You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Кемал се жени за Зехра, Зейнеп започва връзка с Дюндар

„Опасно изкушение“ : Кемал се жени за Зехра, Зейнеп започва връзка с Дюндар

В „Опасно изкушение” предстои да научите цялата истина за аферата на майката на Алихан и Зерин

Няма надежда за най-искрено влюбените в „Опасно изкушение”. Алихан иска да разкаже всичко на Зейнеп, но тя вече не иска да го слуша. Той си тръгва обиден и уверен, че тя ще съжалява за това.
Халит иска извинение за постъпката си, но за пореден път вдига скандал на жена си. Йълдъз не е забравила обидата, но преглъща поредната обида.

Алихан е бесен на Зейнеп, но не е готов да приеме края, въпреки съветите на Хакан. Ендер подозира, че мъжът ѝ се е скарал с Халит заради майка си, но не успява да разбере подробности. Вижда нещата на Зейнеп, докато се рови в стаята на Алихан. Иска да ги изхвърли, въпреки протестите на Незакет.

Джанер и Емир обсъждат новия обожател на Зейнеп. Братът на Ендер предрича, че приятелката им може да опита да забрави Алихан. Дюндар се появява в офиса им. Иска извинение от Зейнеп за неприятностите. Тя обещава да посети салона му, за да си избере кола. Дюндар се опитва да разбере кое е Алихан, разбрал, че може да е свързан със Зейнеп. Тя отклонява деликатно въпросите му.

Щом си тръгва, Ендер го вижда и с огорчение установява, че новият ухажор на Зейнеп е състоятелен мъж. Брат ѝ за първи път не я поддържа в злословието. Дюндар се кани да устрои романтична вечеря на Зейнеп. Зерин, впечатлена от Емир, настоява да се види отново с избраника на дъщеря си. Лила се чуди как да се измъкне от това. Отива в офиса на любимия си. Моли Джанер да измисли нещо. Накрая се вижда с вуйчо си. Не иска да се разкъсва между него и майка си. Моли го да оправи нещата.

Йълдъз се прибира в имението и получава обещание да излезе с мъжа си в клуб. Чува се тайно с Кемал, който е разочарован от поредната ѝ слабост и желание да остане с мъжа си от интерес. Алихан се прибира у дома. Щом разбира какво е направила Ендер с нещата на Зейнеп, вдига ужасен скандал. Тя му отвръща, че е същият като Халит – все едно му е баща. Той я заплашва, че ще остане с нищо, ако продължи да се държи по този начин и да говори за Зейнеп.

Емир и Джанер убеждават Зейнеп да отидат на срещата със Зерин и Лила. Двамата се опитват да помогнат на приятеля си, който отчаяно се стреми към одобрението на кандидат-тъщата си. Йълдъз получава свето излизане в клуб, но през цялото време умира от скука и копнее за Кемал.

На другата сутрин мъжът, в когото е влюбена, споделя със Зехра разочарованието от стар приятел, който не си е струвал грижите. Зейнеп разкрива машинациите на бившия си на борсата. Хакан предупреждава стария си приятел. Алихан не вярва, че тя ще го предаде. Вярва в силата на любовта ѝ, без да подозира, че Ендер е решила завинаги да остане госпожа Ташдемир. Тя принуждава брат си да помогне на Дюндар да стане по-привлекателен в очите на съперницата си.

Зейнеп предупреждава бившия си, че ще го издаде на Халит, но той с арогантност отхвърля заплахите ѝ. Джанер разказва на Дюндар за разбитото сърце на Зейнеп и му става пръв съветник в любовта. По-късно Алихан се убеждава, че любимата му е много променена. Дори мисълта за Хакан не я спира да потърси справедливост. Халит научава каквото му е нужно, за да спре Алихан.

Йълдъз е нещастна толкова, че спира с пазаруването. Вижда как Зехра сияе и получава цветя от Кемал. Емир все повече се забърква с подозрителните си приятели. Хакан и любимата му устройват съвместна вечеря с Алихан и Зейнеп. В началото е малко напрегнато, но сестрата на Йълдъз е решена да се справи и с това предизвикателство.

Джанер е готов на всичко, за да сватоса Дюндар и Зейнеп. Устройва парти в компанията, придумва Емир да му помогне. Ендер прекъсва вечерята на четиримата приятели. Унижава Зейнеп и Алихан е принуден да я отведе.

Джанер подготвя Дюндар за вечеринката, а Йълдъз се готви да изненада силно всички Аргун. Никой не забелязва, че Емир открадва ключове за една от колите на баща си. Зейнеп казва на Алихан, че го е предала на Халит. Той и приятелят му не разбират защо още не са наказани от врага им. Йълдъз си събира нещата и казва само на Айсел, че си тръгва от дома им.

На новогодишното парти в компанията Зейнеп представя Алихан на новия си ухажор. Джанер прави така, че Дюндар да спечели вечеря в дома на приятелката му. Алихан е бесен! Ревността му провокира Зейнеп да приеме срещата с Дюндар.

Йълдъз пише съобщение на мъжа си, за да му съобщи, че отива при мъжа, когото обича. Ерим блъска непозната жена, докато развежда приятелите си с колата. Те го изоставят. Йълдъз отива до дома на Кемал. Там се натъква на предстоящата му сватбена церемония със Зехра. На празника присъства самия Халит.

Йълдъз за пореден път успява да се измъкне с хитрост и дори да изтрие съобщението от телефона на мъжа си. Не може да спре брака на Кемал, но се обажда Ерим, за да потърси помощ.

Семейството на Ерим се събира в участъка. Родителите му се изпокарват. Ендер е готова да се бори, за да вземе попечителството над сина си. Алихан е готов да ѝ помогне. Ерим обвинява за всичко майка си. Единствената добра новина е, че пострадалата жена е само ранена. Този, който се държи адекватно с момчето е Алихан. Двамата разговарят насаме и той му дава най-добрите възможни съвети.

Халит се споразумява със семейството на пострадалата. Йълдъз изплаква на сестра си болката от загубата на Кемал. По-късно разбира, че мъжът ѝ е благословил брака на дъщеря си в замяна на щедра финансова подкрепа от зетя.

Джанер се разболява и приятелите му се грижат за него. Появяват се Хакан и Ирем. Приятелят на Алихан иска да разбере кока ще се състои вечерята на Дюндар и Зейнеп. Напористият ухажор на миньончето я чака с новата кола пред квартирата ѝ. Придружава я до компанията и Алихан ги вижда заедно. По-късно Зейнеп и бившият ѝ се скарват за пореден път, провокирани от ревност.

Ендер разбира, че мъжът ѝ пие антидепресанти заради паническите атаки. Не може да измъкне от Зерин причината, поради която ги получава. Кемал и Йълдъз се срещат в дома му. Тя отказва да му даде нов шанс.

Кемал е на път да се откаже от брака, но Халит го притиска по всеки начин. Кани го на вечеря със семейството си. Йълдъз за първи път разбира колко вярна може да ѝ бъде Айсел. У Зейнеп също е вълнуващо. Дюндар пристига с подарък, подбран от Джанер. След него обаче нахлуват Алихан, Хакан, Ирем, Емир и братът на Ендер. Държат се така, че Дюндар избухва по ужасен начин.

На другата сутрин Ендер и Алихан обсъждат бъдещото дело за попечителство. Без да иска, бизнесменът засяга жена си с намеци за миналото ѝ. Тя му казва, че е била малтретирана и насилвана от доведения с баща. Засрамва Алихан с гнева си и го принуждава да ѝ иска прошка. По-късно той отива да я прибере от Джанер. Зейнеп става свидетел на това и се чувства все по-унизена.

Халит изпраща Съткъ да следи кандидат-зет му. Изненадата му е огромна, когато получава снимки на Йълдъз и Кемал заедно на тайна среща. Хитрата му жена обаче отново се измъква суха от водата. Убеждава го, че се е видяла с бившия си, защото иска Зехра да се омъжи по-скоро и да напусне дома им. След това разбира, че Халит няма да търпи неверен зет и решава да го използва за целите си.

Алихан прави пореден отчаян опит да получи разбиране от Зейнеп в „Опасно изкушение”. Иска да ѝ обясни сутрешната сцена, но тя е готова да разговаря с него само по работни въпроси. Той ѝ казва, че не е спирал да я обича и няма да се предаде. Зейнеп обаче е категорична – дори той да се разведе, невъзможно е отново да бъдат заедно.

Халит се опитва да изпита Кемал, но той му представя същата версия, която му е представила Йълдъз. Бившите съпрузи се уговарят за нова тайна среща. По случай първия месец от връзката си, Емир взима заем от съмнителни хора, за да купи пръстен на Лила. Кемал се опитва да убеди Йълдъз в сериозните си намерения, но тя отказва да повярва. Предпочита да живее с предсказуемия Халит, въпреки опасността от развод.

Кемал напуска Зехра и обвинява за раздялата им баща ѝ. Младата жена вдига скандал на Халит и търси утеха отново при Ендер. Мутрите притискат Емир да върне дълга си. Ендер лесно стига до извода кой в действителност е виновен за раздялата на Зехра и Кемал. Йълдъз е решена на всяка цена да попречи на мъжа си да ожени дъщеря си. Синът на ранената от Ерим жена иска огромна сума за мълчанието си. Халит не планира да се предаде така лесно.

Йълдъз организира вечер на пришълците от Бурса и кани стара приятелка, която обожава флирта. Зейнеп подозира, че всичко е заради Кемал, но се съгласява да участва. Ендер отива да разговаря с бившия си съратник. Страхува се, че парите на Кемал ще направят Халит по-силен. Настоява мъжа ѝ да покани приятеля си на вечеря.
Курбан носи кичовски букет на Зейнеп от шефа си. Някакъв съмнителен тип обикаля кооперацията ѝ. Курбан разбира кой е странникът и че търси Емир. Съобщава на шефа си. Ирем и Хакан отиват на гости на Алихан и жена му. Ендер прави всичко, за да убеди гостите си какво сплотено семейство са. Когато остават насаме, Ирем ѝ казва, че не смята да разказва нищо на Зейнеп, както планира домакинята ѝ. Дори я унижава, намеквайки, че е стара.

На другата сутрин Джанер и Емир се опитват да се измъкнат от преследвача си. Дори използват Зейнеп за целта. Курбан спасява Емир от мафиота и му предлага помощта си. Зейнеп, без да иска, сама научава, че Алихан ще е до Ендер в борбата на родителските права. Това е повод отново да се скарат.

Ендер провокира Зехра да се напие и после ѝ устройва публичен скандал с медиите. Дюндар отива да говори с Емир. Прави всичко да му помогне и младежът остава очарован от него.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.
Вечерта на хората от Бурса настъпва. Приятелите се събират и приемат дори Джанер в редиците си. След скандала със Зехра, Халит дава разрешение на жена си да участва в партито. Сметките на Йълдъз излизат верни. Бирджан флиртаджийката пристига и тя прави така, че да залепне за Кемал. Зехра е нещастна, защото мисли, че е изгубила любимия си.

Хакан излиза с Алихан по мъжки. Разказва му, че Ирем е с приятелите си от Бурса. Алихан се натъжава. Казва на Хакан, че ако не беше видял часовника на Халит, щеше да е женен за Зейнеп и с приятеля си щяха да са сред гостите на партито. Казва, че не съжалява за станалото, но му е мъчно, защото е щял да бъде щастлив със Зейнеп. По-късно я наблюдава тайно, а тя се усмихва насила, слушайки песента на любимия си изпълнител.

На другата сутрин мутрите отвличат Емир. Дюндар, с помощта на Курбан, спасява младежа. Йълдъз показва снимки на Зехра от партито. Младата жена се разстройва и отива да иска обяснение от Кемал. Двамата се сдобряват. Щом разбира, че Ендер се е опитвала да се меси във връзката им, Кемал не пропуска възможност а я уязви с видео разговор. Бившата на Халит се чува с някого, който иска да привлече на своя страна.

Дюндар връща Емир на Зейнеп, която вече е тръгнала да го спасява с Джанер. Младежът измисля някакво оправдание. Зейнеп започва да му крещи и да го обвинява за всичките си проблеми напоследък. Дюндар си тръгва с достойнство, а Емир защитава новия си приятел.

Алихан открива цветята на Халит на гроба на родителите си. Зейнеп отива да се извини на Дюндар. Кани го на вечеря, а той настоява да се видят извън домашна обстановка. Тя му обещава да го заведе на специално място. По ирония на съдбата Алихан също отива там, за да обмисли случващото се в живота му напоследък. Бизнесменът вижда жената, която обича с новия ѝ ухажор. Зейнеп му казва, че двамата имат връзка.

Тайнственият нов партньор на Ендер е Йълдъз. Бившата съпруга на Халит убеждава съперницата си в „Опасно изкушение”, че искат едно и също нещо. Убеждава я да провокират интрига, която да уличи Кемал и Ирем във връзка. Йълдъз е принудена да се съгласи, за да може да попречи на брака на бившия си.

Зейнеп разказва на Дюндар за злощастната си връзка с Алихан. Той проявява разбиране и я подкрепя напълно. Изумен е, че някой може да наскърби жена като нея. Предлага ѝ да се преструват на влюбени, за да отмъсти на Алихан. Единственото му условие е всички да повярват, че имат връзка. Тя обещава да каже на Йълдъз, защото никога не крият нищо една от друга.

Ерим продължава да контактува с приятелка, която може да му навреди. Майка му иска а говори с него, но той отказва. Ендер вдига скандал на баща му и той доволно ѝ дава да разбере, че сама е изгубила сина си. Дори и го доказва като провежда разговор с него.
Дюндар блъска колата, шофирана от Съткъ. Зейнеп се опитва да го успокои, но Халит разрешава конфликта. Оказва се, че бащата на младежа е негов стар приятел. Халит кани Зейнеп и Дюндар на кафе в дома си. Йълдъз е очарована от новия обожател на сестричката си. Алихан страда много при мисълта, че е изгубил Зейнеп.

Кемал и Зехра вечерят със семейство Аргун, обещават на Халит скоро да обявяват дата на сватбата си. Йълдъз и Ендер бързо организират новата си съвместна акция срещу бъдещите младоженци. Халит отива на погребението на първия си съдружник.

Момичето от неблагонадеждната компания на Ерим отново печели доверието му. Емир предлага на Лила да се разделят, защото не може да ѝ бъде равен и опитите да го направи само му създават неприятности.

Алихан е бесен от ревност и лесно показва обидата си пред Зейнеп. Джанер подготвя Дюндар за срещата с приятелката му. Зейнеп, която трябва да утешава нещастния Емир, е изумена от трансформацията на обожателя си. Всички главни герои в „Опасно изкушение” се събират в нощния клуб. Алихан не може а гледа как любимата му държи друг за ръка.

Халит посещава вдовицата Умра. Оказва се, че нейният мъж е бил любовникът на майката на Алихан. Дюндар изка да изпълни караоке песен в чест на Зейнеп. Оказва се добър певец за изненада на всички. Алихан не издържа и напуска партито.

„Акцията” на Йълдъз и Ендер усява. Зехра намира бележка в джоба на годеника си, която уж Ирем е написала. Ендер вминява и на нея, и на Алихан, че Ирем е същата флиртаджийка и златотърсачка като братовчедките си. След това, с помощта на Йълдъз изпращат Зехра в дома на Кемал. Там е неподозиращата нищо Ирем.

Зерин най-после казва на Халит защо Алихан се държи по този начин с него.Зехра вдига скандал на Ирем и Кемал. Бизнесменът обаче доказва вината си и е готов да накаже интригантката, която съсипва живота му. Ендер продължава да злепоставя Ирем пред Алихан, за да ги раздели с Хакан. Той не е съгласен да се намесва в отношенията на хората, но разказва за скандала със Зехра. По-късно Хакан изоставя любимата си, заблуден от интригата на Йълдъз и Ендер.

Бившата на Халит е доволна, че е отмъстила на певицата за обидните думи. Вика Ирем и разказва какво са направили с братовчедка ѝ.
Алихан устройва романтична изненада за Зейнеп. Изпява ѝ песен и свири за нея в красива сграда. Йълдъз получава страшен удар. У дома ѝ я очакват Зехра и Кемал – щастливи и…женени!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close