You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Халит съсипва щастието на Алихан и Зейнеп, Йълдъз е бременна

„Опасно изкушение“ : Халит съсипва щастието на Алихан и Зейнеп, Йълдъз е бременна

Кемал ухажва Зехра, в „Опасно отмъщение” се появява Ирем – момичето, в което се влюбва Хакан

Триумфалната поява на Кемал в „Опасно изкушение” изумява дори Ендер. Той е новият съдружник на Халит. Може да си го позволи, защото е станал много богат, благодарение на уменията си като компютърен специалист. Йълдъз е шокирана от станалото, но сама разбира, че с нея е свършено. Ендер и Джанер се опитват да реагират адекватно, а Зехра е очарована от факта, че мъжът, когото харесва, е много богат.

На другия край на града – в дома на Алихан цари любов. Той окончателно загърбва миналото и страховете си, за да бъде щастлив с жената, която обича. Зейнеп приема предложението му и двамата прекарват нощта заедно.

Халит е гневен от появата на бедняка-милионер в живота му. Кемал му казва, че се е преструвал на беден, защото бившата му съпруга го е напуснала заради парите. Разкрива, че това е Йълдъз.

И блондинката, и съперницата ѝ в „Опасно изкушение” се страхуват от гнева на Халит. Съткъ ги отвежда и двете. Двете се сдърпват в асансьора, но истинското шоу е на върха. Кемал прикрива коварството на Ендер, която умело се преструва на изненадана от първия брак на Йълдъз. Халит е бесен! Съобщава на Кемал, че в най-скоро време ще се отърве от съдружието му. След това остава насаме с жена си и казва, че с бракът им е свършено.

Ендер триумфира. Съобщава на брат си, че ще се местят в ново жилище, защото Халит все по-често ще ги навестява.

Алихан и Зейнеп се събуждат заедно. Много са щастливи. Алихан е готов да се оженят веднага. Влюбените искат да решават всичко заедно и да решават проблемите, разговаряйки.

Халит трябва да се справи с любопитството на децата си. Ерим се чувства излъган, а Зехра има съвсем друг интерес към бившия си шофьор. Зейнеп е „запорирана” и единствената ѝ утеха е да се обади на бившия си, за да го поздрави за победата си. Той я кани да се видят у тях.

Емир споделя с Джанер, че с Лила си общуват, въпреки забраните. Двамата се чудят къде е Зейнеп. Хакан им казва, че е освободена от работа за деня. Съдейки по щастието му и липсата на шефа, двамата лесно стигат до извода, че Зейнеп и Алихан са се сдобрили!
Влюбените се отправят към най-високата сграда в Истанбул, за да изживеят несъстоялата им се среща.

Ендер дори на работа се опитва да изкуши Халит. Той се чуди как по законен път да се отърве от съдружника си. Не приема, но и не отхвърля авансите на бившата си. Кемал кани Ендер на разговор в дома си.

Алихан и Зейнеп отиват на покрива на небостъргача „Сапфир”. Там той ѝ разказва какво се е случило в нощта на провалената им среща. Принуден е да признае отчасти защо я е напуснал, въпреки, че е искал да се оженят. Тя му подарява книжката с поезия, а той я изненадва като ѝ рецитира стих от нея.

Дори и сразена, Йълдъз се държи на ниво в дома на Кемал. Двамата не си пестят горчивите думи. На тръгване тя му казва, че е бил поносим, когато е бил беден, богатството не му прилягало.

Блондинката звъни на сестра си, която е с любимия на „Сапфир”. Зейнеп признава на Йълдъз, че е с Алихан. Сестра ѝ е много щастлива за нея, но и разказва за предстоящия си развод.

Ендер е впечатлена и от дома, и от бързата мисъл на Кемал. Двамата са наясно колко са опасни, но се разделят с добро чувство един към друг. Вечерта Ендер – по-красива от всякога, приготвя изискана вечеря, за да прелъсти отново бившия си.

Йълдъз разказва на сестричката си за края на брака си. За Зейнеп това е добър повод сестра ѝ да бъде наистина щастлива. Блондинката обаче лесно няма да отстъпи разкошния си начин на живот. Дори не може да обори сестра си, която подозира, че би напуснала мъжа си, ако знаеше колко богат е Кемал. Йълдъз с изумление вижда годежния пръст на ръката на сестра си. Много е щастлива, че Зейнеп ще се жени за мъжа, когото обича.

Хира устройва сцена в дома на Алихан. Той приема с ледено безразличие нещастието на момичето. Хира си тръгва с обещание за отмъщение. Обажда се на Зерин за помощ. Разказва ѝ за случилото се с Алихан и за сдобряването му със Зейнеп.

На другата сутрин Зерин отива да се разправя с брат си и му казва, че няма да подкрепи отношенията му. Алихан дава да се разбере, че не може да бъде разколебан. В същото време Зейнеп отива да види Кемал. Единствена тя с думите си успява да разстрои новобогаташа.

Алихан отива сияещ на работа. Емир и Джанер не пропускат да отбележат доброто му настроение. Алихан споделя с Хакан странното поведение на Хира. Бизнесменът се замисля да освободи момичето от компанията.

Зейнеп пристига, но за разлика от любимия си, тя не може да се отърве лесно от интереса на Емир и Джанер. Ендер съобщава сочните клюки за Йълдъз на Зехра и поощрява интереса ѝ към Кемал.

Зейнеп и Алихан си разменят нежности в кабинета. Хира нахлува в компанията и вдига много грозен скандал. След това злепоставя Зейнеп пред колегите ѝ. Алихан я гони от компанията.По-късно Зейнеп излиза с Джем. Разказва му, че се е сдобрила с Алихан и иска да ѝ прости за болката, която му причинява. Той решава да се върне в Щатите, за да забрави.

Зейнеп споделя с Алихан, че е пила кафе с Джем. Той е доволен, че човекът, влюбен в момичето му си заминава. Халит се държи все по-грубо с Йълдъз, а Кемал намира начин да спечели отново сърцето на Ерим.

Зейнеп и Алихан се наслаждават на приятна вечер в квартирата ѝ. Пристига Емир, който освен много гладен, не сдържа чувствата си към Лила. Зейнеп с трудност го удържа да не се издаде пред Алихан. Кемал се присъединява към компанията, защото се срамува, че е огорчил стара приятелка.

Йълдъз е принудена да се преструва на щастлива пред богатите приятели на мъжа си. Публикува снимка от семейната им вечеря. Фалшивата ѝ усмивка не може да заблуди Ендер, която следи профила ѝ.

Кемал се извинява на Зейнеп за огорчението, казва на Алихан, че е щастлив от сдобряването им. В последните минути на посещението му на вратата се звъни. Това е съседката Гюлсюм – изумена, че всичките „мъже на Зейнеп” се познават!

На другия ден Алихан съобщава на Зейнеп, че уволнява Хира. Води я на среща със сестра си и племенницата. Само Лила се държи добре с любимата му. Зерин се държи ужасно и Алихан отвежда момичето си.
Кемал отива да види Халит. В компанията се натъква на Зехра и я кани на обяд. Тя се държи надменно, но се съгласява да излезе с него.

Алихан показва на Зейнеп извънградския дом, който е купил за тях. Там я чакат няколко кучета, които е осиновил, за да я зарадва.
Ендер кани Йълдъз на кафе, за да се сбогува с нея. Съперницата ѝ твърди, че е рано да се прощават. Вечерта Ендер изпраща на Йълдъз снимка на Халит, който спи в леглото ѝ. Момичето пристига в дома на съперницата си и вдига скандал. Там ѝ прилошава. В болницата установяват, че Йълдъз е бременна.

Алихан и Зейнеп са в новия си дом. Дразнят се и си разменят нежности. Толкова са щастливи, че Зейнеп се страхува, че всичко ще свърши ненадейно. Алихан ѝ казва, че много, много я обича.
Йълдъз се преструва, че иска да напусне имението. Халит не е готов да пусне майката на бъдещото си дете. Тя триумфира. Оказва се, че бременността ѝ е измислена и потвърдена на цената на няколко скъпи бижута.

Халит съобщава на децата за бебето. Само Лила изглежда очарована. Останалите са си мислили, че Йълдъз е временно явление в живота им. Зейнеп научава от Джанер, че сестра ѝ е била в болница. Халит отхвърля Ендер и тя трябва да приеме поредната загуба от Йълдъз.
Зейнеп се вижда със сестра си. Не вярва, че Йълдъз иска да използва бебето, за да опази брака си. Страхува се Халит да не отнеме племенника ѝ. Започва да подозира, че сестра ѝ лъже за бременността. Йълдъз показно се обижда.

Хира е официално уволнена и тя вдига поредния скандал в компанията. Ендер разбира за „бебето” на Йълдъз от Зехра и вече крои нов план за действие. В компанията Зейнеп се опитва да вразуми Емир, който дори на работа не спира да флиртува с Лила. Младежът вярва, че Алихан ще приеме връзката им.

Зехра, Ендер и Зерин се срещат, за да се справят със сестрите Йълмаз. Сестрата на Алихан получава нови полезни съвети от бившата си съперница. Зерин се извинява за брат си.Кани Зейнеп на среща с приятелките си.

Ендер планира как да провокира аборта на съперницата си. Йълдъз умело манипулира мъжа си и двамата се помиряват. Алихан намира начин да накара Зейнеп да приеме поканата на сестра му. По-късно двамата се натъкват на Лила и Емир. Алихан отвежда племенницата си. Зейнеп за първи път използва женски хитрости, за да го укроти. Не може да спаси приятеля си от уволнение.

Докато Зерин и Хира злословят срещу Зейнеп, Йълдъз вкарва Халит в леглото си. По-късно изпраща снимката му на Ендер. Бившата на Халит се опитва да купи Айсел да даде хапче за аборт на Йълдъз. Прислужницата провокира малка неразбория с чая и Ендер си мисли, че е успяла.

Зейнеп се чувства унизена от приятелките на Зерин, но излиза с достойнство от ситуацията. Халит вижда, че Кемал флиртува със Зехра. Хира прави така, че да прокудят Зейнеп от бутик, но Алихан кара персонала на магазина да си плати за унижението. Зейнеп се опитва да помогне на Лила и любимият ѝ. Емир е уволнен, но за изненада на Алихан, младежът благодари, че все пак е получил шанс да работи за него.

Ендер и Джанер откриват доказателство за фалшивата бременност на Йълдъз. Кемал прекарва все повече време със Зехра, което не се харесва на младата ѝ мащеха. Хира не спира да шпионира Алихан и Зейнеп. Причинява неразбории около домовете им.

Ендер разкрива коварството на Йълдъз пред Халит. Той вика специалист, който да вземе кръв, за да установи бременността на жена му. По същото време Хира успява да се вмъкне в служебния самолет на Алихан. Обезврежда пилота и наранява бившия си любим. Близките на бизнесмена разбират, че самолетът е изчезнал от радара, и се опасяват за живота му. Йълдъз се оказва голяма късметлийка. Изследванията показват, че е бременна.

Близките на Алихан се събират в дома му. Зейнеп и Хакан отиват на летището. Самолетът каца и от него излиза Алихан – абсолютно невредим. Полицията арестува Хира. Зейнеп може да прегърне спокойно любимия си. По-късно той разказва как е обезвредил Хира.
Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.

Кемал наема Емир в компанията си и му намира място в сградата, където работи Халит. Ендер разбира, че съперницата ѝ в „Опасно изкушение” е наистина бременна. Халит я обвинява в непрекъснати интриги и отново я изхвърля от живота си. Тя обаче не е готова да се предаде. Звъни на Кемал, за да го кани на разговор. Предлага му ново сътрудничество и помощта си, за да оплете по-лесно Зехра.

Емир се натъква на Халит в компанията. Не се харесват, но не подозират, че ги свързва Лила. Ендер отива при Алихан, за да го помоли да задържи Джанер, докато компанията ѝ си намери офис. Тя вече не иска да се върне в имението на Аргун, а да отнеме всичко на бившия си.

Йълдъз е щастлива бременна, но разбира, че мъжът ѝ няма да стане по-мил заради бебето. Разплаква се на излизане от офиса. Кемал я среща и проявява съчувствие, което тя отново отхвърля.
В историята на „Опасно изкушение” се появява нова положителна героиня. Това е Ирем – братовчедката на Йълдъз и Зейнеп от Бурса. Тя е певица и иска да пробие в Големия град.

Халит събира близките си на вечеря по повод спасяването на Алихан. Зейнеп не е очарована, но се налага да търпи и зет си, и сестрата на любимия. Поставя на място Зерин, която има нужда от нов сериозен разговор. След това излиза с Алихан и приятелите им на първата изява на Ирем. Хакан е очарован от братовчедката. Това не остава незабелязано от Алихан.

Кемал и Зехра се срещат на сутрешния крос. Той успешно се добира до вниманието и доверието ѝ.

Лила започва да прекарва цялото си време в офиса на баща си. Причината е проста – Емир, който работи на крачка от нея. Алихан разбира за това и решава да върне приятелчето на Зейнеп в компанията си.

Ендер умело провокира интереса и ревността на Зехра към Кемал. Майката на момичетата също пристига от Бурса. Йълдъз настоява Асуман да остане при сестра ѝ. Плановете обаче се променят. Асуман остава в имението, въпреки недоволството на Зехра.

Завръщането на Емир е празник за Джанер. Алихан настоява да се запознае с майката на момичето си. Намеква, че иска да се ожени. Решава да доведе и сестра си на семейната вечеря. В същото време Асуман всява напрежение в имението с всичките си вещерски практики.

Йълдъз отново е разочарована от мъжа си. Халит отказва да я придружи на първия преглед. Асуман вижда в сградата Кемал, който е по-богат и успешен, отколкото всеки зет от мечтите ѝ. Нещастието обаче продължава да я следва. На прегледа на Йълдъз се установява, че зародишът вече е мъртъв. Тя решава да скрие за известно време това от всички.

Халит нанася, без да иска, жестока рана в сърцето на Алихан. Показва му часовника, който си е купил с първите спечелени пари. Той е същият, какъвто е носил любовника на майката на Алихан. Младият мъж е шокиран! Знае, че Халит е бил близък приятел на семейството му и се чувства много предаден. Представя си как го души и започва да се държи странно.

Алихан се прибира у дома. Гони Незакет и изпада в истинска криза. Започва да руши дома си. Незакет предупреждава Зейнеп, но дори тя не може да успокои любимия си. Той я гони от дома си. Момичето търси помощ от Хакан.

Алихан намира утеха на гроба на баща си. Там го открива Хакан. Само той научава истината за странното поведение на младия бизнесмен. Алихан не може да остави семейния позор неотмъстен. Сърце не му дава да разкаже на Зейнеп за станалото. По-късно обаче ѝ показва, че има нужда от нея. Думите ѝ го карат да се замисли, но мисълта за отмъщение не го напуска и той започва да действа по плана си.

Празникът на Ерим предизвиква страшна суматоха. Всички се приготвят като за бал. Алихан обаче се държи грубо, когато Зейнеп иска да отидат на тържеството. След това се извинява и моли тя да го изтърпи и да не се отказва от него.

Халит нарежда майката на Йълдъз за не излиза от стаята си за празника на Ерим. Алихан решава да придружи Зейнеп, но си помага с помощта на предписаните таблетки. Айсел сервира на Асуман в стаята, за да не излиза.

Ирем участва в програмата на партито за Ерим. Напрежението тотално разклаща Алихан, който отново е груб със Зейнеп и се държи като грубиян с шофьорите. На сутринта младият мъж получава прошката ѝ с помощта на едно от кученцата им.

Хармонията между младите се възстановява, но отмъщението на Алихан е в действие. Асуман напуска дома на Йълдъз, която не може да се пребори за малко уважение към майка ѝ. Блондинката симулира криза, за да може да убеди мъжа си, че е пометнала. Ендер получава снимки на Йълдъз от времето, когато е опитвала да пробие в шоубизнеса. Двамата с Джанер се опитват да намерят подателя.

Зехра и Кемал излизат на поредна среща. Той я стимулира да мисли за себе си като за смела и самостоятелна жена, която трябва да се откъсне от баща си. Казва ѝ да прави, каквото ѝ се иска.Зехра признава на Кемал, че отдавна не се е чувствала така добре с някого.

Хакан кани Ирем на среща.В имението на Аргун всички са тъжни от загубата на бебето. Дори Ерим се чувства виновен. Ендер установява, че Алихан е тайнственият подател на пратката със снимките.

Нови неприятности са надвиснали над главата на Йълдъз. Халит води специалист, който установява подмяната на някои бижута с фалшиви. Той е оставил камера в сейфа, за да открие виновника.

Ендер поставя ребром въпроса за снимките на Алихан. Предлага му партньорство и 5% от акциите на Халит. В замяна иска Алихан да се ожени за нея. Братът на Зерин се разсмива от сърце. Предложението на Ендер обаче е много сериозно!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close