You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение”: Шахика се жени за Хасан Али, тайната на Чаатай е разкрита

„Опасно изкушение”: Шахика се жени за Хасан Али, тайната на Чаатай е разкрита

С добре изпипана стратегия Шахика връща състоянието на Ендер в „Опасно изкушение”

Измяната на Чаатай в предишния епизод на „Опасно изкушение” се оказва поредната добре скроена манипулация в историята. Джансу умело заблуждава младежа, че е злоупотребил с нея. Той обаче е готов да забрави станалото, защото още обича Йълдъз.

Шахика и Ендер отчайващо се опитват да намерят начин да накажат Хасан Али.Той се обажда, за да издевателства над тях. Кани Ендер да му се извини, за да си оправят отношенията. Йълдъз вече се съмнява, че мъжът ѝ има любовница. Бързо обаче разбира, че е нощувал в хотел. Когато той се връща обаче, обаче всичко се променя. Чаатай предлага на жена си да забравят всичко, за да спасят брака си.

Асуман опитва да смекчи сърцето на Фериде, водейки ѝ Халитджан.Опитите ѝ са успешни. Блондинката е очарована от момченцето. Асуман,Йълдъз и Чаатай са щастливи да ги видят заедно. Джансу се опитва да развали крехкото им щастие с честите си обаждания.

Ендер има нов план срещу Хасан Али. За целта се сближава с Нургюл. Фериде се жалва от интригите на Асуман, но вече не може да се откъсне от Халитджан и се държи като типична баба.Провокиран от приятелката си, Емир се опитва да се сближи с Чаатай, за да развратничат заедно. Мъжът на Йълдъз осъзнава, че е подложен на тест. Налага се да се справи и с Джансу, която го притеснява в дома му с обяснения в любов. Асуман е наясно с интригата, но Йълдъз е готова да приюти съперницата си.

Берк Октай в Опасно изкушение
Шахика и Ендер се срещат с човека на Нюргюл за поредната си акция. В същото време Джансу разказва на Йълдъз за нещастната си любов към обвързан мъж. Чаатай е принуден да се усмихва любезно на откровенията ѝ.

Човекът на Нургюл вдига скандал пред холднига на Хасан Али. Махмуд – довереникът му, го вижда и го кани на кафе, за да чуе историята му. Бившият му затворник успява да всее подозрения в младежа, който започва да подозира, че Хасан Али е отговорен за смъртта на баща му.

Джансу не се спира пред нищо. Успява да се сближи с Фериде като ѝ говори зле за майка си. Зехра организира рожден ден на мъжа си. Кани задружното семейство на Йълдъз. Фериде и Асуман не спират да се заяждат, Джансу притеснява гостите с тъгата си, а Зехра хвърля бомба – предоставя акциите си на Мерт.

Ендер и Шахика приготвят баклава и отиват в офиса на Хасан Али. Той разкрива плана им със слабителното и те не успяват да го унизят. Хасан Али всъщност много се забавлява с тях. Кара Седаи да ги покани на гости.

Поредното гостуване на Джансу вбесява Чаатай и той се опитва да я изгони. Йълдъз вижда неловката ситуация и иска обяснение. Джансу намира правдоподобно извинение за поведението му. В същото време у Хасан Али настъпва драма! Шахика му е отишла на гости по-рано от Ендер. Бизнесменът я упоява, но смята, че я е убил по невнимание. Махмуд става свидетел на притесненията му и опитите да се отърве от нея.

Докато Хасан Али прави всичко, за да заблуди пристигналата Ендер, сътрудникът му изхвърля килима в реката. Сестрата на Джанер си тръгва, но и на следващият ден не може да се отърве от усещането, че с Шахика се е случило нещо ужасно.

Фериде научава от приятелка за историята на бившия си с проститутката. Отива до дома му и намира колието със змия, изпаднало от Шахика. Ендер се опитва да намери бившата си зълва. Хасан Али я убеждава с изфабрикувано видео, че не е идвала в дома му.

За беда, Фериде принуждава Йълдъз да покани свекъра си на вечеря. По същото време Ендер преживява тежки мигове, опитвайки да разпознае труп в моргата. Хасан Али разбира за случая. Мисли си, че му се е разминало, но Фериде го разобличава пред всички- казва му за колието на Шахика. Йълдъз се намесва моментално. С Чаатай убеждават всички, че това е нейното колие.

Асуман моментално разбира дъщеря си, че лъже. Тайно споделя с Йълдъз, че Шахика е омаяла свекъра ѝ. Блондинката изглежда е на същото мнение. Споделя с мъжа си, че Шахика се опитва да оплете Хасан Али. Чаатай не вярва на това, но Йълдъз е убедена, че двамата дори ще се оженят.

Мерт се държи все по-зле със Зехра, откакто му е дала акциите си. Йълдъз отива при старата си приятелка Ендер, която не спира да се тревожи за Шахика. Блондинката споделя, че коварната им съперница вече е омагьосала свекъра ѝ. Ендер вече е убедена , че Хасан Али се е отървал от Шахика. С помощта на Йълдъз и Джансу опитва да открие колието. Не подозира, че Седаи вече го е подхвърлил в дома ѝ.

Ендер обаче разплита машинациите на бившия си партньор. Обвинява Хасан Али пред близките му. Видимо всички го подозират в убийство. Ендер неочаквано получава видео запис, в който се вижда как Махмуд изхвърля килима с трупа. Голямата изненада за нея и брат ѝ, че Шахика се е върнала в дома им – жива и здрава!

Коварната брюнетка е организирала добре изчезването си преди два дни. С помощта на бившия затворник се е срещала с Махмуд. Убедила го е, че Хасан Али е убил баща му заради бизнес-интереси. С негова помощ организира „убийството” си и заснимането на престъплението.
Шахика съветва Ендер да изнудва Хасан Али за акциите им. Въпреки обидата и шока, съучастницата ѝ се съгласява. Ендер с удоволствие изнудва бизнесмена, но той твърди, че по акциите ѝ на холдинга са обвързани с условие да се предават само в семейството. Признава вината си и се чуди как да се спаси от закона. Ендер му дава време да премисли, но на тръгване го предупреждава, че е направила запис на разговора му.

В дома на Чаатай цари смут и съмнение. Въпреки това, Фериде решава да направи соаре с приятелки, на което да им представи снаха си. Извежда Йълдъз на пазар, за да изглежда стилно. Джансу се присъединява към тях, за да подкрепи приятелката си, но и да използва момента в полза на плановете си.

Йълдъз обаче се представя перфектно пред светските дами. Защитава свекърва си от тънките им забележки. Асуман обаче е непоправима. С хапливите си намеци принуждава Фериде да подари на дъщеря ѝ скъпо колие с диаманти. Накрая всички са щастливи – особено Чаатай, който вярва, че майка му е заобичала жена му.

В дома на Ендер има тежка дискусия: Коя да се омъжи за Хасан Али, за да има право на акциите. След като не успява да убеди съучастницата си, Шахика измисля нов план. Тя е разбрала, че след развода с Кая, Ендер не е сменила документите си. В същото време Йълдъз провежда собствено разследване. Зехра успява да я убеди, че Шахика е жива и се крие.

За да спаси малкия си бизнес, Йълдъз лъже собственика на помещението, че е бременна. Джансу разбира и използва информацията, за да злепостави младата жена за пореден път пред семейството ѝ.

Хасан Али преживява трудно напрежението. Чаатай го приютява, но бизнесменът разбира, че не може да се крие дълго. Решава да се ожени, за да може по законен път да предаде акциите на Енедр. В уречения час казва своето „Да” на забулена жена. Това се оказва Шахика, която е със същата фамилия като Ендер.

Хасан Али е принуден да се раздели с акциите си и вече търси човека, помогнал на двете коварни дами. Махмуд е притиснат в ъгъла. Вече е разбрал, че Шахика ловко го е измамила и използвала за целите си. Когато двамата се срещат отново, тя го предупреждава, че ще изгуби много, ако не стане нейният човек във фирмата.

Ендер се завръща като кралица във фирмата. Шахика се забавлява с новото си положение на госпожа Куюнджу. Асуман много иска да изглежда добре като Фериде и си причинява нелепи козметични интервенции. За радост на Йълдъз, Чаатай не одобрява подобни решения. Шахика се появява в дома им, за да съобщи за брака си с Хасан Али.

Фериде и Асуман за първи път са едно мнение – възмутени са от сватбата! Шахика се настанява в дома на мъжа си и непрекъснато намеква, че скоро може да овдовее. Джансу разбира, че престоят ѝ в дома на Хасан Али е приключен.

Зехра се опитва по всякакъв начин да спечели вниманието на мъжа си. Иска му развод, който той е готов да ѝ даде на секундата. Тя търси подкрепа от всички, но намира такава само у Хасан Али. Бизнесменът вижда в това идеална възможност- обещава да ѝ върне мъжа в замяна на акциите ѝ.

С помощта на няколко здрави момчета Хасан Али „вразумява” Мерт и си връща контрола над бизнеса. В дома му обаче е истински цирк. Жена му си присвоява неговата титла и му организира празнична вечеря със семейството. Хасан Али и близките му се страхуват от сготвените ястия на Шахика. Най-много повод за тревоги обаче има Чаатай. Джансу отново се държи нелепо. Тайно му се обяснява в любов и го целува в градината. Неизвестен фотограф ги снима. На кадъра двамата изглеждат като влюбени.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!