You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ с Шевал Сам, Онур Туна и Севда Ергинджи започва по bTV

„Опасно изкушение“ с Шевал Сам, Онур Туна и Севда Ергинджи започва по bTV

След финала на „Безмилостен град” започва вълнуващата поредица „Опасно изкушение” – сериал, рекламиран като прочит на „50 нюанса сиво”

Класическата турска мелодрама „Безмилостен град” завърши, но след нея по БиТиВи ще ви изненада нов, наистина вълнуващ проект – „Опасно изкушение”. Оригиналното заглавие на сериала е „Yasak Elma” („Забранената ябълка”). Той стартира, рекламиран като турския отговор на „50 нюанса сиво”, но тук, освен съвременния прочит за Пепеляшка (без камшици), ще видите много интриги, забавни ситуации, престъпления и много, много любов.

Звездите на проекта са Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут. След втори сезон на проекта към тях се присъединяват Баръш Кълъч, Несрин Джавадзаде, Берк Октай. Независимо, че не са в централни роли, няма как да не се впечатлите от играта на Шафак Пекдемир, Баръш Айтач, Серкан Руткай Айикьоз, Гьокхан Алкан! В сериала взимат участие Ебру Шахин и Ахмет Каякесен преди да станат истински звезди с „Вятърничав”.

Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.

За какво се разказва в „Опасно изкушение”?

Истанбул е мегаполис, в който не съвсем хармонично живеят два свята – на бедните и богатите. Сестрите Йълмаз – Йълдъз (Еда Едже) и Зейнеп (Севда Ергинджи) са пристигнали от Бурса, за да го превземат – всяка по свой начин. Зейнеп е по-малката, но работлива, упорита и с бърза мисъл. Вярва, че пътят към успеха е труд и почтеност. Йълдъз е много по-различна. Мечтае за блясък и слава. Вярва, че бракът с богаташ ще ѝ ги осигурят.

Сестрите в Опасно изкушение
Премеждията на сестрите Йълдъз и Зейнеп Йълмаз дадоха дълъг живот на „Опасно изкушение“!

Сестрите Йълмаз са много различни, но еднакви в определено отношение. Двете са с добри сърца и са готови на всичко една за друга. Докато работят, не предполагат, че животът им ще се обърне след срещата със света на богатите.

Халит Аргун (Талат Булут) е известен предприемач, стигнал до върха с много труд, но и с безмилостен характер. Трудно е да се каже, че познава любовта. Женил се е три пъти – всеки път за все по-млади жени, но не спира да им изневерява. Единственото хубаво при него е, че обича трите си деца. Последната му съпруга е Ендер (Шевал Сам) – бляскава светска дама, кралица на интригата, чийто мозък е като бръснач. Преди да стане госпожа Аргун е била секретарка в компанията на мъжа си. Тя е много комбинативна, отмъстителна и изглежда, че обича само сина си Ерим и брат си.

Близък до семейство Аргут е младият предприемач Алихан Ташдемир (Онур Туна). Той е красив, хладнокръвен и никога не е бил влюбен. Много предан е на семейството си: сестра си Зерин (съпруга №2 на Халит) и племенницата си Лила.

Какво се случва в първите епизоди на „Опасно изкушение”?

Хубавата Йълдъз работи в елитно заведение като хостеса. За да спечели още малко пари, сервира на части партита. В заведението я среща Ендер, която моментално разбира, че ще ѝ свърши работа. Иска да наеме Йълдъз, но тайно се надява момичето да прелъсти съпруга ѝ. Целта ѝ е да се разведе по начин, по който ѝ се осигурява издръжка. Ендер, всъщност, има млад любовник – доктор Синан, в когото е влюбена доведената ѝ дъщеря.

Йълдъз мечтае за пари, но не приема предложението. Вярва, че ще се омъжи за Мете – момче от заможно семейство, което все не идва да се запознае със сестра ѝ. Младежът обаче е сгоден за момиче „от сой”.

Дребната красавица Зейнеп има проблем. Компанията, в която работи, е закупена от фирмата на Алихан Ташдемир. Той пристига с екипа си – красив и студен. Уволнява всички служители, без да ги погледне в очите. Малко по-късно разбира, че фалиралата компания има и добри инициативи. Ръководител на подобен проект е Зейнеп, която не се смущава да постави на място бъдещия си бивш шеф. Той за първи път я поглежда в очите и я възстановява на робата.

Вечерта Мете ясно показва на Йълдъз каква роля има в живота му. Тя си тръгва обидена и намира утеха при сестричката си. Обещава на Зейнеп никой повече да не я унижава. На другата сутрин тя отива в имението на Аргун, а сестра ѝ – на мястото, което ще залесяват с Алихан.

Когато медиите пристигат, Зейнеп спасява новия си шеф от неудобна ситуация. Той пък ѝ доказва, че не се интересува само от реклама. Алихан е все по-впечатлен от симпатичното дребно момиче. Назначава я в офиса си като асистент.

Ендер прави така, че да назначат Йълдъз в компанията на мъжа ѝ. Момичето трябва да се грижи за здравето му, но тайно започва да прави така, че да изкуши шефа си. Вечерта в дома на Аргун пристигат гости. Пред хората семейството изглежда безупречно, но насаме Халит не спира да обижда жена си. В същото време Зейнеп споделя на сестра си колко високомерен е новият ѝ шеф. Тя не знае, че Алихан е толкова впечатлен от нея, че дори започва да се интересува от цветя.

В деня, когато Ендер предлага на Йълдъз да прелъсти мъжа ѝ, момичето разбира, че Мете я е лъгал. Огорчена за пореден път, в себе си е решила, че ще бъде следващата госпожа Аргун.
Алихан е все по-развълнуван в присъствието на Зейнеп, но това не му пречи да ѝ поставя все по-невъзможни задачи за изпълнение. Тя обаче е с характер и не му остава длъжна. Обещава му, че е изпълни задачата в рамките на деня.

Зейнеб и Алихан в Опасно изкушение
Зейнеп (Севда Ергинджи ) и Алихан (Онур Туна)

Вечерта светският елит се е събрал на парти. Йълдъз заговорничи с приятелката си – фризьорка как да накара Халит да се влюби в нея. Алихан е отегчен и се забавлява само като звъни на Зейнеп, за да провери изпълнението на задачата. Халит си разменя тайни съобщения с Йълдъз, която крие дори от сестра си какви намерения има. Синан, любовникът на Ендер, е на партито също. Йълдъз приема предложението на светската дама, а Халит е на прага на дома ѝ. Тя не го пуска, но му дава да разбере, че има интерес.

На сутринта Йълдъз и Халит нямат търпение да се видят. Зейнеп закъснява с две минути и Алихан ѝ прави забележка, когато се качват заедно в асансьора. Двамата не спират да се дразнят по време на работа. Алихан настоява Зейнеп да присъства на фирменото им събитие. В опит да помогне на колежка, тя е нападната на улицата. Алихан разбира и зарязва всичко да ѝ помогне. Тя обаче се е справила сама и е извикала приятел да я отведе.

Йълдъз все повече оплита шефа, а Ендер се среща с любовника си, когото вече имат планове да живеят в разкош. Приятелката на Алихан –Лал, го посещава в дома му. Настоява за по-сериозен ангажимент, но той ясно ѝ заявява, че не е за брак и деца. Тя обаче не се отказва от отношенията им и прекарва вечерта с него.

На сутринта Зейнеп получава изненада – скъпи аксесоари, с които Алихан иска да обезщети откраднатото. Бизнесменът наказва Еда, която е отговорна за проблемите на момичето. Вечерта в Аргун има събитие. Там пристига Джанер – непрокопсаният брат на Ендер, когото Халит не понася. Йълдъз сервира на партито и си убеждава, че шефката има любовник.

Опасно изкушение Йълдъз и Ендер
Йълдъз се възхищава от стила и живота на Ендер…
Йълдъз и Ендер в Опасно изкушение
…докато не става същата като нея!

Вечерта Алихан отвежда Зейнеп с колата си. Тя се опитва да помогне на наказаната служителка. Двамата се чувстват все по-добре заедно. На другата сутрин обаче отново се скарват, защото Еда е отстранена.

Йълдъз напуска холдинга, за да привлече вниманието на шефа. Мисията е успешна. Той я търси и тя му разказва за плана на Ендер. От другия ден човекът на Халит – Съткъ, е по петите на господарката си. Алихан натоварна Зейнеп с още по-големи отговорности. Нарежда ѝ да си наеме асистент. Тя избира не най-компетентното момиче, а жена, която отчаяно има нужда от работа.

Съткъ снима Ендер, когато отива да види любовника си. Зейнеп научава нови неща за шефа си от най-близкия му човек – Хакан. Тримата влизат в събрание. Алихан вдига скандал на Мурат – възрастен служител. Мъжът не издържа и получава инфаркт. Алихан се чувства зле и остава до късно в офиса. Когато всички си отиват, Зейнеп отива да го види. Бизнесменът не издържа дълго да се прави на безразличен. Моли я да остане при него и двамата разговарят. Двамата се чувстват все по-близки.

Хората на Съткъ пребиват доктор Синан и го принуждават да напусне града. На другата сутрин близостта между Зейнеп и Алихан се стопява. Той вижда новата асистентка и вдига пореден скандал. Зейнеп не му остава длъжна.

Йълдъз съобщава на Ендер, че има среща с Халит в хотел. Светската дама отива с адвокатката си, за да уличи неверника. Там обаче я чака изненада – Халит е сам и обявява, че иска развод, заради изневярата ѝ. Адвокатката изоставя Ендер. По-късно става ясно, че и тя е в услуга на Халит.

Синан напуска града и не вдига телефона на любовницата си. Ендер не е допусната в имението и е оставена без пари. Тя търси подслон при брат си. Вечерта Алихан излиза с приятели, но не спира да мисли за Зейнеп, която също не се чувства добре след скандала им. След като се припознава в една непозната жена, бизнесменът звъни на секретарката си. Алихан не умее да иска извинение, но по свой начин казва на Зейнеп, че ще даде един шанс на жената. Тя е много доволна от жеста му.

Халит изхвърля Ендер тотално от живота си, дори не допуска да се види с Ерим. Госпожа Йетер не се справя добре със задълженията си. Когато разлива кафе на заседателната маса, Алихан принуждава Зейнеп да уволни жената, която е наела.

Заради Ерим, Халит се смилява над Ендер и ѝ наема дом в гетото. Алихан тайно се обажда на свой приятел, за да наемат уволнената Йетер. Прислужницата Айсел тайно стяга багажа на Ендер. Зехра, току-що разбрала за поредния развод на баща си, ѝ забранява да изнася нищо. Тайно иска да присвои гардероба на мащехата си
Йълдъз е решила да се прави на недостъпна – отхвърля ухажването на Халит, но същевременно поддържа интереса му. Зейнеп научава от Йетер за добрината на шефа, но той все прави така, че тя да не може да му благодари. Стар приятел на момичето от Бурса – Емир, пристига в града. Двамата си обещават да излязат.

Докато Йълдъз омайва Халит отдалече, Зейнеп намира начин да благодари на Алихан – бродира кърпичка за него. Убожда пръста си и тя не се получава така безупречна, колкото той би искал.
Ерим най-после разбира за развода на родителите си. Ендер се чува с него и разбира, че старият ѝ живот е приключил завинаги. Брат ѝ обаче събужда задрямалата лъвица в нея и я провокира да помисли за отмъщение.

Зейнеп подарява кърпичката си и Алихан я приема, въпреки, че не е идеална. Хакан ѝ дава билетите си за концерт и тя решава да заведе там Емир. Алихан разбира къде ще се забавлява секретарката му и той решава да посети събитието.

Вечерта Халит изпраща подаръци на Йълдъз. Зейнеп, която е наясно със офертите на богаташа, вдига скандал на Съткъ. Когато тръгва с Емир за концерта, настъпателният ухажор отива да посети избраницата си. Йълдъз отново го отхвърля, защото не може да си представи отношения без брак.

Алихан вижда Зейнеп с Емир и е много разочарован. Малко преди да си тръгне обаче, става страшен бой. Полицията отвежда и тримата. Благодарение на адвоката на Ташдемир, Алихан отвежда Зейнеп. В автомобила му цари напрежение. Той ѝ вдига скандал, че излиза с неблагонадежден тип. Когато Зейнеп разбира, че Емир е още в участъка, настоява да слезе. Алихан побеснява от ревност. Щом разбира, че младежът е просто приятел от детинство, нещата се променят. Малко преди да спасят Емир, двамата преживяват специален миг на нежност. Тя вижда кърпичката, която му е подарила. Той ѝ доказва, че не е безразлична, усещайки пулса на сърцето ѝ.

Зейнеп и Алихан водят Емир до автогарата. Бизнесменът не е очарован от младежа, но пък гостът от Бурса вярва, че си е намерил „брато”. На другия ден той е очарован от десетките неща по бюрото ѝ и мини кактуса ѝ.

Разводът на Халит и Ендер е факт. Той не спри да мисли за Йълдъз, а тя демонстративно се връща на старата си работа. Ендер се вижда със сина си тайно и това създава проблеми. Халит обаче е принуден да го преглътне, заради спокойствието на Ерим.

Ендер и Джанер отиват на парти, на което присъстват Зехра , Алихан и Лал. Бившата на Халит успява да злепостави сериозно злата си доведена дъщеря пред медиите. На сутринта бизнесменът дори не иска да чуе оправданията на Зехра.

Алихан провокира отново Зейнеп. Нарежда ѝ да дойде до дома му. Казва ѝ, че е болен и се нуждае от супа. Докато тя се опитва да приготви нещо, той поръчва храна и за двама им. Двамата обядват заедно.

Ендер продава пръстен и може да заведе брат си в изискано заведение. Там се натъква на Йълдъз и настоява да уволнят сервитьорката. Момичето, което е видяло Съткъ, демонстративно се разплаква на улицата. Халит веднага е уведомен за станалото.
След поредната словесна битка със Зейнеп, Алихан води сестра си и племенницата си на вечеря. Зерин е развълнувана от новината за развода на Халит. Тя никога не губи вяра, че отново ще са заедно, но близките ѝ попарват ентусиазма.

На другия ден Зейнеп разбира, че Алихан има приятелка и всички се надяват на годеж. Лал пристига и я унижава. Алихан не е доволен от визитата и бързо я отпраща. Зейнеп съобщава на шефа си, че не се чувства добре и си тръгва, без дори да го чуе.

Зехра детронира Ендер от фондацията, която ръководи. Халит отива в заведението, където работи Йълдъз и я моли да му съобщава за проблемите си. Ендер разбира, че вече дори в заведенията не се съобразяват с нея. Когато опитва отново да уволни Йълдъз, Халит пристига и лично се разправя с бившата си.

Алихан разбира най-после, че новините за евентуалния му годеж за разстроили Зейнеп. Тя не му вдига телефона и той отива до вратата ѝ. Момичето се опитва да го заблуди, че наистина се е почувствала зле. Той обаче я вбесява. Казва ѝ, че е изревнувала. Когато тя си признава, още по-гневна, Алихан я целува. Това е само началото на една вълнуваща, изпълнена с премеждия любовна история в „Опасно изкушение”.

Зейнеб и Алихан в Опасно изкушение
Пътят на Зейнеп и Алихан до този момент е дълъг и труден

Източник: FOX

loading...

One thought on “„Опасно изкушение“ с Шевал Сам, Онур Туна и Севда Ергинджи започва по bTV

  1. Статията е интересна и добре обяснява и въвежда читателя в действието и интригата. Обаче това, което дразни са многото нелепи правописни грешки, технически и граматически. Моля, авторката, която с името си е отговора за тях, да препрочете критично текста и да ги оправи.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close