You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение” : Йълдъз и Доан се женят, Чаатай се сгодява за…Ендер

„Опасно изкушение” : Йълдъз и Доан се женят, Чаатай се сгодява за…Ендер

Кумру преживява тежки загуби в „Опасно изкушение”: В деня на сватбата си разбира, че Чаатай е измамник и губи бебето си

Повече от неочаквани обрати предстои да видите в „Опасно изкушение” след драмата с нападенията. Чаатай успява да спре изгубилия контрол Йомер, Фейза и Ендер обезоръжават убиеца на Арзу и спасяват живота си. Господин Сами обаче умира и така не получава наказание за престъпленията си. Чаатай опитва да се приближи до тъста си след смъртта на Арзу, а Йомер се разкайва за загубата на контрол. Доан гони Кумру и любовника ѝ.

Седмица по-късно бизнесменът отива в ресторанта на Йомер, за да му се извини за подлостта на дъщеря си. Кумру щастливо се готви за сватбения си ден. Не пропуска да качва снимки, за да провокира Йълдъз чрез социалните мрежи.

Фейза моли разрешение от Чаатай да замине в чужбина с Атлас. Той подкрепя избора ѝ. Доан подкрепя Йълдъз в трудните дни и дори ѝ поверява някои бизнес-ангажименти. Ендер все още не се е отказала от идеята да стане госпожа Йълдъръм. Планира да развали сватбата на Кумру, за да спечели окончателно Доан. Не подозира, че Айсел и Асуман правят всичко, за да го съберат с Йълдъз. Той вижда съседката си с маска за лице, но това не пречи на сближаването им. Доан не спира да се смее в присъствието на Йълдъз и харесва нейната непосредственост.

Чаатай отива в заведението на Йомер, за да му поиска прошка. Доан дава кураж на Йълдъз, че ще срещне нова любов. Казва ѝ, че един ден Чаатай ще съжалява за нея. Кумру организира моминска вечер, а избраникът ѝ изпраща покана на баша ѝ. Доан обаче се наслаждава на мисълта за отмъщението, което приближава.

Кумру прави фотосесия и дава интервю за светско списание, в което се изказва некрасиво за Йълдъз. Съперницата ѝ преживява опасен момент. Докато чете материала за Кумру, се заключва в сауната на хотела. Доан навреме разбира за липсата ѝ и спасява живота ѝ. Докато се грижи за нея, съвсем забравя за Ендер. Хитрата дама осъзнава още преди Йълдъз и Доан, че между двамата може да се случи нещо.

Провокирана от Нур, Фейза се домогва до признанията на Чаатай, който признава, че не обича Кумру, а се жени за нея само от корист. Бавачката на Атлас доволно прибира записващото устройство. По-късно дава записа на Джанер. Кумру вдига скандал на Йълдъз, защото се страхува да не прелъсти баща ѝ. Ендер планира да подхвърли записа на Чататай в деня на сватбата му за по-голям ефект.

В деня на сватбата си Кумру получава плика. Къса с Чаатай минути преди церемонията. Облечена в булченските си дрехи отива да търси утеха при баща си. Доан е ласкав и всеопрощаващ. Там обаче е и Йълдъз в сватбен костюм. Показва ѝ брачното свидетелство и я моли да я нарича „мамо”.

Кумру е бясна, но Доан спокойно защитава брака си. Тайната сватба, всъщност, е негова идея, подкрепена от Йълдъз. Той споделя с блондинката, че историята с Ендер е измислена за пред медиите. Споделил е дори с дясната си ръка, че винаги е искал да се ожени за Йълдъз. Блондинката с радост споделя новината за брака си с Чаатай. Той остава безмълвен.

Доан разбира, че Ендер е развалила сватбата на дъщеря му. Отива пред бившата си и й казва, че се е оженил за Йълдъз. Ендер се притеснява, че ще стане за посмешище пред медиите. Чаатай не може да намери място от ярост. Кумру не може да постави новата си мащеха на място. Отива да вдигне скандал на Чаатай. Той е болезнено откровен с нея.

Ендер е много обидена и е готова за отмъщение. Кумру няма къде да отиде и се среща с дружката си Меринч. Приятелката й я съветва да изчака баща й сам да осъзнае грешката си. Йълдъз предлага на Доан да анулират брака си, но той не иска да бързат с това. Асуман се надява дъщеря й да остане с бизнесмена.

Берк Октай в Опасно изкушение

Седаи прекъсва семейната вечеря на Йълдъръм, за да вземе Халитджан. Семейство Йълдъръм получава покана за парти в посолството на Ангола. Йълдъз си спомня позора от първите дни на брака си с Халит и трудно се съгласява да отиде. На другата сутрин двамата с Доан успешно се преструват на влюбени младоженци, което вбесява Чаатай.

Кумру отива в заведението на Йомер, за да си върне поне приятелството му. Той е глух за думите й и я отпраща. Йълдъз отива да види Ендер, за да се убеди, че все още са приятелки. Сестрата на Ендер умело се преструва на незасегната. Използва слабостта на Йълдъз и й дава възможно най-лошия съвет за облекло на приема в посолството.

При поредния сблъсък с Доан Чаатай осъзнава, че е на път да изгуби всичко в живота си. Асуман е злепоставена като лъжкиня пред зет си, благодарение на умела интрига на Кумру и слугинята й. Йълдъз се облича с африкански дрехи за приема на Ангола. Щом пристига, осъзнава, че е попаднала в поредния капан на Ендер. Кумру й се присмива също. Консулът е впечатлен от стила на Йълдъз и дава възможност да приветства гостите на събитието. Доан е горд със съобразителната си жена. Двамата откриват танците. Любопитството на репортерите допълнително унижава Ендер. За да им отмъсти, тя отива да види Чаатай и му предлага да се оженят. Той отхвърля предложението й, но тя знае как да го спечели.

Йълдъз не е готова да изгуби Ендер. Кани я на обед и настоява да вечерят с Доан. Репортерите и отношенията на хората обаче още повече настройват Ендер срещу нея. Чаатай се опитва да се свърже с Екин- млад мъж, който може да му помогне да унищожи Доан. Баща му е покойният Сами. Опитва се да го спечели на своя страна, но Екин не го вълнува отмъщението.

Йълдъз преобразява новия си дом, но тайно завижда, че Кумру се радва на ухажванията на модните брандове. На вечерята с Ендер се опитва да я запознае с приятеля на мъжа си – Енис. Ендер се засяга сериозно. Екин, Джанер, Емир и Йомер попадат в едно и също заведение. Триото спасява татуирания младеж от агресивен тип и се сприятеляват с него.

За да докаже фиктивността на брака на баща си, Кумру решава да гледа Халитджан през нощта. Йълдъз приема предизвикателството и води смутения Доан в спалнята си. Блондинката е толкова непринудена и го разсмива непрекъснато. Йълдъз заспива в леглото му, а той прекарва нощта, наблюдавайки я. Доан осъзнава, че все повече му харесва да е женен за нея.

Ендер се появява в рок имидж, за да спечели доверието на Екин и така да получи Чаатай. Мъжете на Ендер отново се сблъскват. Чаатай е уверен, че бившата му още го обича и го казва на Доан. Бизнесменът се ядосва много. С малко хитрост Йълдъз става инфлуенсър за сметка на Кумру.

Чаатай е готов да използва дори Халитджан, за да е до майка му. Кани Йълдъз, за да обсъдят училището на детето. Доан разбира за срещата им и искрено се ядосва. Налага се сам да прибере жена си от стария й дом, но не се скарва с нея. Отново в рок имидж Ендер се забавлява с Екин.

Кумру доказва измамата на Йъдъз с инфлуенсърството, но победата й е кратка. Доан се забавлява с попаденията на жена си, а на нея й призлява. След ден Кумру си прави тест и се оказва бременна. Отива при Чаатай, за да му каже новината. Там обаче намира куфарите на Ендер, която се е сгодила за бившия й любовник.

Докато Кумру страда в стаята си, Ендер кани Йълдъз и Доан на вечеря, за да ги запознае с новия им любим. Айсел намира теста за бременност на Кумру. Мисли си, че Йълдъз ще има бебе и казва на Асуман. Ендер и Чаатай действат в удивителна хармония. Канят Екин на гости в имението за бизнес-разговор.

Кумру отива с Меринч в болницата и разбира, че със сигурност е бременна. Екин е изненадан от бизнес-стайлинга на Ендер, но приема да говорят за бизнес. С лекота им отстъпва акциите си. Кумру страда в изолация. Баща й разбира, че с нея нещо не е наред. Екин е приютил Емир, който и представа няма какви ги вършат Джанер и сестра му.

На вечеря Ендер съобщава на Йълдъз и Доан, че ще ги запознае с любовта на живота си. Миг по-късно на масата им сяда Чаатай. Съпрузите Йъдъръм си тръгват недоволни. Ендер и Чаатай щастливо позират пред репортерите.

Екин се държи леко странно и налудничаво, но Емир е толкова чистосърдечен, че двамата се разбират много добре. На другия ден става ясно, че човекът, който много дразни Екин, е убит. Йълдъз смята, че Кумру страда заради годежа на Чаатай и се опитва по свой начин да я ободри.

Ендер отнема кабинета на съперницата си. Йълдъз ѝ вдига скандал. Налага се да се намесят и мъжете им. Доан след това съветва жена си да не показва обидата си, за да не изглежда ревнива. Кумру иска да махне бебето, но навременната намеса на Меринч пробужда майчинските чувства в нея.

Асуман и Айсел правят опит да познаят пола на бъдещото дете на Йълдъз. Накрая блондинката разбира защо е цялото свръх внимание към нея. Доан обаче е добър съпруг, макар и фиктивен. Приготвя красива рокля и колие за жена си, за да я изведе на вечеря и опера. Чаатай и Ендер ги виждат как излизат с лимузина.

Меринч е като ангел-хранител за Кумру. Отива дори да се запознае с Йомер и да каже, че приятелката му много страда за стореното. Кумру се скарва за пореден път с Асуман. Йълдъз след вълшебната с Доан разбира за проблемите вкъщи. Скарва се с доведената си дъщеря и Кумру получава кръвоизлив. Йълдъз прави всичко, за да помогне. Кумру обаче губи бебето. Йълдъз е много съпричастна и грижовна. Двете за първи път са искрени и мили една с друга. Кумру иска прошка за всичко сторено.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!