You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“: Йълдъз спечелва отново Доан, Ендер научава за най-голямата му тайна

„Опасно изкушение“: Йълдъз спечелва отново Доан, Ендер научава за най-голямата му тайна

С помощта на Джанер Кумру най-после намира щастие в любовта, без да подозира, че Селим е любовник на майка ѝ

Кумру успява да се измъкне навреме, преди доктор Селим да види колко е „бедна“ новата му слабост. По-късно момичето се оправдава пред семейството си, че й е станало зле. В същото време Йълдъз и Асуман обработват Зейнеп и Енгин да сключат фалшив брак. Тайно обаче майката на сестрите Йълмъз организира съвсем законна церемония.

За рождения ден на Ендер Джанер и мъжът й организират парти-изненада. Междувременно светската дама страда, защото не е получила вниманието, на което се надява. Асуман, Емир и Седаи със сложни манипулации убеждават Зейнеп и Енгин да дадат кръв, за да оформят документите им за брак.

Йълдъз не отстъпва по коварство на майка си. Разбирайки за партито на съперницата си, я посреща. Прави всичко, за да разстрои Ендер. Новата госпожа Йълдъръм нахлува злобна и вулгарна в дома си, оставяйки ужасно впичатление в мъжа си и гостите.

Манипулациите на Асуман успяват. Зейнеп се жени наистина за Енген. Малката сестра на Йълдъз е готова да се прибере в Щатите, далеч от интригите на семейство си. Асуман подава сигнал за бомба, за да спре самолета. В крайна сметка тя и дъщерите й са арестувани. В полицията Енгин разбира, че наистина се е оженил. Зейнеп е възмутена от майка си.

Кумру с помощта на Джанер води щастлив живот на бедна продавачка на цветя, която живее в крайните квартали. Тя става все по-близка със своя доктор. Един ден Емир я вижда в цветарницата и без да иска се натъква и на Ендер. Споделя видяното с Йълдъз. Блондинката открива в това възможност да се отърве от съперницата си. Подправят кръвните резултати. Ендер искрено вярва, че е бременна и споделя с мъжа си.

Последен сезон на Опасно изкушение/ Забранената ябълка

Емир е недоволен, че Дженер има свои тайни с Кумру и се съмнява в приятелството им. Ендер е неприятно изненадана- разбира че не е била измамена. По записите на камерите разбира кой е виновен за ситуацията. Вика мъжа си, за да му покаже записите с Емир. Зейнеп иска да се разведе и да стои далече от близките й. До разтрогването на брака им, Енгин я кани да гостува в дома му.

Доан вдига скандал на бившата си за поредната интрига. Йълдъз го предупреждава, че жена му планира да го върже с дете. Ендер прави всичко, за да спечели любовта на мъжа си. Йълдъз обаче е готова на абсурдни неща, за да провокира ревността на бившия. Наема лимузина с кукла-манекен. Доан наистина побеснява като вижда бившата си в прегръдка с някого.

Селим се увлича все повече по „Езги“, дори се сприятелява с „брат й“- Джанер. Той обаче има тайна любовница, която изисква вниманието му по време на срещите му с цветарката. Доан не може да се справи с малката си дъщеря. Йълдъз идва на помощ. Двамата не спират да се дразнят и провокират. Взаимните им чувства обаче не могат да се скрият. Доан се вижда със стар приятел, който му подсказва очевидното – още обича жена си. В същото време Йълдъз и Ендер попадат в тв шоу, където стават звездите на вечерта, разисквайки личните си проблеми. Всички в предаването се чувстват засенчени от двете диви.

Кумру е готова да каже цялата истина на любимия. В същото време Селим е с любовницата си. Тайнствената дама се оказва не друга, а майка й – Хандан. Майката на Кумру вече ревнува от неизвестната Езги. Планира парти, за да запознае доктора с близките си. В опит да го помири с Джанер, Кумру лъже Емир, че е тежко болна. Двамата приятели се сдобряват.

Доан прави скъпи подаръци на Йълдъз и цялото й обкръжение за Нова година. Ендер още не е получила нищо, когато съперницата й пристига с поредния скандал. Йълдъз  предупреждава бившия си, че ако съжалява за брака си с Ендер, трябва да го каже, а не да я третира като любовница. Доан е принуден да се оправдава и пред жена си, която се чувства унизена.

Кумру за пореден път се разминава с неприятна ситуация. Селим носи цветя на Хандан, но не остава на партито у Енгин. Доан не спира да мисли Йълдъз. Настоява да говори с нея и за целта я преследва дори в хотела, където тя ходи на упражненията си. Пита я дали още го обича, защото не спира да мисли за нея и иска да бъдат отново заедно. Йълдъз отговаря на чувствата му, но иска той да се разведе, за да бъде отново с нея.

Доан не губи време и иска от жена си да се разделят. Ендер е готова да се бори за брака си, защото знае, че той ще отиде при Йълдъз. Енгин все повече се привързва към Зейнеп. Тя го окуражаваъда се откаже от проект, който ще навреди на околната среда. След това започва работа в компанията му. За да я спре, Хандан ѝ устройва хранително натравяне.

Лекарят, който преглежда Зейнеп, е Селим. Красавецът впечатлява миньончето. Той обаче прекарва първата си романтична вечер с Кумру. Йълдъз отива да огледа новия си кандидат-зет. За да проучат по-добре Селим, принуждават и Асуман да се преструва на болна. Йълдъз кани доктора на новогодишно парти. Той обаче не вдъхва доверие на Асуман. Ендер устройва контра-парти, за да спре съперницата си. Кумру предупреждава последната си мащеха, че Йълдъз вече я е победила.

Ендер се амбицира и е готова на война. Казва на Доан, че е съгласна на развод, но моли да остане още малко в дома му. Ендер отива при Йълдъз и ѝ разказва за истинската му любов– тайнствената Джулия, с която е от години.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!