You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“: Халит си връща богатството, Йълдъз се влюбва

„Опасно изкушение“: Халит си връща богатството, Йълдъз се влюбва

Нови аферисти се появяват в „Опасно изкушение“ – един от тя ще постави под въпрос повторния брак на Халит и Йълдъз

Шоуто, което устройва Шахика на погребението на Надир, шокира всички – особено брат й. Той за първи път си позволява да й крещи, когато остават насаме. Тя обаче твърди, че се е омъжила отново по любов. Асуман не спира да се кара на дъщеря си, че не е продължила живота си с Надир, а се занимава с Халит.

Лила и Зехра съобщават клюките на баща си. След това по-малката решава да плаща за обучението си сама и дори да се бори за стипендия. Ендер се е вкопчила в мисълта да докаже, че Шахика е отровила поредния си съпруг. В същото време веселата вдовица успява да измами племенника си. Иит смята, че леля му наистина е обичала Надир. Кая се появява на гробището и решава отново да приюти отново сестра си, за да й окаже поддръжка.

Лила споделя с бившата си мащеха проблемите с таксата си. Йълдъз е готова да помогне, но момичето иска вече да бъде самостоятелно. Ендер и не мисли да повярва на сълзите на Шахика, отива на гости на приятелката си. Съткъ за първи път си позволява да коментира Йълдъз пред Халит и нейното благородство. Бившият му шеф си дава сметка, че е бил най-несправедлив с последната съпруга. Напористите съседки в махалата на Съткъ са готови да сватосат новия му съквартирант. На Халитджан му избива зъбче и всички са очаровани. Обаждат се на баща му и той се разплаква от умиление.

Ендер всъщност отива до дома на Надир. С помощта на брат си търси улики срещу зълва си. Шахика обаче не е вчерашна и се е погрижила добре да прикрие следите си. На сутринта отива в бившия холдинг на Халит, за да заеме мястото на Надир. Ендер е принудена да напусне работното си място. Джанер открива името на съдията, оженил Шахика.

Лила си намира работа като сервитьорка в университетското кафе. Съдия Музафер потвърждава през Джанер, че е сключил брака на Надир и сестрата на Кая. След това се уговаря с асистента на Шахика да получи обещаната сума пари. Халит се принуждава да се вози с градския автобус, за да се я ви на интервю за работа. Среща се с бивш свой служител, който отказва да го назначи на непрестижна професия.

Зехра иска да работи също, но е изумена колко малко пари предлагат в една книжарница. Йълдъз кани бившия си на празник по случай първото зъбче на бебето си. Той купува малък подарък на изплащане за сина си. В дома на бившата му го посрещат като царска особа.

Ендер се страхува наследството на Ерим да не бъде пропиляно от Шахика. Кая я успокоява, че може да е успешна навсякъде. Зълва й демонстративно предлага да остане в компанията, но по-добра длъжност. Халит се чувства великолепно в дома на Йълдъз. Бившата му го глези с внимание, той й помага с бебето. Халит й благодари за благородството, иска прошка за обидите, които й е нанесъл.

Бебето на Йълдъз вдига температура. Водят го в частна болница, баща му няма пари да плати за грижите. Йълдъз успява да се погрижи навреме, но папараци успяват да заснемат неловките ситуации около бившия богаташ. На другия ден семейството на Иит одумва станалото.
Какво ще се случи в Опасно изкушение
Асуман предупреждава дъщеря си да внимава с бившия си. Грижите й за Халит може да костват бъдещето й с друг. Съткъ намира работа на шефа си в местния магазин. Иит започва работа в кафето, където е Лила, за да я брани от клюки. Шахика посещава Халит в дома на Съткъ. Прави му най-унизителното предложение -да й стане асистент. Той го отхвърля. Зехра все пак започва работа в книжарницата, но не се справя и потъва от срам пред познатите си.

Ендер с помощта на мъжа си се връща в семейния холдинг. Още на първия си работен ден в магазина Халит получава интересно обаждане. Адвокат Метин има за него интересни вести. И Ендер съветва Йълдъз да стои далече от бившия и дъщерите му. Зехра се напива от мъка, без да подозира, че баща й е научил нещо много важно – инвестиции, които е изгубил, всъщност са започнали да печелят сериозно. Той може да си върне и холдинга, и имението. Халит обаче има план – да продължи да се преструва на бедняк, докато накаже враговете си.

Йълдъз отива в кабинета на новия мениджър в компанията си. Той смята, че е тя е секретарка. Йълдъз не остава длъжна и настоява за извинение. Непознатият красавец обаче продължава да се държи дръзко. Халит отива в холдинга си и моли Шахика да го назначи за неин асистент. Бившата му любовница се наслаждава на ситуацията и настоява да се обръща към нея с „госпожа“.

Йълдъз се дразни, когато среща отново дръзкия тип. Той се нарича Керим и я кани на среща. Ендер среща Халит в компанията. Кани на гости Йълдъз и я убеждава да изтърпи Шахика. Асуман се разправя с пияната Зехра, но не казва на никого, че е заспала, докато се е грижила за бебето. Йълдъз отива на гости у Ендер и Кая. Шахика с наслада съобщава, че е назначила Халит за секретар. Ерим се разстройва. На Ендер й става ясно, че бившият й крие нещо. Йълдъз разказва на приятелката си за новия тип в компанията.

Йълдъз разбира, че Зехра се е напивала. Заема се с контрола на порока й. Ендер организира среща на Йълдъз с подходящ мъж за нея. Керим се опитва да намери телефона на блондинката. Джанер шпионира Халит и го вижда да говори с адвокат Метин. Ендер намира начин да стигне до по-големи подробности за инвестициите на бившия си. Бързо осъзнава, че империята на Халит се възражда и решава да използва това за целите си. Посещава бащата на малкия си син, за да предложи помощта си. Твърди, че не иска той да бъде нещастен и слаб.

Йълдъз отива на сляпата среща, организирана й от Ендер. Там се натъква на Керим. Той използва всеки случай, за да флиртува с нея. Лила води баща си, брат си и Зехра на евтино заведение на вечеря. Срещата на Йълдъз е повече от неуспешна. Керим се натрапва на масата им и по-късно я изпраща. Зехра се напива тайно в дома си и на всички е ясно, че тя се нуждае от помощ.

На другия ден Йълдъз не спира да мисли за Керим. Води бебето в офиса на Халит. Там се натъква на Керим и двамата не признават, че се познават. Шахика си мисли, че е организирала катастрофа, която да я отърве от Ендер. Снаха й обаче я изненадва в асансьора. С помощта на Джанер са се снабдили с доказателство, че Шахика е планирала убийството й. Интригантката й предлага акции в „Аргун“ холдинг в замяна на мълчанието й.

Шахика назначава Керим във фирмата, което държи в напрежение Йълдъз. Тя споделя с Ендер вълнението си. Керим убеждава Шахика, че трябва да назначи и Мерт -неговият сътрудник. Ендер кани Халит на обяд. Тя му разказва, че Шахика й предлага акции. Показва интерес към съветите му и заявява, че ако ги вземе иска да работят заедно. Халит я съветва да поиска 10% акции. Предприемачът напуска Съткъ и му обещава скоро да получи награда за верността си.

Керим е наясно, че Шахика изпитва вече симпатии към него. Той обаче се интересува от Йълдъз. Ендер иска от зълва си 10% акции от компанията й. Шахика е принудена да се съгласи. Халит пристига в дома на Йълдъз. Твърди, че домът на Съткъ се е наводнил и моли да остане. Йълдъз го приема на драго сърце, но крие, че Зехра отново е пияна. Всички се опитват да приведат младата жена в порядък.

Кая излиза с Иит и Ерим. Ендер разпитва Шахика за новия й служител. Керим намира апартамента на Йълдъз. Тя лъже Халит кой е звъни на вратата й късно вечерта. Младежът настоява за среща, но тя му обещава за по-късен отговор. Кая и момчетата отиват в дома на Съткъ. Той им казва къде е Халит. Адвокатът споделя с жена си за наученото. Ендер се досеща, че Халит иска отново да бъде с бившата си.

Керим се отнася изключително добре с бившия собственик на „Аргун“. Стари познати на Лила се подиграват с нея в кафенето. Иит не издържа да я гледа унизена и напада компанията. Младежът е уволнен. Шахика предава собствеността на акциите си на Ендер. Съпругата на Кая кани Керим на вечеря. Младият мъж не предполага, че и Йълдъз ще бъде там.
Халит разбира за проблемите на Зехра и за първи път е нежен и ласкав баща за нея.

Шахика се опитва да злепостави Ендер и Йълдъз пред Керим, но не може да попречи на интереса му. Жената на Кая го разбира и умело го използва, за да дразни зълва си. Керим отвежда Йълдъз. В същото време Халит чака бившата си да се прибере у дома. Когато тя закъснява, двамата разговарят като истинско семейство. На сутринта Асуман предупреждава дъщеря си, че Халит иска отново да се съберат.

Керим и Мерт имат коварен план за компанията и го задействат. Дори Шахика е принудена да се съобразява с тях. Керим прави всичко, за да защити достойнството на Халит. Шахика иска да купи старото имение на Аргун. Там обаче я посреща Йълдъз. Блондинката я посреща като съсобственик. Представя й партньора си в сделката – отново забогателия Халит Аргун.

В компанията също се случват интересни неща. Керим е доволен, че е спечелил доверието на Халит. Той и Мерт са разбрали за „възкръсването“ на Аргун и имат план за заграбването на холдинга.

Халит се наслаждава на богатството си. С помощта на дъщерите си изненадва Йълдъз с нова вила. Предлага й да се оженят отново. За първи път й говори с красиви думи, но тя отклонява молбата му. Той не иска да се откаже от нея. Асуман е готова да приеме отново Халит в семейството, но Йълдъз не е забравила за миналото.

И Ендер получава предложение от бившия -да стане дясната му ръка в компанията. Йълдъз излиза на работна среща с Бюлент, на която се появява Керим. Халит вечеря с децата си. Зехра е получила истинска травма от бедността и пести от всичко. Шахика се е погрижила да натрови племенника си и иска да го заведе в болница.

Халит съобщава на децата си, че иска да се ожени за Йълдъз. Те не са изненадани, но някак Зехра не вярва, че мащехата й отново ще го приеме. В същото време блондинката все по-дълбоко се увлича по Керим. Ендер вдига скандал на Шахика и я обвинява, че е отровила младежа. Докторът обаче обяснява, че това е само вирус. За да не се сърди съпругът й, Ендер се извинява.

Йълдъз моли Халит за помощ за презентация. Той се обръща към Керим. Халитджан е с Асуман в детски център. Баща му се появява, защото майка му е заета. Всички са очаровани от бизнесмена и го хвалят на Йълдъз. Керим отива лично да помогне на блондинката, а Асуман иска да помогне на бившия си зет.

Халит глези Йълдъз с внимание и бижута. Кани я за дама на първия прием в новия дом. Керим е поканен на събитието. Ендер и семейството й също са сред гостите. Асуман бързо разбира, че има вълнение между Керим и дъщеря й. Мерт с успех печели вниманието на Зехра.

Халит приветства гостите в новия си дом. Специално благодари на Йълдъз за щедростта й и й прави публично предложение. Полицията обаче нахлува и арестува Зехра за притежание на наркотици. Ендер е убедена, че това е номер на Шахика. Всъщност това не е истински арест. Зехра е спасена от Керим и Мерт.

На другия ден Йълдъз получава чакано обаждане. Пред дома й я чака Керим, който й признава чувствата си и моли тя да разкаже на Халит за намеренията им, ако иска да е с нея. Не е съгласен да бъдат просто приятели. Всички обвиняват Шахика за инцидента със Зехра. Всъщност това е номер на Мерт и Керим, които окончателно печелят Халит. Йълдъз се чувства объркана. Споделя с Ендер, която бързо разбира, че е блондинката се е влюбила. Йълдъз признава на глас чувствата си, без да предполага, че Халит и Керим са зад гърба й. И двамата вярват, че са спечелили сърцето й.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close