You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Зейнеп бяга от сватбата си с Алихан, единствената любов на Ендер се завръща

„Опасно изкушение“ : Зейнеп бяга от сватбата си с Алихан, единствената любов на Ендер се завръща

Кратко се оказва щастието на Зейнеп и Алихан в „Опасно отмъщение”, Дюндар отвлича бившата си годеница и я принуждава да се оженят

Асуман е принудена да продаде дома си, защото бившият ѝ я заплашва. Той разбира, че Йълдъз и сестра ѝ го смятат за мъртъв. Асуман не му казва, че дъщеря им е женена за богаташ. Той я обвинява, че му е изневерявала. В същото време Йълдъз е щастлива – предстои ѝ да посрещне семейството на Дюндар в имението си.

Алихан предупреждава Хакан, че Дюндар ревнува от близостта му със Зейнеп. Моли приятеля му да съобщи на бившата му, но без да го замесва. Ендер се опитва да привлече на своя страна Кемал и Зехра, за да се отърват от Йълдъз. Никой не подозира, че младият предприемач претърпява огромни загуби на пазара.

След като не успява със Зехра, Ендер кани на тайнствена среща Зерин, намеквайки че има лесен начин да даде развод на брат ѝ. В същото време Алихан дава на Зейнеп да разбере, че е приел раздялата им окончателно. Пожелава ѝ щастие в брака. Тя за първи път осъзнава, че избирайки друг, го е изгубила и не е щастлива.

Йълдъз в последния момент сюрпризира мъжа си с гостите, които очаква в дома им. Халит е принуден освен сватовете, да търпи и Емир и Джанер. Роднините на Дюндар са много консервативни и смешни. Джанер не пропуска възможността да шокира бъдещата свекърва с подробности за семейните връзки и браковете на Халит.

В същото време Ендер изнудва Зерин. Казва ѝ, че няма да даде развод на Алихан, ако не получи акциите ѝ от холдинга на Халит. На другия ден Кемал си иска парите, с които е подпомогнал бизнеса на тъста си. Признава за загубите си.

Ендер се появява в блестяща форма пред мъжа си. Приема развода. Алихан не пропуска момента и взима скъпоценния подпис. Той ѝ отстъпва дори дома, в който живее. Не знае, че свободата му има цена – акциите на сестра му.

Дюндар е щастлив ,че ще се жени. Дори пожелава да се види с Хакан, за да се извини за неразбирането. Дюндар се извинява дори на Алихан за крайностите си. Зейнеп не може да повярва, че годеникът ѝ се държи така свободно. Още повече я смущава, че Алихан няма против да го води на техните вечери. С изненада научава, че бившият ѝ отново е ерген.

Йълдъз умело оплита в мрежите си Емир, за да накажат Ендер. Измислят цяла постановка. Алихан и Халит остават изумени, че бившата и на двамата е новият собственик на акциите от фирмата им. Зерин е готова да защити избора си дори с цената на скандал с бащата на дъщеря си.

Отношенията между Алихан и Зейнеп се променят. Двамата се разбират по-добре, но той изглежда все по-далечен, а тя – все по-объркана. Алихан кани Зейнеп на откриването на гората, която двамата са посадили. Тя приема. Когато отива, разбира, че Алихан е нарекъл гората на нейно име. Любимият ѝ твърди пред Хакан, че по този начин е сложил край на всичко и е взел важно решение.

Йълдъз умело оплита в мрежите си Кемал. Ендер е убедена, че ще ги хване в изневяра и съобщава на Халит и Зехра къде се намира хотела, където се срещат. Йълдъз прави така, че да изобличи Кемал като неверник, но тя изчезва навреме с помощта на Емир. Ендер доказва, че Йълдъз е била в хотела, но с брака на Зехра така или иначе е приключено.

Халит иска обяснение от жена си за поредната интрига, но тя вече е подготвена с правдиво извинение. Бизнесменът принуждава дъщеря си да се разведе. Стара приятелка на Алихан – Елиф, се появява отново в живота му.
Опасно изкушение с Шевал Сам, Еда Едже, Онур Туна, Севда Ергинджи и Талат Булут.

Ерим страда в Лондон, Ендер настоява пред баща му да го прибере у дома. Алихан решава да замине далеч, за да забрави Зейнеп. Дюндар организира ергенска веер. Кани на нея Хакан и Алихан. Зейнеп е шокирана, особено когато разбира, че приятелите ѝ ще приемат поканата. Най-големият удар идва веднага след това. Алихан ѝ казва, че няма да дойде на сватбата ѝ, защото заминава за дълго в Щатите.

Вечерта Зейнеп излиза с годеника си, Емир и Джанер. В същото заведение се появяват Алихан и Елиф. Дюндар ги кани на масата си.Зейнеп ревнува от красавицата, а Алихан се забавлява за нейна сметка.

Ергенската вечер на Дюндар се превръща във фиаско. Момчетата са сбиват с грубияни в кръчмата. В дома на Йълдъз е моминското парти на Зейнеп. Там пък нахлува смешен стриптизьор, който изненадва ненавреме завърналия се Халит.

Зейнеп е все по-объркана в чувствата си. Споделя със сестра си, но Йълдъз я съветва да не се отклонява от пътя си. Момичето отива да говори с Алихан. Той не прави нищо, за да я разколебае. Просто я съветва да отиде при мъжа, когото намира за най-правилен и ѝ пожелава щастие.

Мустафа продължава да тормози бившата си жена. Вижда снимки на Йълдъз с Халит. Асуман е принудена да каже кой е зет им. За да го спре да не отиде при дъщеря им, го наръгва с нож.

Ендер получава това, което иска. Ерим се завръща у дома. За нейна изненада детето е придружено от стар неин познайник – Кая. Халит си спомня, че навремето двамата са работили заедно в неговата компания. Ерим е очарован от него и кани Кая на партито, което баща му организира в негова чест.

Асуман е арестувана за опит за убийство. Йълдъз търси помощ от Халит. Тя все още не разбира, че това е баща ѝ. По-късно и двамата научават истината. Халит разбира бързо що за човек е тъстът му. Йълдъз пък се страхува как ще разкаже на сестра си за случилото се. Търси подкрепа при мъжа си, но не може да намери такава.

Вечерта Алихан и Зейнеп остават сами в компанията. Двамата осъзнават, че вече се разбират без думи. Алихан предлага да я отведе с колата си. Зейнеп, без да иска заключва автомобила и двамата са принудени да вървят пеш до дома ѝ. Двамата си говорят за общото им куче, но всъщност описват чувствата си. На раздяла Алихан казва на Зейнеп да предаде на животното, че много я обича, че е принуден да замине, но никога няма да я забрави. На сбогуване любимата му казва, че и Кажу няма да го забрави. На другата сутрин Гюлсюм идва за поредната чашка захар. Казва ѝ, че е видяла „Дългия” и че изглежда нещастна. Съветва я да не допуска грешка.

Ендер принуждава брат си да напусне Емир и да се засели обратно при нея. Тя разказва на Джанер как е успяла завинаги да раздели Зейнеп и Алихан. Емир ги подслушва. Веднага отива при Зейнеп да ѝ разкаже за наученото.

Алихан разказва на Хакан, че се е сбогувал със Зейнеп. Запознава се със заместника си – Кая. Йълдъз приема майка си в дома си. Предупреждава я да не обърква главата на сестра ѝ с приказките си. Зейнеп ѝ разказва какво е научила от Емир. Изглежда все по-объркана. Асуман се опитва да я убеди да не изпусне Дюндар, който ѝ подхожда. Зейнеп получава криза, мерейки сватбената си рокля.

Ендер не може да издържи да бъде до Кая и го показва по всеки начин. Бившият ѝ разбера, че тя се страхува от него. Вечерта Асуман се държи по различен начин. Казва на Зейнеп да е с този който иска и който я прави щастлива, защото животът е много кратък.

На партито на Ерим Йълдъз осъзнава, че Кая държи в напрежение Ендер и благодарение на Зерин успява да разгадае част от тайната на съперницата си. Ерим е очарован от новия си познат, с когото имат общи увлечения. Йълдъз използва момента, за да поиска извинение от Алихан и да му разкаже, че тя е причината да не се сдобри със Зейнеп.

На сватбения си ден Зейнеп не е щастлива. Ендер ги притеснява във фризьорски салон, но дори тя не може да я откъсне от мрачните мисли. Дюндар се вихри в сватбената зала и организира мероприятието. Алихан си стяга багажа и се сбогува мислено с любимата.

Когато Зейнеп остава сама в булчинската си стая, получава най-голямата изненада. Алихан пристига, за да я поздрави и да се сбогува с нея. Желае ѝ щастие. Тя му пожелава да намери тази, която ще го обича. Алихан ѝ отговаря, че вече е намерил и стои срещу него. Целува я и си заминава.

Малко по-късно Дюндар се опитва да намери годеницата си. Всички започват да търсят Зейнеп. Тя е оставила прощална бележка на Дюндар и взима такси, за да настигне Алихан. Йълдъз и приятелите ѝ разбират какво е станало и са много щастливи. Дори Халит се надява балдъзата му да стигне навреме на летището.

Алихан се оглежда на летището, но не вижда тази, която иска. Дюндар и Курбан тръгват със сватбената кола да търсят Зейнеп. Булката пристига на летището, но самолетът за Америка е излетял. Тя започва да плаче. До нея обаче застава този, за когото копнее сърцето ѝ. Алихан не е намерил сили да си тръгне. Двамата се целуват и се сдобряват. Много са щастливи и не виждат как Дюндар ги наблюдава разярен.

Всички герои в „Опасно изкушение” издирват бегълците и не знаят как да ги намерят. Зейнеп и Алихан просто искат да се наслаждават на щастието си, без да дават обяснения на първо време. Дори Джанер е доволен и тайно се надява и неговият ред да дойде, но Ендер и дума не му дава да каже, че ще се жени.

Зейнеп се завръща у дома. Въпреки предупрежденията на майка си, отива да види Дюндар, за да му се извини. Той не се преструва на благороден. След като я изслушва, я отпраща. В същото време бащата на Йълдъз нахлува в холдинга на зет си. Халит му казва, че няма да му даде повече пари.

На работа Алихан не може да се отърве от ентусиасти, които искат да разберат как се е стигнало до бягството от сватбата – Ендер, Кая, Хакан, Джанер и Емир. Мустафа се добира до дома на Йълдъз. Дъщеря му не е очарована, но не го гони. Двамата разговарят. Мустафа се опитва да я убеди, че майка ѝ е ужасен човек. Йълдъз го гони и му дава да разбере, че няма да получи нищо от нея.

Вечерта Асуман се опитва да разкаже на Зейнеп истината за произхода ѝ, но приятелите на дъщеря ѝ непрекъснато прекъсват разговора им. Дюндар тежко преживява раздялата и опозоряването пред цялото си семейство. Баща му на другия ден се появява в холдинга на Халит. Зейнеп е принудена да се извинява и на него.

Ендер се разкъсва между желанието да се отърве от Кая и ревността, която изпитва, защото всичките ѝ приятелки са очаровани от него. Бившият ѝ научава някои неща за брака ѝ с Халит. Подозира, че Ерим е негов син.

Дюндар успява да заблуди Зейнеп, която се качва в колата му. Твърде късно момичето разбира, че е отвлечено. Хората на Дюндар заплашват живота на Асуман. Зейнеп е принудена да сложи отново булчинска рокля и да се омъжи за Дюндар.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close