You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Освободете се от негативната енергия в дома: Нужна е само подправка!

Освободете се от негативната енергия в дома: Нужна е само подправка!

Да се освободим от негативната енергия вкъщи

Стрес, напрежение, скандали, спорове… домът ви вече не е място, където се чувствате спокойно и уютно. Причините невинаги са свързани само с междуличностните отношения, но и с енергиите, които влизат в жилището ви.

Понякога дори огледалото не е достатъчно, за да спре движението на негативната енергия и тя буквално попива в стените на дома. И въпреки че нямате никакви основания да се чувствате изтощени и нервни, ако прибирайки се у дома, усещате необяснимо напрежение, значи се е натрупала твърде много негативна енергия.

Да се освободим от негативната енергия у дома
Да се освободим от негативната енергия у дома

По стара традиция, едно от най-изпитаните средства за справяне с това е каденето с тамян, но невинаги ни се намира, или пък миризмата му просто не ви е по вкуса. Според фън шуй специалистите обаче, във всеки дом има една подправка, която с лекота помага за абсорбирането на негативните енергии и прочистването на атмосферата в дома. Сол.

Благодарение на този малък ритуал, ще усетите, че просто много по-лесно се диша във вашия дом, поне когато става дума за енергийните вибрации.

Ароматизираната хималайска сол е изключително популярна и мнозина я използват като добавка за ваната, обаче, малко е известно за нейното благотворно действие за пречистване на дома.

За лампата от хималайска сол се смята, че действа като запалената свещ — поглъща отрицателните йони от пространството и пречиства въздуха. По този начин пречиства енергийно и вашия дом и офиса ви, благодарение на минералите, а те с помощта на нагряването от крушката се освобождават във въздуха.

Какво трябва да направите?

Преди сън почистете дома си с воден разтвор от хималайска сол по следния начин — една чаена лъжичка сол разтворете се в 100 мл вода, а след това оставете съда с разтвора през нощта на вашето нощно шкафче. На сутринта излейте водата в мивката или в тоалетната и изплакнете добре след това.

Опитайте да повтаряте този ритуал поне веднъж седмично и със сигурност по-лесно ще дишате, поне когато става дума за енергийните вибрации.

Ако не разполагате с хималайска сол, можете спокойно да използвате и морска сол за целта, като изпълните процедурата по абсолютно същия начин.

 

И накрая една препоръка, за всички, които се чувстват нервни, неспокойни и напрегнати без причина. В случай, че стресът в работата ви е дошъл в повече, прибирайки се у дома си вземете душ, като задължително обтрийте цялото си тяло с морска сол. Оставете я действа около минута и обилно изплакнете с вода. След което можете да продължите с обичайните си дейности. Резултатът несъмнено ще ви изненада.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!