You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“ : Зейнеп и Алихан се женят, появява се сина на Ендер и Кая

„Опасно изкушение“ : Зейнеп и Алихан се женят, появява се сина на Ендер и Кая

Войната между Ендер и Йълдъз в „Опасно изкушение” води до ужасяващи последици

Зейнеп, макар и насила,вече е законна съпруга на Дюндар. Той ѝ дава да разбере, че очаква първата им брачна нощ. Алихан се опитва да открие любимата си. Йълдъз осъзнава, че нещо се е случило, щом не може да намери сестра си и майка им не вдига телефона. С помощта на Емир, Алихан нахлува в дома на Зейнеп и успява да спасят Асуман. Дюндар дава време на жена си да се успокои, но Курбан я предупреждава,че майка й ще пострада.

Зейнеп се опитва да избяга и хвърля в лицето на Дюндар препарат. Алихан се появява навреме, за да я спаси. Бащата на Дюндар отвежда сина си и обещава насилствения брак да бъде анулиран.

Отвличането на Зейнеп успява да развълнува всички в обкръжението й. Дори Ендер вижда в това манипулация на сестрите, за да принудят Алихан да се ожени по-скоро. Асуман се сблъсква за пореден път с бившия, който очевидно иска не само парите от апартамента й.

В холдинга на Халит Кая започва да осъзнава, че има по-сериозна причина Ендер да се държи по подобен начин с него. Разбира, че се е омъжила твърде скоро след раздялата им за Халит. Ендер се безпокои от близките отношения между Тюлин и Кая. Опитва се да настрои Халит срещу секретарката.

Алихан иска много да се ожени за Зейнеп, която този път не е склонна да бърза. Тя обаче е изненадана неприятно от непрекъснатата близост на Елиф с любимия ѝ. Дългокраката хубавица очевидно се надява на повече. Алихан обаче ѝ споделя намеренията си да се ожени. Елиф обаче не е склонна да се предава толкова лесно.
Вечерта се състои официалното запознанство между Асуман и Зерин. Йълдъз трябва да го пропусне. Решила е да сватоса Зехра и Кая. Намеренията ѝ никак не допадат на Ендер, която е склонна дори да пожертва брат си, за да не изпусне бившия си любим.

Независимо от напрежението между Зерин и Асуман, Зейнеп и Алихан са щастливи. Той отново ѝ подарява годежен пръстен.

Докато се опитва да събере доведената си дъщеря с Кая, Йълдъз е решена да разкрие и скритите страхове на Ендер. Кани секретарката Тюлин на кафе. Кая също си има проблем. Не може да се разбере с Ендер, която не може да понесе близостта му с Ерим.

В опитите си да забрави Емир, Лила се съгласява да излезе с препоръчан от майка си младеж. Кузей ѝ допада. За да е сигурна, че отново няма да сбърка, моли Зейнеп да организира двойна среща с вуйчо си. Алихан трудно се съгласява и на вечерята се държи като истински ревнив вуйчо.

Кая води Ерим на концерт. Ендер изпада в ярост, когато научава за това. Кая разбира, че с детето имат еднаква кръвна група и това събужда съмнения в него. Дори сънува кошмари, в които момчето го отхвърля като баща. Кани Ендер на разговор в дома си и тя изпада в истерия, чувайки какви са подозренията му.

Елиф продължава да се натрапва на Алихан. Зейнеп не я харесва, но съперницата ѝ в „Опасно изкушение“ е намерила начин как да приспи подозренията ѝ и да спечели доверието ѝ. Йълдъз обаче не е вчерашна и я предупреждава да внимава.

Ендер се прибира съсипана у дома. Джанер я подозира, че се влюбва, а тя си спомня как като момиче е закъсняла да махне бебето на Кая.
Йълдъз се забавлява с безсилието на Ендер, но и на нея ѝ предстои изпитание в светските кръгове. Високоинтелигентните гости на мъжа ѝ поставят под въпрос умението да се справя с всевъзможни предизвикателства. В опитите си да не изглежда безпросветна, обещава да ги свърже с известен художник, когото не познава.

Кая нахлува в дома на Ендер с въпрос за Ерим. Тя обаче е категорична, че той няма нищо общо с детето ѝ.

Хармонията между Зейнеп и Алихан се пропуква. Изведнъж той става много сговорчив и решава, че може да се оженят след няколко години. Елиф напряга обстановката с ненавременните си обаждания. Зейнеп е принудена да приеме поканата ѝ.

Ерим не е очарован от настояването да отиде с баща си на работа. Халит го вижда като наследник, а той има други планове. Споделя огорчението си с Кая. Ендер прекратява срещата им. Кая решава да използва чашата на детето, за да поръча ДНК-тест.

Въпреки опитите на Зейнеп да подходи мъдро към Елиф
, старата приятелка на любимия ѝ умело подкопава доверието й в Алихан. Тя планира почивка по същото време, в което и той ще лети.

Йълдъз се опитва да избегне конфузната ситуация у дома и решава да се запознае с художника Халюк. За целта използва топлите си взаимоотношения със секретарката Тюлин. Това обаче не я спасява от поредната доза приключения в ателието на художника.

Ендер вменява на Зерин, че познатите им одумват несполучливия избор на Алихан. Зейнеп разбира, че никой не знае за командировката на любимия ѝ, дори Хакан.

Йълдъз е образцова мащеха. Помага на Лила да скрие от баща си връзката си с Кузей и я съветва как да постъпи по-нататък. Все по-близо е до разгадаване на връзката на Ендер с Кая. Зейнеп получава от Алихан договора за новия им дом, но и за пореден път чува, че ще се оженят след няколко години. Споделя тревогите си със Йълдъз. Сестра ѝ не губи време и търси обяснение от Алихан.

Няколко часа по-късно Йълдъз съобщава на Зейнеп, че годеникът ѝ е в новия им дом, но с друга. Сестрите Йълмаз отиват до вилата, жадни за отмъщение.

В елегантния дом обаче Зейнеп получава най-красивата изненада в живота си. Алихан е организирал сватбения им ден – по-красив от всяка мечта! Двамата се женят пред очите на близките си и са много щастливи!

Зейнеб и Алихан в Опасно изкушение
Пътят на Зейнеп и Алихан до този момент е дълъг и труден

Кая получава резултатите от ДНК-теста. За негово съжаление Емир не е негов син. Ендер се появява на вратата му и не пропуска да види документа. Двамата се скарват отново и тя си тръгва. Разстроена е, защото добре помни как е родила син на Кая, но е била принудена да го даде за осиновяване.

Сватбата на Зейнеп и Алихан е истински празник. Тъгува само Зерин, а Зехра не крие иронията си. Тайно от всички обаче се случва страстен романс. Джанер и Зехра прекарват вълнуваща вечер, докато Емир се опитва да намери най-добрия си приятел.

Докато всички се радват на младоженците, Мустафа открива къде са живели момичетата в Истанбул. Става наемател на Гюлсюм. Веднага след сватбата Йълдъз взима Емир за подкрепа и отново отива да търси стария квартал на Ендер. Там научава за тъжната ѝ любовна история с Кая, която не е получила одобрение от родителите му.

Младоженците са много щастливи, но роднините не ги оставят намира. Зерин и Асуман пристигат със сандъци „чеиз” и за двамата. Йълдъз дава на Ендер да разбере, че знае някои неща за миналото. Тя за първи път си позволява слабост пред брат си. Казва му, че е родила син съвсем млада и не е могла да го открие, когато се е замогнала. Джанер е готов на всичко, за да накаже Йълдъз за сълзите на сестра си.

Мустафа успява да спечели доверието на наивния Емир. Той отново се е забъркал с подозрителни хора, които го търсят да си плати дълговете. Емир го представя на Джанер и от разговорите им успява да научи за войната между Йълдъз и Ендер.

Старите чувства отново избуяват. Ендер отново започва да флиртува с Кая, но успява да привлече Тюлин на своя страна и да спре проучването на Йълдъз. Харит научава от секретарката си за любопитството на жена си и ѝ вдига поредния скандал.

Зерин получава криза и се настанява в дома на брат си, който иска да се погрижи за нея. Мустафа лесно разбира как да изкара пари. Казва на Джанер кой е и го моли да го представи на сестра си. Мустафа дава на Ендер безценна информация – казва, че е убил бащата на Зейнеп.

На другия ден двамата хвърлят бомбата. Ендер кани Йълдъз и ѝ казва всичко, което знае. Йълдъз я удря, възмутена от думите ѝ. Мустафа отива в холдинга на Алихан. Казва на Зейнеп истината за произхода ѝ и какво е направил с биологичния ѝ баща. Тя се разстройва, но намира опора в мъжа си.

Момичетата търсят обяснение от майка си. Ендер не пропуска случая да се подиграе с бившия си мъж. Алихан е образцов съпруг и подкрепя жена си, Халит обаче използва случая за поредния скандал с жена си. Той е груб дори с тъща си, която няма къде да намери подслон.
Ендер се готви за вълнуваща среща с Кая. Мустафа е преследван от длъжниците си, но е изхвърлен от холдинга на зет си. Зехра и Джанер излизат на тайна среща, но се засичат с Емир и Лила.

Ендер и Кая се поддават на старите чувства. В същото време техният син Иит преживява тежка загуба. Осиновителката му е починала и в писмо до него му разказва коя е биологичната му майка.

На другия ден Халит се разпорежда Асуман да бъде настанена далеч от семейството му. Мустафа се опитва да нахлуе в имението му с пистолет, но го спират. Той стреля и ранява сериозно Емир.
Ендер се буди щастлива, без да подозира, че се борят за живота на детето ѝ. Когато разбира, се разразява буря. Всички страдат и се държат с Йълдъз като с главната виновница за случилото се. Кая дава кръв, за да спасят Ерим.

В гетото Иит взима решение да открие биологичната си майка и да ѝ поиска сметка за тъжното си детство. Дъщерите на Халит очакват баща им да се разведе с Йълдъз. Дори Зерин започва да се настройва срещу Зейнеп. Опитва се да говори с Алихан. Зейнеп я чува.

Емир отваря очи и се присъединява към сестрите си, които са безпощадни към Йълдъз и Асуман. Единствен, който е добър с тях е Кая. Той помага да заведат Асуман до автогарата и изсл
ушва нещастната Йълдъз.

Елиф не се е отказала да всее раздор между Алихан и Зейнеп. Кани ги на вечеринка в дома си, където са негови бивши състуденти и една дама, която още не е изгубила интерес към него. Зейнеп я харесва и иска да я наеме на работа. Алихан е много против защото е имал афера с Хазал, но не успяват да се скарат сериозно. Асуман не си е тръгнала, защото иска да получи прошка и от малкото си дете. Зейнеп прощава на майка си и я изпраща у дома.

На другия ден Елиф нанася поредния си удар. Алихан не успява да говори с жена си и Зейнеп назначава Хазал. Елиф по-късно ѝ казва, че това е бившата на съпруга ѝ.

Халит се прибира у дома решен да се погрижи за сина си. Казва на Йълдъз, че ще живее с Ендер, докато Ерим не поиска да се прибере у дома. Нарежда на Йълдъз да си събере багажа, защото иска развод.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close