You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Зейнеп и Алихан напускат историята, Халит се влюбва в Шахика

„Опасно изкушение“ : Зейнеп и Алихан напускат историята, Халит се влюбва в Шахика

Новата героиня в „Опасно изкушение” побеждава дори Ендер в интригите, бившата на Халит е нападната от неизвестен враг

В следващия епизод на „Опасно изкушение” Йълдъз не е готова да се откаже от положението си на богаташка съпруга. Халит обаче ѝ казва, че обича децата си повече от нея. Интригата на Елиф успява. Зейнеп и Алихан се скарат. Той разбира колко струва старата му приятелка, тя – че е допуснала грешка, канейки Хазал в компанията. Двамата успяват да се помирят отново.

Иит се сблъсква с Кая на входа на „Аргун холдинг”. Джанер трябва да напусне сестра си, която приютява Халит и се кани да стане отново кралица на хайлайфа. Лила и Зехра научават за развода на баща си и решават да го дочакат в дома на Зерин.

Йълдъз търси подкрепа от сестра си. Халит съобщава на наследника си за развода, а Ендер подслушва на вратата. Иит кандидатства за работа в „Аргун холдинг”. Тюлин му казва, че е неподходящ за работата, но той я смайва с фотографската си памет.

Ендер се наслаждава на победата си, появявайки се неканена в дома на Йълдъз. Тюлин разказва на Кая за Иит и той решава да го вземе под крилото си. Зейнеп и Алихан вечерят с Халит. Той им разказва причините за развода си. Когато остават насаме, Алихан предупреждава Халит, че може да съжалява за Йълдъз. Той обаче е арогантен – вярва, че младата му жена ще се върне при него, когато я повика отново.

Кая търси Ендер в дома ѝ, но разбира, че Халит ще живее там и е разочарован. Иит подозира, че биологичният му баща е бившият съпруг на майка му. Целта на отмъщението му обаче е само Ендер. На другия ден разбира, че има брат, който е обичан от всички.

Зейнеп разговаря с Хазал. Казва ѝ, че знае за миналото ѝ с Алихан, но ѝ дава шанс да работи. Зейнеп се убеждава, че Елиф не е добронамерена към нея. Йълдъз се бори за Халит, казва му, че Ендер е платила на баща ѝ за информация. Единственият, който я разбира е Кая.Йълдъз го предупреждава, че не може да се надява на взаимност от Ендер, която копнее само за богатство.

Алихан обещава на жена си, че повече няма да види Елиф и ще подкрепят сестра ѝ в поредното изпитание. Халит разбира, че Ендер е изтеглила много пари от компанията. Кая се самопредлага за келнер за партито в дома на биологичната си майка. Ендер извинява изтеглените пари от сметката на фирмата с благотворителна акция.
Алихан е принуден да се види с Елиф. Зейнеп ги вижда и вдига скандал. Елиф прави всичко, за да всее съмнения в сърцето на съперницата си. Ендер разпространява сред приятелките си, че Халит ще напуска младата си жена, за да се върне при нея. Йълдъз обаче не е казала последната си дума.

Иит вижда биологичната си майка, но тя не обръща внимание на момчето, което възприема като обикновен сервитьор. Младежът вижда как тя се отнася с Ерим и помни как го е малтретирал осиновителя му. По-късно нелеп инцидент му дава възможност да види Ендер в най-нелицеприятната ѝ страна.

Йълдъз тайно наблюдава партито в дома на Ендер и вижда, без да иска влюбените Джанер и Зехра. Кая пристига навреме и я спира да вдигне скандал. Алихан и Зейнеп се скарват сериозно в дома си, но кавгата се превръща в страстна любовна нощ.

Йълдъз чупи нарочно крака си и се обажда на сестра си. Алихан съобщава на Халит, който е решен да помогне на жена си, независимо от Ендер. Йълдъз се възползва от това и дори Зейнеп разбира манипулацията. Блондинката вади и другия си коз. Използва информацията за флирта на Зехра с Джанер, за да поиска нещо много важно за нея.

Ендер отива тайно да види Кая. Там обаче я очаква най-неприятната изненада. Врата ѝ отваря Шахика. Сестрата на бившия ѝ любим никога не я е харесвала. Никой не предполага обаче, че тя ще преобърне съдбата на всички в „Опасно изкушение”.

За да събере отново всички деца на мъжа си под покрива си, Йълдъз показва на Зехра записа с целувките ѝ . Шахика е веселата вдовица – загубила е богатия си съпруг в Швейцария и е решена да се установи при брат си.

Зехра наистина успява да убеди Ерим да се върне в дома на баща си. Кая остава леден пред опитите на Ендер да оправдае изборите си. Слага край на плановете си за нея. Поредната секретарка се опитва да омагьоса Халит, но Йълдъз не е казала последната си дума. Тя устройва романтична вечер и успява да съблазни мъжа си. На другата сутрин Халит с изненада вижда всичките си децата в дома на жена си.

Иит предизвиква силен интерес с поведението си в Кая. Ендер вижда младежа и ясно му показва презрението си. Шахика става свидетел на сцената и за разлика от брат си не е сляпа за приликата между тях. Чува как Иит обсъжда злата Ендер с Нигяр. Кая му осигурява стипендия за университета. Шахика предизвиква объркване, за да настрои Ендер още повече срещу младежа.

Йълдъз умело манипулира сестра си, за да я отведе на парти при Халит. Алихан остава с впечатлението, че жена му го мами. В същото време Ендер убеждава Зерин, че Зейнеп няма да бъде дълго жена на брат ѝ. Всява съмнение, че семейното ѝ бижу скоро ще бъде продадено. Зейнеп и Алихан се скарват сериозно заради Йълдъз. Този път не се сдобряват лесно. Зейнеп обаче скоро се убеждава колко прав е бил мъжът ѝ. Тя иска прошка от Алихан.

Шахика умело и незабележимо за никого започва да омагьосва с присъствието си Халит. Йълдъз обаче е заета да воюва с напористата секретарка на мъжа си. Зерин немного тактично си иска сватбения дар – брошката на майка ѝ. Зейнеп преглъща обидата и я връща. Казва на Зерин, че я разбира и успява да защити дори сестра си.

Палавата секретарка на Халит се оказва доверено лице на Ендер. Иит има проблеми на работа заради Ендер. Шахика се възползва от затрудненията му. Разбира, че е дошъл да търси майка си Ендер. Тя му казва своята тайна – има намерение да получи всичко във фирмата. Иска от него само да ѝ бъде верен.

Иит се захваща да помага на Шахика и рискува доверието на Кая, който всъщност му е дал стипендията. Менторката му обаче го спасява навреме.

Алихан, без да иска разкрива глупавата постъпка на сестра си. Разбира, че е взела брошката на майка им от Зейнеп. Жена му успява да го убеди да не изпада в крайности, но на другия ден той все пак разговаря със сестра си. Зерин признава, че не вярва бракът му да продължи. Алихан не иска да я вижда за известно време, защото е много обиден.

Иит се чувства зле, че трябва да пази тайни от благодетеля си, но Шахика го убеждава, че Кая само би бил горд от постъпките му. Зерин има още едно неприятно посещение. Зейнеп пристига, за да ѝ съобщи, че ще върне акциите си и ще напусне мястото си в компанията. Зерин осъзнава, че така още повече ще се засегне брат ѝ, но не може да направи нищо повече.

Плановете на Ендер да накара Халит да се усъмни в секретарката си успяват. Той започва да вярва, че е изпратена от Йълдъз да го прелъсти. Опитите на жена му да се отърве от нея само потвърждават подозренията му. Съткъ снима как тя дава пари на секретарката, за да напусне. По същото време Шахика устройва поредния си спектакъл, за да изкуши Халит с прелестите си.

Зейнеп съобщава на мъжа си и най-добрите си приятели, че напуска компанията. Алихан не е много доволен, но приема решението ѝ. Той дори стига по-далече. Предлага на жена си да заминат за Америка – далеч от всичко и интригите на близките си.

Йълдъз устройва парти в чест на Ерим. За разлика от Ендер, тя допада на Иит с отношението си. Младежът научава интересни факти около несъстоялия се развод на Халит и отношението на майка му към него. Шахика придружава брат си в дома на Аргун.

Зерин, която също е поканена, се извинява на Зейнеп и Алихан. Брат ѝ обаче е повече от студен. Халит остава смаян, щом вижда Кая в компанията на Шахика. Той е впечатлен и от външния ѝ вид, и от интелекта ѝ. Зерин споделя с Йълдъз нелепата случка с брошката. Разразява се страшен скандал. Йълдъз изпуска контрол над себе си и Шахика използва ситуацията в своя полза. Скандалът убеждава Зейнеп, че трябва да замине с мъжа си, за да спаси семейството си. Алихан е много щастлив.

"Опасно изкушение" : Зейнеп и Алихан напускат историята, появява се Шахика
Халит е възмутен от поведението на жена си. Йълдъз разбира, че е впечатлен от класата, която демонстрира Шахика. Фаталната красавица разговаря тайно с някого, за да му каже, че вече има достъп до дома на Халит.

Зейнеп съобщава на сестра си за плановете си. Йълдъз се разстройва, но ѝ пожелава щастие. По-късно тя и мъжът ѝ се виждат със Зерин. Разказват, че отиват на дълъг меден месец. Зерин се разплаква, но и тя проявява разбиране. На раздяла прегръща и двамата.

Шахика получава документ, който я прави доволна. Тя получава интересни сведения от Иит за брака на Халит. Шахика дава на Иит доказателство, че Ендер е неговата биологична майка. По-късно тя осъзнава, че баща на момчето може да бъде и Кая.

Секретарката е притисната от адвокат Метин и тя лъже Халит, че Йълдъз я е наела, за да спечели от развода си.

Джанер, Емир и Хакан изпращат Зейнеп и Алихан. Влюбените напускат „Опасно изкушение”. Халит прокужда по най-унизителния начин жена си пред погледа на Ендер.

Шахика организира ДНК-тест и за бащинството на брат си. Йълдъз е без пари и в пълно отчаяние, а Ендер вече се вижда като господарка в имението на Халит. Блондинката е готова да се настани в стая под наем на Гюлсюм, но добрият Емир я приютява.

Халит приема Кая и сестра му и обявява развода си. Шахика очарова дори момичета. Ендер се появява в блестяща форма, за да се види с Емир. Бързо осъзнава, че не се е отървала от най-голямата си съперница. Кая укорява бившата си насаме – възмутен е от поведението ѝ. На другия ден той отново помага на Йълдъз, която отива във фирмата на Халит. Той чува как Ендер се хвали с интригата, с която я е развела. Когато се опитва да говори с Халит, се появява бившата секретарка. Изпратена от Шахика, тя признава кой наистина я е наел. Халит е отвратен и от двете си жени. Охраната изхвърля Ендер от компанията.

Иит спечелва доверието на брат си и му помага със задачите по математика. Халит кани Шахика на среща. Той е впечатлен и от поведението ѝ, и от мисленето ѝ. Кая посещава Йълдъз и разказва за случилото се във фирмата. Ендер се среща с доведения син на Шахика, който казва, че подозира мащехата си в убийство.

Бащинството на Кая е доказано и с ДНК-тест. Шахика обаче не бърза да използва информацията. Йълдъз се опитва да спаси брака си, но Халит не иска да дава нови шансове на никого. Ендер се опитва да убеди бившия си, че прави пореден грешен избор и че животът на Ерим е в опасност. Вечерта отново отива в имението на мъжа си. Там е нападната от някой, който познава добре. Той я удря по главата и тя потъва във водите на морето…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close