You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение” : Йълдъз отмъщава на Чаатай, смъртоносен сблъсък между Доан и Екин

„Опасно изкушение” : Йълдъз отмъщава на Чаатай, смъртоносен сблъсък между Доан и Екин

Хандан намира поредна жертва в „Опасно изкушение”, но Ендер разкрива намеренията ѝ

Кумру спасява брака на Йълдъз, разбирайки че блондинката е станала жертва на заговор между майка ѝ и Ендер. Това обаче не сближава двете особено много. Кумру става все по-близка с Екин, без да предполага за опасното му хоби- да наранява насилници. Хандан не пропуска да забележи новия мъж в живота на дъщеря си и осъзнава, че може да ѝ е полезен.

Чаатай упорито ухажва бившата си и използва детето, без да пропусне да подразни Доан. Асуман потъва в дългове, подведена от нова приятелка-измамница и слабостта си към картите. Йълдъз се принуждава да прибегне до коварство, за да върне Кумру у дома. С помощта на Емир я натравя. Екин е готов да се грижи за нея, но Доан принуждава дъщеря си са се прибере.

Ендер научава от Ръфат, че Хандан е останала без пари. Никой не подозира, че майката на Кумру е готова дори да убие бившия си, за да се докопа до наследството му. Доан е готов да плати всяка цена, за да се отърве от нея. С помощта на Гамзе, Хандар разбира ужасната тайна на Екин. Докато Ендер прави всичко да я разобличи, тя устройва капан на младежа.

Чаатай разваля годежа си. Ендер го наказва като праща любовни съобщения на Кумру от телефона му. Йълдъз, която трудно устоява пред спомена за щастливите им мигове, силно се колебае на кой от мъжете си да даде шанс. В крайна сметка разбира за есемесите и се зарича да отмъсти на Чаатай.

Йълдъз най-после казва сигурно „Да” на мъжа си. Междувременно бившият ѝ напразно я чака на летището, за да заминат на романтична разходка до Европа. Йълдъз споделя с Доан за номера си, той обаче не доволен, че тя отделя твърдо много време, за да мисли за Чаатай. Вдига ѝ скандал за първи път.

Ендер разбира, че бившият ѝ годеник се е провалил в опитите си да спечели Йълдъз. С хитрост остава в имението на Чаатай. Асуман затъва все по-дълбоко в блатото на кредитите. Хандан открива нова жертва – бизнесменът Дженк.

Чаатай не може да се преглътне отношението на Йълдъз и е решен да говори с нея. В същото време тя отива да измоли прошка от съпруга си. Чаатай я настига на пътя и ѝ вдига скандал. Тя му разказва какво е провокирала гнева ѝ. Казва му, че нищо няма да развали отношенията с мъжа ѝ.

Асуман се жалва на Емир за проблемите с кредиторите. Викат Джанер на помощ. Той я съветва да продава тайно чантите на Кумру. Йълдъз лесно измолва прошка от мъжа си. Води го на обяд и научава, че той я е харесал от пръв поглед, но не се е надявал да бъдат заедно.

Хандан намира начин да се запознае с Дженк. Чаатай и Седаи отиват в заведението, където обядват Доан и Чаатай. Младият мъж не спира да провокира съпрузите, докато те не си тръгват. Асуман снима тайно чантите на Кумру, за да ги продаде. Дъщерята на Доан с изумление установява, че бракът на баща ѝ се е превърнал в съвсем истински.
Йълдъз се чувства обичана и силна. С радост унижава Ендер пред репортерите, съчувствайки ѝ за поредната провалена връзка.

Съперницата ѝ е бясна и открито я заплашва. Хандан прелъстява Дженк и действа по плана си да получи кредит от нея.

Асуман заговорничи с Айсел. Иска дъщеря ѝ да роди от Доан и да изритат Кумру. Младата жена споделя тревогите си с баща си, но той не ѝ вярва. Провокиран от Хандан, Екин разпитва Емир дали Доан е добър баща и дали не удря дъщеря си. Младежът оправдава мъжа на приятелката си. Хандан обаче е упорита в лъжите си и тотално обърква Екин.

Курму разбира, че някои от чантите ѝ липсват. Не предполага до къде може да стигне майка ѝ. Хандан я олива с вряло кафе, за да остави следи по кожата ѝ. Кумру вярва, че Йълдъз умело заблуждава баща ѝ. Прави всичко, за да го откъсне от нея. Той признава, че иска да осинови Халитджан. Кумру изпада в истерия и отива при Екин. Той за първи път показва, че иска да остане с нея завинаги и я целува. Тя не се съпротивлява.

Емир и Джанер изпадат в опасна ситуация, помагайки на Асуман. Хандан фалшифицира подписа на Доан, за да получи подкрепа от Дженк. На сутринта след нощта с Кумру, Екин вижда белега от изгорена на ръката ѝ. Хандан продължава да му вменява, че бившият ѝ е насилник. Доан разбира, че са фалшифицирали подписа му, за да вземат кредит.
Кредиторът на Асуман пристига в имението. Йълдъз се налага да лъже, за да прикрие майка си. След два дена някой прострелва охраната на Доан. Той подава жалба срещу Ендер, но в действителност негова е вината за покушението. Доан е наел стрелците, за да стресне съдружничката си.

Ендер е освободена. Доан ѝ се обажда, за да стои далече от него и Йълдъз. Ендер споделя с Чаатай съмненията си, че бизнесменът срива акциите на компанията им, за да ги изкупи. Йълдъз, която е гневна заради проблемите на майка си, с радост научава, че Кумру е в нова връзка. Блондинката иска пари от Чаатай за детската градина на сина си.

Ендер и Джанер виждат Хандан с Дженк и ги снимат заедно. Доан пуска охрана по петите на Йълдъз, което не се харесва на Чаатай. Той споделя с Ендер, че няма да разреши никой да го раздели със сина му.

Кумру се връща в бащиния дом. Установява поредната кражба и споделя с баща си. Той е готов да се разправи с крадеца в имението. Ендер прекъсва вечерята им, за да вдигне скандал. Тя го уличава като спекулант в бизнеса и унижава Йълдъз. Доан побеснява и я гони от дома си. Ендер предупреждава Йълдъз, че мъжът ѝ не е този, за който го мисли. Тайно е направила запис, който да използва срещу Доан.

Ендер подава жалба срещу съседа. Арестуват Доан. Йълдъз отива да вдигне скандал на Ендер. Сестрата на Джанер успява да посее съмнения в младата жена, разкривайки че Хандан е без пари и готова на всичко, за да се отърве от тях.

Чаатай успява да спаси бизнеса си с помощта на малкия Халитджан- убеждава публиката, че храните им са безвредни, затова храни детето си с тях. Йълдъз дава колие на Асуман, за да си покрие дълговете. Ендер се запознава с Дженк.

Йълдъз получава колието си и отново се опитва да заблуди Доан. Той обаче е добър с нея и тя признава защо е продала огърлицата. Йълдъз получава прекрасен годежен пръстен и кредитна карта.

Доан не е очарован от новия приятел на дъщеря си. Показва ясно отношението си на Кумру. Йълдъз се старае да посрещне добре младежа. Екин и Доан непрекъснато се провокират. Хандан се натрапва на вечеря. Екин провокира домакина си, за да го види как се държи като е бесен. Доан успява само с думи да разстрои младежа. Кумру вдига скандал на баща си и заплаша да се омъжи за Екин.

Момичето си тръгва и обикаля нещастна улиците. Доан отива в дома на Екин. Двамата се скарват. Екин по невнимание блъска бизнесмена. Доан пада и си удря главата във вътрешните стълби.

В същото време Чаатай разбира, че Ендер иска да му вземе акциите на Екин. Двамата се скарват сериозно. Екин отива за сак и найлон, за да се отърве от трупа, но той е изчезнал. Доан се е свестил и го удря зад гърба му. Вика Четин, за да се отърве от младежа.

Ендер напуска дома на Чаатай. Четин твърди пред Доан, че се е отървал от трупа на Екин и е покрил всяка улика. Изпращат съобщение на Кумру от негово име. Тя се разстройва, че е зарязана по този начин.

Доан предлага пари на Хандан, за да си тръгне и тя приема сделката. Дженк разбира, че са му подхвърлили подправен документ. Тя отива да види дъщеря си. Разбира за дълга на Асуман и се опитва да спечели доверието на Кумру, която страда за поредната изгубена любов. Йълдъз ѝ дава да разбере, че знае за отчайващото ѝ състояние. След това обаче Доан я принуждава да приеме Хандан в дома си, за да утешат Кумру.

Ендер вечеря с Дженк. Готова я да му разкрие всички машинации на Хандан и да му помогне в бизнеса.

Същата вечер на масата в имението става страшен скандал. Хандан разкрива кражбите на Асуман. Йълдъз защитава майка си. Кумру побеснява. На другия ден Доан се опитва да възстанови мира в дома си. Малкият Халитджан е нападнат от момиченце. В детската градина се свързват само с Чаатай.

Хандан злепоставя Ендер в телевизионно шоу като разкрива козметичните интервенции, които си е направила. Йълдъз се опитва да запознае Кумру с подходящо момче, но той се оказва влюбен в друга. Хандан провокира дъщеря си да организират соаре в дома на баща ѝ. Неочаквано на събитието се появява Екин – жив и абсолютно здрав.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!