You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Опасно изкушение“: Зейнеп се завръща, Доан и Йълдъз се помиряват

„Опасно изкушение“: Зейнеп се завръща, Доан и Йълдъз се помиряват

Зейнеп се е разделила с Голямата любов, но се е омъжила за отмъстителен богаташ, който създава сериозни трегови на героите в „Опасно изкушение“

Хилял се наслаждава на впечатлението от новината й. Хандан, Йълдъз и Ендер си разменят подозрения и обвинения. Хилял се опитва да вмени на Доан, че бившата му жена е отговорна за смъртта на сътрудника му. Когато не успява, прави така че да се нанесе в имението му.

Бизнесменът иска да се върне на работа, защото има план. Хилял иска да назначи на мястото на Мурат брат му. Приятелката на Тарджан съобщава по телевизията, че любимият ѝ я е напуснал за друга и намеква за Йълдъз.

Кумру запознава баща си с Алтай. Доан го харесва и го приема в компанията. Йълдъз, посъветвана от Ендер, праща Седаи да вземе записите от компанията. За да го убеди лъже, Хандан е влюбена в Хамза. Не предплата, че той ще разпространи клюката из цялата компания.

Хилял се среща с ПРа на Тарджан. Иска от нея звездата да заяви, че е във връзка с Йълдъз. Хилял трябва да се справи и с Кумру, която никак не харесва новата си кандидат-мащеха. Момичето решава отново да живее с баща си.

Записите с Мурат не уличават славното трио бивши на Доан. Ендер им казва, че подозренията към тях са измислица на Хилял, за да ги принуди да допускат грешки. Трите решават да изпитат взаимната си лоялност чрез детектор на лъжата.

Ендер кани Енгин на обяд, за да продължи да го оплита в мрежата си. Хандан пристига и ѝ вдига скандал. Йълдъз принуждава Тарджан да каже пред пресата, че са само приятели. Двамата се появяват в хотела на Емир и Джанер. Певецът се опитва да убеди Кумру, че е фен на бившата ѝ мащеха, но видимо е очарован от нея. Хилял се възползва от момента, за да ѝ пробута питие с препарат. На Йълдъз ѝ прилошава и я снимат. Хилял показва снимки на Доан, на които изглежда, че бившата му е пияна. Той обаче не иска майката на дъщеря му да бъде опозорена.

Хандан осигурява детектор на лъжата. Той показва, че Хандан понякога клюкарства за Йълдъз и че Ендер има намерение да прелъсти Енгин. Голямата изненада обаче е при най-младата в компанията. Шокиращо за всички, особено за Йълдъз, се оказва, че тя още обича бившия си съпруг.

На другия ден Доан събира бившите си на фирмено събрание. Казва им, че банката е запорирала парите им и хотела на Ендер и Джанер. Само Доан има пари, защото има и друг бизнес. Иска от тях акциите им, за да спаси компанията от фалит, който сам тайно е провокирал. Междувременно арестуват Емир и Джанер за кражба. Два часа по-късно трите подписват документите. Доан получава акициите си, Хандан отива да живее при дъщеря си, а Ендер – при Йълдъз.

Бившите съпруги на Халит си разменят хапливи забележки, но и двете не влагат нищо сериозно в това. Опитват да намерят начин да измъкнат Емир и Джанер от затвора. Хилял не харесва гостуването на Хандан и използва това, за да се вкопчи още по-силно в Доан.
На другия ден бизнесменът иска да се види с малката си дъщеря.

Йълдъз я води и сяда с тях на закуска. Побърква Хилял с подмятанията си и дразни Кумру. Алтай е гневен- провалил се е планът, свързан с Доан. Говори с анонимния си съучастник и търси да постигне целите си.

Доан и Йълдъз се ревнуват. Той ѝ вдига скандал за това как се държи с Хилял, но всъщност ревнува, провокиран от разговор за Тарджан. Алтай се чува с Кумру и я кани да посетят тежко болната му майка. Това е важна част от безразсъдния му план.

Ендер си намира работа – Енгин я наема като консултант. Хандан разбира и се натриса в компанията му. По време на светско соаре Йълдъз и Ендер намират начин да изкарат малко пари – светска дама ги наема, за да ги отърве от любовницата им.

Алтай предлага брак на Кумру, лъжейки я че това е последната воля на майка му. Хилял органидира нападение над Доан, за да го убеди, че това е любимият на бившата му. Йълдъз и Ендер включват в акцията си с Асуман, която посещава бутика на любовницата и се преструва на жена от Адана. Двете се сближават. Асуман я кани на рождения ден на сина си. Кумру посещава Джанер в затвора. Младежите имат покровител в затвора. Той предлага да им плати гаранцията, ако се съгласят да работят за него. Междувременно Йълдъз преживява защото Халитджан си няма баща. Ендер я поощрява да помоли за помощ Доан, който според нея още я обича.

Асуман с помощта на Седаи убеждава новата си дружка, че са богаташи от Адана. Йълдъз и Ендер се маскират и снимат компромат от празника. Богаташът къса с любовницата си и двете си получават „хонорара”. Хилял извежда Доан на разходка. Наемникът ѝ напада бизнесмена. Когато той го обезврежда, младежът твърди, че го е изпратил Тарджан.

Алтай и Кумру стават все по-близки. Тя му казва колко обича сестричката си и баща си. Доан иска обяснение от Йълдъз за нападението. Тя се опитва да го убеди, че това е дело на Хилял. Вика и Тарджан, за да го убеди в невинността си. Хилял бързо намира начин да разсее съмненията в нея.
Последен сезон на Опасно изкушение/ Забранената ябълка

Приятелката на Ендер- Лейла, е много доволна от услугите ѝ. Разказва за нея на бизнесмена Саафет. Канят я на обяд и ѝ разказва, че се е оженил прибързано без предбрачен договор. Задачата на Енер е да я убеди да подпише такъв със задна дата. Тя не може да пропусне такава възможност, за да събере пари за гаранцията на брат си и Емир. Включва Йълдъз и Седаи в плана.

Някой тайно плаща гаранцията на момчетата. Седаи се справя перфектно със задачата и лесно взима подпис върху празен лист. Когато Йълдъз вижда името, се шокира! Миг по-късно в дома ѝ пристига неочаквана гостенка- жената на бизнесмена. Това е не друг, а любимата ѝ сестра – Зейнеп.

Ендер разказва на гостенката какви са плановете на новия ѝ съпруг. Зейнеп разказва колко трудно е преживяла раздялата с Алихан и защо се е омъжила отново. Емир и Джанер пристигат в имението.
Докато Асуман се опитва да дойде на себе си от изненадата, Йълдъз и Ендер се опитват да решат проблема със Саафет. Алтай притиска Кумру с вниманието си. Зейнеп е готова да даде безпроблемен развод на мъжа си, но сестра ѝ не позволява. Ендер успоредно с това се заема с илифовката на Енгин. Обича го с модни дрехи и наема учител, който да работи с поведението му.

Майката на Алтай никак не е болна. Той води Кумру при нея и леля си, която не одобрява младата жена и ясно го показва. Това също е умел пран на младежа. Доан разбира, че дъщеря му е изтеглила сериозна сума пари. Разбира, че Кумру е платила гаранцията на приятелите си. Той не е очарован, но се гордее с постъпката ѝ.
Емир и Джанер разбират за доброто дело на Кумру. Момчето от Бурса вярва, че дъщерята на Доан се е влюбила в приятеля му. Поощрява Джанер да флиртува с нея. Всички в имението поощряват Зейнеп да се възползва от силната си позиция. Ендер ѝ подсказва как да спечели пари от това, за да помогне на близките си.

Джанер разказва на сестра си колко му е помогнала Кумру. Тя съветва и него как да постъпи в ситуацията и да я спечели. Ендер вярва, че двамата ще бъдат заедно.

Зейнеп се среща със Саафет. Казва му, че ще подпише предбрачен договор в замяна на 10 милиона. Дава му два дни за размисъл. Йълдъз и Ендер шпионират дома на Доан. Виждат Енгин в дома му. Йълдъз е впечатлена от вида му. Доан ги вижда и отива да поиска обяснение от бившата си. Двамата се скарват, но страстта още е жива между тях.

Провокирана от Хандан и Кумру, Хилял прелъстява Доан, който не спира да копнее за Йълдъз. Той се събужда до адвоката си, без да подозира, че бившата му е сънувала романтичен сън с него. Алтай се сблъсква със Зейнеп. Двамата се скарват на пътя пред имението. Тя сяда върху колата му, докато ѝ се извини. Седаи ги запознава.

Алтай посещава Кумру в дома ѝ. След това я води на среща с леля си, която ѝ се извинява. Саафет посещава Доан, за да го спечели за съюзник. Бизнесменът разбира как са го измамили. Съветва го да даде парите и да приключи с въпроса. Саафет отказва да го слуша. Доан е възхитен от хитростта на бившата си. Когато я посещава, Йълдъз го запознава със Зейнеп.

Саафет търси помощ от мафиота Идрис. Зейнеп казва на сестра си, че бившият ѝ още я обича. Джанер показва колието, което е купил за Кумру. Ендер е ужасена от липсата му на вкус. Дава му красиви обеци с перли, купени от първия ѝ хонорар от Лейла. Джанер обаче закъснява. Вижда Кумру на романтична вечеря с Алтай.

Хората на Идрис влизат в имението на Йълдъз. Упояват всички и отвличат Зейнеп. Йълдъз е станала, за да нагледа децата си. Напада един от похитителите ѝ, но друг я удря и тя изпада в безсъзнание. Саафет нарежда да се отърват от трупа.

На сутринта всички в имението се събуждат замаяни. Зейнеп се прибира по пижами. Тя е подписала договора. Всички се чудят къде е Йълдъз. Съобщават на Доан, че бившата му е похитена. Бизнесменът полудява от тревога и мобилизира хората си, за да я намери.
Ендер се преструва на хладнокръвна, но и тя като всички се страхува за приятелката си. Доан намира Идрис и един от хората му казва, че Йълдъз се умряла. И любимият мъж, и Ендер не спират да си спомнят за преживяното с изгубената.

Хандан се чуди как да отърве брат си от Ендер. Прави кастинг за хубавици, които да устрои при него. Доан се разкъсва от вина. Не знае как да каже на децата, че майка им е загинала. Обикаля в нещастен опит поне да намери тялото ѝ.

Йълдъз се прибира по пижама късно вечер. Всички я посрещат. Доан все още е под въздействие на преживените тревоги. Само Ендер не вярва напълно на разказа ѝ. Йълдъз наистина има тайна. Седаи не е бил упоен и я е спасил. Не се е показвала, за да види докъде ще стигне Доан в тревогата си за нея. Всички жени около Йълдъз накрая научават цялата истина. Хилял не е вчерашна. Подозира, че има нещо съмнително в изчезването на Йълдъз. Доан обещава на бившата си да накаже Саафет. Двамата се вълнуват при срещата.

Джанер най-после подарява обеците на Кумру. Успява да я изведе на клуб. Звездата на вечерта е Тарджан, който открито я ухажва. Зейнеп се среща с Лейля. Светската дама ѝ разказва за слабостите на мъжа ѝ. Успокоява я, че може би ще срещне любовта на живота си днес. В същото заведение се намира и Алтай. Малко по-късно двамата попадат в едно и също такси. Отново се скарват.

Доан посещава малката си дъщеря. Предлага на бившата си да се помирят и я кани на вечеря. Йълдъз не знае, че Хилял го е убедила в поредната ѝ измама. Ендер, която е много подозрителна към Алтай, е открила скритото му устройство. Изнудва го да му каже тайните си. Алтай ѝ казва, че са го изпратили италиански врагове на Доан. Ендер още не е не решила какво да прави с тази информация. Тайно записва разговора им.

Вечерта Йълдъз и Доан излизат на вечеря както са се уговорили. На същото място има резервация Ендер, която пристига с новия си работодател. Енгин вижда Йълдъз и се влюбва в нея.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!