва за пореден път да търпи скандал по между им. Той го намира в семейния сейф и започва да се съмнява в жена си. Всъщност прислужницата е научила кода му и е помогнала на Шахика да злепоставят Ендер. Всички се приготвят за партито-изненада за Йълдъз. Ендер се е погрижила рожденицата да преживее най-незабравимия празник в живота си. Асуман веднага разбира, че Надир иска да е с дъщеря ѝ.

Съткъ докладва за купона на Халит. Той е останал сам вкъщи и с основание разбира, че окончателно ще изгуби майката на малкия си син. Лила води Аксел на партито. Иит е с французойката и тя не изпуска от поглед бившия си.

Йълдъз получава най-прекрасната изненада за празника си. Надир се е погрижил дори да има красивата синя рокля от бутика, в която е влюбена и тиара на главата си. Съткъ разказва на Халит, че Надир е организирал празника на блондинката. Йълдъз благодари поименно на всеки свой близък. Надир ѝ подготвя изненада – довел е братовчедка ѝ да пее за нея. Халит отива при Лейла. Шахика му изпраща снимките от партито на Йълдъз. Халит реагира остро на коментарите на Лейла, че рожденицата има връзка с Надир. Двамата се скарват и той си тръгва.

На другата сутрин Асуман разпитва дъщеря си за Надир. Йълдъз ѝ казва всичко. Асуман смята за глупаво, че е отказала предложението му. Халит удря Надир в офиса, разгневен от коментарите му. Йълдъз излиза със Зехра. Случайно попада на Лила и Шахика. Сестрата на Кая съобщава, че приятелката ѝ ще има бебе от Халит. Разстроената Йълдъз нахлува на фирменото заседание в „Аргун холдин”. Събщава пред всички, че ще приеме предложението на Надир за брак.

Новият избраник на Йълдъз е много щастлив. Халит се затваря в кабинета си. Вечерта сгодените канят Асуман, Кая и Ендер на вечеря. Йълдъз получава прекрасен пръстен, но не е щастлива. Лейла научава за годежа, но Халит не иска да се вижда с нея. Йълдъз може да има всичко, което иска, но не бърза да се жени. Ендер вижда в какво състояние е. Когато двете се уединяват, блондинката разказва, че не иска да се жени, но е приела предложението в пристъп на ярост. Всички научават за мнимата бременност на Лейла.

На другата сутрин Халит е принуден да дава обяснение на Ендер. Бившата му бързо му дава да разбере, че е станал жертва на поредната измама. Йълдъз събира кураж и отива при Надир. Казва му, че не иска да се омъжва. Връща му пръстена. Той го приема сравнително спокойно, но по-късно се среща с Ендер. Заплашва я да му помогне с Йълдъз. Ендер е принудена да се съгласи.

Йълдъз получава покана за бизнес-среща. Предлагат ѝ да купят рецептата в замяна на примамлива сума. Ендер отмъщава на Шахика с помощта на новата прислужница. Злепоставя я пред брат ѝ. Иит се натъква на новия любим на Лила в дискотеката. Не му харесва поведението му и само Джанер го спасява от скандала. Халит все повече започва да подозира Лейла. Отива да види Халитджан с надежда да говори с майка му. Двамата се изпокарват, но всеки от тях разбира, че нямат повод да ревнуват – Лейла не е бременна, а Йълдъз е развалила годежа си.

Халит иска да разбере от любовницата си къде е направила аборт. Лейла разбира, че измамата ѝ е разкрита. Иит се обажда на Лила, за да я предупреди, че Аксел е с нея по принуда. Йълдъз получава още по-изгодно предложение за пюрето си – 5 милиона долара. Припада от вълнение.

С поредната си глупава постъпка Зехра довежда до ярост Халит. Тя отива да търси подкрепа при Йълдъз. Бившата ѝ мащеха е организирала специална вечеря, за да отпразнува бизнес успеха си. Лейла търси утеха при Шахика, но получава само присмех.

И Халит, и Надир разбират, че Йълдъз е на път да спечели много пари. Ендер започва все повече да се страхува от шефа си. Лейла се опитва да измами любовника си, но мнимият ѝ лекар разкрива лъжата ѝ. Това се оказва подъл номер на Шахика и Ендер, които за първи път решават да работят заедно. На Халит му става зле от предателството. Минути по-късно разбира, че е загубил и цялото си богатство. Лейла не може да се устрои при Надир, който я гони от офиса. На раздяла тя разбира за банкрута на Халит. Отива в кабинета му, за да съобщи, че никога не го е обичала и че всички в живота му са били с него заради парите му.

Йълдъз и Кая подписват многомилионния договор. Докато те празнуват, Халит плаче в колата си. Месец по-късно описват цялото му имущество. Йълдъз се е превърнала в бизнесдама, а той е принуден да се придвижи с такси.

Халит и порасналите му деца се настаняват в дома на Съткъ. Бившият шофьор е готов да отстъпи стаите си на фалиралото семейство. Единствено Зехра не може да приеме условията, в които живеят. Притесняват се от познатите си и не предполагат, че Йълдъз истински съчувства на бившия си.

Ендер изхвърля Шахика от компанията. Казва на Иит, че ще прибере брат му и дори Лила. Младежът иска да направи повече за семейство Аргун, но майка му го разколебава. Единственият повод за притеснение на Ендер е настойчивостта на Надир, който иска да се ожени за Йълдъз.

Лила излиза с Аксел. Като вижда къде живее приятелката му, си признава, че семейството му го е принудило да са заедно. Слага край на връзката им. Ендер пристига в дома на Съткъ. Искрено се наслаждава на провала на бившия си. Иска да вземе детето си, но Ерим остава до баща си.

Ендер страда за сина си. Кая искрено съчувства на Халит. Шахика дочува разговора им, който засяга и нея. Разбира, че брат ѝ няма да помогне. Успява да манипулира Иит и да го накара да говори с Кая. На другия ден младежа случайно научава, че Аксел е напуснал Лила по много грозен начин.

Ендер най-после признава на Йълдъз, че Надир я притиска, за да ги събере. Блондинката иска да я спаси. Показва ѝ снимката на бизнесмена с женските дрехи. Ендер я предупреждава, че подобна снимка я поставя в опасност.

Иит се вижда с Лила. Показва ѝ подкрепа, а тя изсипва върху него разочарованието си от приятелите. За изненада мениджърът на Зехра се оказва искрен и я мотивира да помисли за друга книга.

Йълдъз пристига богата и красива в гетото. Там вижда мъжа си в окаяно състояние. За изненада на Халит, тя показва искрено съчувствие и разбиране. Готова е да му помогне. Той е изненадан от благородството ѝ, но ѝ отказва. Йълдъз го кани да види бебето им.
Ендер заблуждава Надир, че е откраднала телефона на любимата му.

Показва му лоялността си. Той е огорчен, че Йълдъз е съхранявала позорната му снимка и се отказва от намерението си да се жени за нея. Ерим разбира, че таксата му за училище не е платена. Йълдъз изпраща Айсел, за да сготви на Халит и децата. Добрата прислужница се разстройва за бившите си господари. Ендер и Кая плащат таксата на Ерим и настояват да го приберат у тях.

Халит преживява поредното унижение. Ендер му вдига скандал и разказва какво е преживяло детето им в училище. Принуждава го сам да изпрати сина им при нея. Надир категорично отхвърля всеки опит на Шахика да работи с него. Отива да говори с Йълдъз за снимката. Тя разбира, че също трябва да се страхува от него.

След унизителна вечеря с бившите си приятели, Халит се скита немил-недраг по улиците. Надир не може да нарани Йълдъз и ѝ го казва. Шахика готви тайно отмъщение срещу бившия си съучастник.

Ерим заминава при майка си, а Халит се убеждава, че никой вече не иска да му даде работа, за да стъпи на краката си. Кая го навестява, за да му предложи помощ. След него Иит идва да търси Лила. Тя е със Зехра. Двете се виждат с Йълдъз, която е готова да ги приюти. Зехра е готова да си тръгне от Съткъ.

Шахика навестява Надир. Твърде късно бизнесменът разбира, че има отрова в питието. Надир умира в краката на Шахика, която е направила следващия си опасен ход. На погребението му се събират всички. Обявяват, че се очаква съпругата му. Пристига Шахика, която умело разиграва театър на опечалена вдовица.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!