You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение”: Хасан Али се развежда с Шахика, Кая се завръща

„Опасно изкушение”: Хасан Али се развежда с Шахика, Кая се завръща

Йълдъз успява за извество време да живее спокойно с мъжа си, но бракът ѝ отново е в изпитание

В следващия епизод на „Опасно изкушение” се оказва, че комата на Йълдъз и бракът на Чаатай с Джансу e ужасен кошмар.

Пожарникарите спасяват влюбените. Близките им се тревожат. Дори Шахика се страхува, че ако Йълдъз умре, тя трябва да отговаря пред съда. Когато разбира, че всички са живи, започва да се тревожи за дрехите си.

Когато Йълдъз и Чаатай се прибират от болницата, приютяват Хасан Али, Шахика и Зехра дори. В дома им става постоянно шумно. Шахика побърква всички с закачливите си подмятания. Ендер променя плана си. Решава да омагьоса Хасан Али.

Зехра проявява интерес към Йомер. Джансу обикаля опожарения дом, за да разбере дали е оставила улики. Ендер поръчва ново лого на компанията, с което да поласкае егото на Хасан Али.

Асуман продължава тихата си битка с Фериде. Първо се опитва да я бие на шах, после се амбицира да се научи да кара кола. Бедната Йълдъз се опитва да помогне на майка си да се справи с всички предизвикателства на светския живот.

Джансу преследва Зехра, която излиза с Халитджан. Дъщерята на Халит страстно защитава братчето си. Йълдъз учи Асуман да шофира и това води до поредица от инциденти, заради които двете са търсени от полицията и трябва да лъжат цялото семейстмо.

Хасан Али и Седаи се опитват да намерят начин да се отърват от Шахика. Ендер заявява своята солидарност към бизнесмена и обещава да го спаси от цялата ситуация.

Джансу намира начин да се запознае с Йомер в дискотека. На Йълдъз започва да ѝ прилошава. Зехра публично обявава, че е бременна. Най-щастливи изглеждат Хасан Али и Чаатай. Йълдъз се опитва да ги разубеди, но напразно.

За да осъществи всичките си кроежи, Ендер предава на Шахика всичките намерения на Хасан Али. Йълдъз се колебае дали иска още едно бебе. Тестът показва, че не е бременна. Шахика приготвя богата трапеза на Хасан Али. Той хапва,без дна знае коя е готвачката и припада в краката ѝ.

В същото време семейството му е на вечеря. Седаи се появява, но излежда, че е късно. Шахика доволно се кани да информира доведения си син за смъртта на баща му. Миг по-късно Хасан Али я потупва по раното. Това се оказва поредния успешен план на Ендер. Разполагайки със солидни доказателства, Хасан Али принуждава жена си да подпише бракоразводните документи.

Когато семейството му се завръща, бизнесменът обявява края на брака си. Шахика отива в дома на Ендер. Братът и сестрата успешно се преструват на невинни и я приютяват за пореден път. Шахика моли страта си дружка да ѝ помогне да се завърне в дома на мъжа си. Ендер отстъпва пред молбите ѝ.

На другата сутрин в дома на Хасан Али идва съседка, за да разбере кой е умрял в дома на Чаатай. Йълдъз започва да подозира, че свекър ѝ се е отървал по друг начин от Шахика. В същото време „госпожа президентът“ дава на своя Хаяти подслушвателно устройство, което да постави в дома на Чаатай.

Хасан Али и Фериде се срещат на гроба на покойната си дъщеря. Мъката им отново ги сближава. Шахика отива да си събере багажа, но там се оказва заключена в една стая с Йомер. Чаатай разбира как баща му го манипулира, за да е до него. Тръгва си гневен от компанията. Ендер обаче съветва новия си приятел да симулира сърдечен пристъп, за да си върне сина.

Джансу звъни на Йомер, за да го покани на кафе. Йълдъз придружава мъжа си в болницата. Бързо разбира, че това е постановка, режисирана от Ендер. Шахика обаче разбира и организира специална вечеря за милата си бивша зълва.

Фериде прекарва целия ден с Халит Джан. Много е добра с него и решава да наеме на детето същата бавачка, каквато е имал и сина ѝ. Стимулиран от Седаи, Хасан Али се обажда на Ендер. Джанер, Емир и Шахика отиват на дискотека. Братът на Ендер изпраща снимки на Седаи. Хасан Али ги вижда и побеснява.

На другия ден Шахика не спира да провокира мъжа си и ревността му. Седаи съветва шефа си да не се развежда, за да натрие носа на жена си. Новата бавачака е страхотна, но Айсел искрено тъгува за бебето. Срещата на Джансу и Йомер се проваля. Чаатай се вижда служебно с красавица. Йълдъз и верните ѝ приятели се появяват и блондинката вдига скандал. Йомер много харесва Емир и Джанер. Шеметното дуо се превръща бързо в трио.

В деня на развода Хасан Али се изправя срещу Шахика. Тя си мисли, че той ще я моли за прошка. Бизнесменът доволно съобщава, че планира нова сватба- с Ендер.
Берк Октай в Опасно изкушение
Шахика си тръгва бясна. Хасан Али с трудност обяснява на Ендер ситуацията. Тя се съгласява на фалшивия годеж, ако получи място на най-важната в компанията. Веднага след това Ендер разказва на Шахика плана и я провокира да мисли, че може да получи половината от парите на Хасан Али.

Вечерта бизнесменът излиза с новата си фаворитка. Ендер прави така че да се получат уличаващи снимки. В същото време Шахика излиза на заведние. Там успява да спаси от побой Йомер.

Чаатай за пореден път разкрива какви ги крои баща му, за да го впримчи в компанията. Той  се опитва да си тръгне. Ендер обаче отново е насреща, за да помогне. С помощта на Йълдъз, тя събира Чаатай с баща му. Двамата наистина се сдобряват.

Настъпва деня на развода за Хасан Али. Ендер свидетелства в негова полза и Шахика не получава нищо. Измамената минипулаторка не се предава. Обажда се на някого, за да помоли за помощ. Два дни по-късно се случва немислимото: Кая се завръща в „Опасно изкушение“.

Шахика се оплаква на брат си, че е станала жертва на бившата му голяма любов. Той обаче не е така наивен както в началото. Кая остава леден пред Ендер, а тя видимо не е преодоляла липсата му. В същото време Шахика умело се завръща в орбитата на Хасан Али.

Кая се появява в компанията. Шахика му е поверила акциите си и Ендер трябва да понася ледената му близост. Йълдъз кани Кая на гости и е принудена да приеме и Шахика. В същото време Ендер се опитва да измъкне блондинката от поредните неприятности, в които попада случайно. За съжаление планът ѝ се проваля – Хасан Али разкрива всичко и за пореден път  Йълдъз изглежда като лъжкиня  пред семейството.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!