You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Шахика отравя враговете си, Ендер и Кая се женят

„Опасно изкушение“ : Шахика отравя враговете си, Ендер и Кая се женят

Йълдъз спасява Лейла, без да предполага какви подследствия ще има това за нея в „Опасно изкушение”

Разкритията на Шахика в миналия епизод на „Опасно отмъщение” предизвикват трус в голямото семейство на Халит. Той е възмутен от избора на дъщеря си, а Кая не може да повярва, че има голям син, израснал без него. Ендер му признава, че детето им я е нападнало, а Иит се втурва в огромния град, чувствайки се съсипан от разкритията на леля си.

Халит нарежда на Лила да се разведе и гони Шахика от дома си. Кая и Ендер си разменят взаимни обвинения. Халит нарежда на Йълдъз да се премести при него с бебето. Ендер се прибира и споделя с брат си и бившата си съперница истината за Иит.

Кая открива сина си в бедняшкия му дом. Приласкава младежа и му обещава подкрепата си. Кани го да живее при него. В другия край на града Лейла се опитва да се справи с болния си съпруг. Налага се да отпрати полицията, която идва да ѝ помогне.

Шахика се опитва да заблуди и Кая, и Халит. Твърди, че имала само най-добри намерения, но е станала жертва на Ендер и Йълдъз. Ендер отива в дома на бившия си любим, за да говори с детето си. Иит има възможност да ѝ изкрещи цялата си обида и гняв.

Йълдъз се прибира в имението, надянала корона на главата си. Иит получава документи за развод от адвоката на Аргун. Кая посещава Халит , който слага кръст на дългогодишното им приятелство. Йълдъз успява да вкара тайно Ендер в имението. Тя има възможност да обясни на Ерим за брат му, но той я отхвърля за пореден път. Йълдъз е единствената, която може да вдъхне кураж на бившата си съперница в „Опасно изкушение”. Блондинката се оказва душеприказчик и за всички в огромното имение.

Халит получава отказа за развод и отива в дома на Кая. Вдига скандал на Иит, който за първи път в живота си има бащинска подкрепа. Заради проблемите във фирмата си, Халит се налага да търси познанствата на Шахика и помощта на Ендер. Провокирана от Емир, Йълдъз успява да влезе в дома на Лейла. Дава ѝ приспивателно, с което да упои мъжа си, за да може да избяга.

Иит рискува и влиза в дома на Халит. Иска прошка от жена си, но Лила отказва да му даде втори шанс. Ерим е по-благосклонен към Иит и лесно го приема като брат. Халит безрезултатно се опитва да отнеме акциите на Ендер и компанията му е все по-заплашена от банкрут.

Лейла успява да упои мъжа си и да избяга при Емир и Джанер. Халит принуждава бившата си да му прехвърли акциите си. Йълдъз скрива Лейла в стаята на Айсел. Халит попада в клопката на Шахика в стремежа си да спаси бизнеса на семейството. Йълдъз прави поредно шоу в опитите на Зехра да се прочуе и като влогър.

Мъжът на Лейла напада дома на Кая, търсейки жена си. Иит се опитва да спаси баща си, но пистолетът в ръцете на психопата гръмва. В същото време поредният план на Шахика успява – докато децата на Халит са излезли на заведение, той, Йълдъз и Ендер са отровени по време на вечерята си.

Трагедията обаче е спряна навреме! Лейла, която чува плача на Халитджан се качва, за да го успокои. Вижда припадналите му родители и звъни на „Бърза помощ”. После се обажда на Джанер, който успява да помогне на сестра си. В дома на Кая е ранен само мъж от охраната, полицията отвежда болният мъж на Лейла.

Жените на Халит се досещат, че са били отровени от внезапно отпътувалата Шахика. Човек от миналото на бизнесмена го посещава в болничната стая, за да му каже, че се е върнал, за да си отмъсти и да го накара да страда.

Кая посещава Ендер. И той отказва да повярва, че сестра му е престъпница. Тя се притеснява за живота на Иит. Халит се запознава с Лейла, но мисълта му е при Надир – бившият му съдружник, който някога се е стремил към бързи и лесни пари.

Иит отива да види майка си, която е щастлива да го приеме в дома си. Тя се опитва дори да му помогне с Лила. Той не иска да го чуе, но Ендер има готов план. Йълдъз и Халит отново се карат. Зехра е доволна, защото вижда в това надежда за брака им.

Ендер организира среща на Иит и Лила. Той ѝ разказва цялата истина и признава на жена си, че я обича. Надир намира начин да се запознае с Ендер и я отвежда в дома ѝ.На другия ден тя събира двамата си сина и ги моли да ѝ дадат нов шанс като майка.

Надир се запознава и с Йълдъз. Разбира защо Шахика се е провалила и защо Халит няма да се разведе с нея. След се запознава с Иит и Ерим, който спасява при пътен инцидент. Всички говорят на Йълдъз, че Халит всъщност я обича. Двамата излизат на вечеря, където правят впечатление на цялото светско общество.

Кая кани колегите си на гости, а Иит използва момента, за да се опита отново да говори с Лила. Халит изненадва Йълдъз с прекрасен апартамент. Той подсигурява малкия си син и майка му, но иска те да останат при него.

"Опасно изкушение" : Зейнеп и Алихан напускат историята, появява се Шахика
Кая и Лейла стават все по-близки и се целуват в офиса. Наблизо обаче е Ендер, която все още ревнува бившия си и ѝ дава да разбере, че не я одобрява. Халит разбира, че новият му съдружник е Надир. Той го изненадва с довереното си лице – Ендер, която ще представлява интересите му.

Лейла се страхува, че Кая ще се събере с бившата си. Той ѝ показва намеренията си, канейки я на вечеря с Иит. Йълдъз решава да даде нов шанс на Халит. Разбира, че той има нов враг, за когото вече работи Ендер и това рискува да разруши крехкото им примирие. Бившата на Халит има нова тревога. Разбира, че Лейла е на гости на Кая и отива в дома му. Подарява на Иит кола, с която да ходи в университета.

Йълдъз решава да се конкурира с Ендер за мястото ѝ на председател на фондацията. Проблемите на Халит с финансите рискуват да ѝ създадат проблеми, но тя намира начин да се справи дори с грубото му отношение.

Иит отвлича Лила и я води в бедния си дом. Моли я да му прости и да даде шанс на брака им. Халит и Йълдъз отиват на вечеря по случай помирението им. Там попадат на Надир и Ендер. Халит разбира, че старият му съдружник има интерес към жена му.

След съвместната им любовна нощ Лила изоставя по възможно най-унизителния начин Иит. Напомня му, че не ѝ е равен по произход. Той се разстройва много. Когато разбира, че новите му документи са готови, решава да промени нещата. Събира Кая и Ендер. Иска от тях да се оженят, за да бъдат истинско семейство.Заплашва ги, че няма да го видят вече, ако не се съгласят.

Ендер получава още един удар. Халит си е намерил нов сътрудник, който да се справя с нея и Надир. Това е завърналата се в родината Шахика. Халит я открил и за да я остави безнаказана, иска информация, с която да сломи врага си.

Ендер съобщава на Йълдъз, че мъжът ѝ е върнал Шахика. Блондинката вдига скандал на Халит във фирмата. Надир за пореден път ѝ показва подкрепата си и казва, че винаги може да говори с него.

Кая е притеснен от завръщането на сестра му. Иит не се отказва от намерението си да ожени родителите си. Заплашва Ендер, че повече няма да се видят, ако откажат молбата му. Младежът изчезва и всички започват да се безпокоят. Ерим иска да принуди Лила да го намери. Тя търси помощ от Йълдъз. Иит е намерил подслон при Акин – мениджъра на Зехра. Лила го намира там, но не постига повече от скандал. Когато родителите му го намират, той получава нервна криза.Кая и Ендер решават да се оженят, за да му покажат подкрепата си.

Шахика не е доволна от действията на племенника си. Започва да мисли, че младежът работи за Надир. Кая разговаря с Лейла и ѝ съобщава за намеренията си. Тя търси утеха при Йълдъз и решава да напусне работа. Шахика разказва на Ерим за немеренията на майка му. Младежът вдига скандал във фирмата. Иит се опитва да му обясни защо иска родителите му да се оженят.

Йълдъз устройва излизане за утеха на Лейла. Поканени са Лила, Зехра, Емир и Джанер. Решават да устроят Лейла на работа при Халит. Акин и Иит се появяват в заведението. Влюбените се изпокарват и въвличат останалите в спора.

Ендер и Кая се женят. Иит получава пълното си семейство. Йълдъз се обажда на булката, за да я поздрави. Халит назначава Лейла, а Шахика разбира, че може да я използва за плановете си. Ендер се появява със сватбените си одежди в компанията. Шахика я приветства за брака.Очаква Ендер да работи за нея – заплашва я, че има видео, което показва как Иит се е опитал да я убие.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!