You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Халит умира, Йълдъз намира нова любов- Чаатай

„Опасно изкушение“ : Халит умира, Йълдъз намира нова любов- Чаатай

Керим напуска безславно историята на „Опасно изкушение“, Кая заминава при Иит в Лондон

Действието в „Опасно изкушение” се пренася ден преди скандалната сватба на Халит:

Джанер случайно вижда Съткъ в дома на Кая. Довереникът на Халит прехвърля файловете от компютъра на Шахика. Ендер разбира, че бившият й крои нещо срещу Йълдъз. За да спечели доверието му, показва снимки на съперницата си с Керим. Халит й споделя плановете си да отнеме детето на Йълдъз. Ендер му дава идея за още по-жестоко наказание: Да нанесе удар върху всички, женейки се за нея.

Йълдъз преживява най-унизителните мигове в живота си. Напада новата госпожа Аргун. Мерт настоява с Керим да се изнесат моментално. Халит уволнява публично съперника си и гони Йълдъз и Асуман. Зехра единствена подкрепя бившата си мащеха. Налага се Йълдъз да се бори и за бебето си.

Зехра застава срещу баща си, а Ендер трябва да отговаря пред брат си. Халит предявява иск срещу Йълдъз, за да й отнеме детето. Блондинката отива да живее при бедни роднини. Кая иска обяснение от сестра си. Шахика отново успява да се оневини пред него. По-късно той се среща с Йълдъз, за да ѝ помогне с делото.

Керим посещава Шахика и я поощрява да се бори за мястото си в компанията. Метин отива с иск и успява да вземе бебето от Асуман, без да знае Йълдъз. Иит се завръща без Лила. Научава от леля си за сватбата на майка си. Той вдига скандал на Йълдъз и разваля отношенията си с Ерим.

Йълдъз се среща с Керим. Той ѝ обещава да помогне да върне детето си. Вярва, че ще стане много влиятелен мъж. Зехра и Асуман се опитват да върнат вложеното в мътните дела на Мерт, но разбират, че са изгубили парите си. Йълдъз разбира от Кая за снимките, които държи бившия ѝ. Наема лодка, за да отиде в имението. Халит я прогонва. Разбирайки за скандала, Шахика открива Йълдъз. Бързо я убеждава да се съюзят срещу съпрузите Аргун.

Керим продължава да заговорничи с Мерт, за да накаже Халит. Шахика убеждава Иит да се нанесе в имението на Аргун, за да помогнат на Йълдъз. Разказва му за „изневярата“ на Ендер. С помощта на Айсел Йълдъз научава как е сина й. Това не се харесва на Ендер и тя решава да се отърве от вярната слугиня.
Берк Октай в Опасно изкушение
Иит изпълнява обещанието си и се сдобрява с майка си. Ендер назначава висококвалифицирана гувернантка за Халитджан. Мерт дава паролата от сейфа в компанията на Керим. Халит не е очарован да види Иит в дома си. Полицаите арестуват Керим, докато се опитва да ограби бившия си шеф. Мерт е използвал слабостта на бившия си съучастник, за да се отърве от него. Измамникът се отървава от приятеля си, но печели доверието на шефа си и прави решителна стъпка напред. Керим ще прекара много време в затвора, но преди това се обажда на Йълдъз, за да й каже, че наистина я обича и се сбогува с нея.

Халит разказва на семейството за случилото се. Зехра е очарована от Мерт, когото и баща й одобрява. И Ендер, и Шахика са наясно със слабостта й. Мерт вече не иска да е пешка в играта на шефката си. С помощта на Иит и Айсел Йълдъз убеждава Халит, че новата гувернантка упоява бебето, а Ендер нехае за него. Това не е всичко. Ендер се опитва да се разправи с Айсел и Зехра. Прислужницата записва скандалите й.

Шахика манипулира записа. Кая го представя на Халит, който е уверен, че Ендер крещи на бебето. Жена му се опитва да го разубеди, но бизнесменът е категоричен- бързо слага край на брака им.

Три месеца по-късно…

Много неща изглеждат променени в „Опасно изкушение“ -Зехра се е омъжила за Мерт, Рукие – приятелката на Асуман е получила дом, а Ендер се е разделила с най-любимите си хора- синовете й са заминали за Лондон. Тя тъгува за Кая и брат й я поощрява да признае чувствата си. Ендер се вижда с любимия. Казва му, че съжалява за всичко, което се е случило между тях. Двамата разбират, че изневерите им са добре скроена интрига. Ендер е готова да загърби всичко, за да бъде с него отново.

Шахика вижда, че Мерт се е самозабравил. Опитва се отново да го прелъсти. Той обаче не е вчерашен. На уговорената им среща в хотел изпраща жена си. Кая се обажда на Ендер и я кани в дома си, за да обсъдят бъдещето им. Вместо любимия, тя намира писмо от него. Кая не може да забрави лъжите и огорчението. Въпреки чувствата им, той не може да забрави миналото и напуска Истанбул. Заминава в Лондон при сина им, но обещава на Ендер, че винаги може да разчита на него.

Халит дава все по-голяма власт на Мерт. Шахика е принудена да търси сътрудничеството на Ендер. Двете решават да го притиснат, но разбират, че се е върнал в имението. В същото време Йълдъз тайно посещава сина си. Халит се връща и вдига скандал. Йълдъз се опитва да се защити, но той я измъква насила от стаята на детето. По стъпалата се качват Шахика и Ендер. Опитват се да помогнат на Йълдъз. В разгара на скандала Халит пада по стълбите и намира смъртта си…

За погребението на Халит Ерим и Лила се завръщат. Жените на бизнесмена се събират. Само Шахика изглежда безразлична пред скръбта. Трите са били единодушни, че не е имало скандал, че случилото се с Халит е злощастен инцидент. Когато се чете завещанието, се разбира, че децата му получават по равно акции. За издръжката на бебето ще се грижи специален фонд. Зехра предава своите акции и тези на сестра си в ръцете на Мерт и той е готов да продава.

Бъдещият собственик на „Аргун Холдинг“ е Хасан Али Куюджу. Той е събрал богато досие за всеки от фирмата. Йълдъз се опитва да намери работа. Хасан Али се появява в холдинга и се държи като човек от дълбока провинция. Видимо се прехласва по Ендер, която не се и преструва на очарована.

Йълдъз се разочарова от работодателя, но е решена да се омъжи отново само по любов и за млад мъж. Джанер и Емир се опитват да я сватосат за богаташ. Изборът им допада на Йълдъз. Това е Чаатай – най-желаният ерген в Истанбул. След като разбира, че наистина е в трудно положение, Йълдъз тръгва на лов за съпруг. Маскира се като брюнетка и се среща с Чаатай. След това се нанася в модерен жилищен комплекс.

Хасан Али устройва традиционна вечер за колегите си, която очарова всички без Ендер. Йълдъз разбира, че Чаатай живее в апартамента до нея. Той не изглежда очарован, но Халитджан му допада и по-късно разрешава на майка му дори да го изкъпе в банята на апартамента му. Чаатай скъсва с приятелката си, но за нейна беда Асуман и майката на новия й избраник не се харесват.

Без да подозират за конфликта между двете, двамата излизат на разходка. Чаатай споделя с Йълдъз за проблемите й с баща си. На другия ден блондинката се запознава с Хасан Али. Бизнесменът се трогва от съдбата на самотната майка и искрено решава да й помогне. Той се оказва бащата на Чаатай. Бившата му жена Фериде идва и вдига скандал. Мисли, че Йълдъз е новата му любовница. По-късно двете се засичат на вратата на Чаатай и ситуацията се повтаря.

Йълдъз се защитава, но Фериде е убедена в правотата си. Асуман разбира за скандала и отива да защити дъщеря си. На другия ден майките продължават да преживяват станалото. Асуман принуждава дъщеря си да потърсят помощ от Хасан Али.

Йълдъз отваря пералня, за да подпомогне финансите си. За бизнеса ще се грижат Емир и Джанер. Асуман поощрява дъщеря си да помири Хасан Али и сина му.Тайно решава да отвори собствено кафе със Зехра.

Ендер продължава да презира Хасан Али, но той подкрепя меценатските й идеи. Асуман вече проявява симпатии към бащата на Чаатай. Тя и дъщеря й успяват да съберат Хасан Али и сина му. Чаатай не е очарован, но отстъпва пред молбата на баща си да говорят.

На другата сутрин младежа кани Йълдъз на вечеря и все повече се сближава с бебето Халитджан. Йълдъз ги снима заедно. За беда Фериде вижда снимката и поставя ултиматум на сина си – или Йълдъз, или тя.

Хасан Али не се поддава на манипулациите на Шахика и Мерт. Преструва се на наивен старец и ги поставя в неловка ситуация. Ухажва Ендер със скъп часовник, който се оказва менте.

Асуман е заета с делата си и Йълдъз отива на вечеря с бебето. Халитджан се държи прекрасно, но майка му е много уморена и заспива. Чаатай се занимава с момченцето, докато Йълдъз се събуди. На сутринта двамата пият кафе. Чаатай я кани на кратко пътуване, но я предупреждава, че не мисли за брак и сериозна връзка.

Ендер казва на Хасан Али, че подаръкът му е менте. Той вдига скандал на Седаи, заради когото се е изложил.

Малко след като Чаатай е дал на Йълдъз да се разбере, че не търси връзка, разбира, че негов приятел е влюбен в нея. Блондинката обаче има други грижи. Едновременно с Шахика и Ендер получава съобщение: „Знам какво направихте!“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!