You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Освободете се от негативната енергия само чрез една точка

Освободете се от негативната енергия само чрез една точка

Освободете се от негативната енергия само чрез една точка

Ако имате чести пристъпи на паника, тревожност и стрес, е необходимо да намерите точката на щастието в тялото си, да направите упражнението и да си върнете баланса.

В нашето тяло има орган, за който малко се говори, но може свободно да се нарече точка на щастието.

Няма нужда да правите тестове, за да го намерите, защото лесно се стига до него. Това е тимусната жлеза — тимус, която се намира в горната част на гръдния кош, а за да я откриете необходимо е само да поставите два обединени пръста около ямката на предната долна част на шията, точно над гръдния кош. Това е най-близкото място за локализиране на тимуса.

Тази жлеза се нарича точка на щастието, тъй като помага за неутрализиране на негативната енергия, засилва имунната система и целия организъм.

За да я активирате, напълно достатъчно е, да докосвате, галите и масажирате тази точка. Това са ефективни методи за повишаване на енергийните вибрации на по-високо ниво.

Тази жлеза поддържа енергията на нашето тяло, така че, когато изпаднем в енергиен дисбаланс, точно тази жлеза може да ви помогне.

Тя е мост между мозъка и тялото. Под влияние на стреса обаче намалява и води до загуба на енергия.

Една точка преобразява цялото тяло
Една точка преобразява цялото тяло

Затова са необходими тези прости упражнения, с които отново ще се активира. Понякога е необходимо по-дълго време да се практикува, докато не почувствате резултатите на щастие и положителна енергия.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!