You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > От Даяна Рос до Бионсе: Певците, които напуснаха топ групи, за да станат истински звезди

От Даяна Рос до Бионсе: Певците, които напуснаха топ групи, за да станат истински звезди

Някои момичета стават супер известни като група, но други стават звезди като напуснат екипа

Момичешките групи по света си приличат много! Те са красиви, музикални, много предизвикателни и пускат най-танцувалните парчета за сезона. Правят няколко ЕХА-песни…След това бързо залязват, за да останат в съзнанието на хората като скъп спомен за нечия младост. Някои от момичетата не чакат да настъпи залеза. Просто в пика на славата взимат скандално решение и напускат своята гърл-банда, за да потърсят своето място на върха. Някои се справят толкова добре, че се превръщат в легенди!

От Даяна Рос до Бионсе: Певците, които напуснаха топ групи, за да станат истински звезди

Даяна Рос и „Сюприймс”

От 1959 до 1971 The Supremes писаха история в американската музика. Трите черни грации могат да се похвалят с цели дванадесет парчета като №1 в класациите. Техни са „Where Did Our Love Go”, „Baby Love”, „You Keep Me Hangin’ On” и „ Stop in the Name of Love” – песни, които пеят поколения диви след тях. Всички помнят групата, но повечето знаят името само на една от певиците!

Даяна Рос рискува и напусна позицията си в успешната група. Смелостта ѝ беше възнаградена. Тя направи още по-успешна певческата кариера, снима се в киното и десетилетия наред се къпа в почести и слава.

Сандра и „Арабеск”

Едва на 17 години Сандра Ан Лауер влиза в „Арабеск” – немска момичешка група, която обещава да настигне АББА по популярност. Е, прочува се предимно Германия, Австрия и Япония, но се котира добре в Европа. Стига дори до България.

След пет години хубавата Сандра се влюбва в пианиста на групата Майкъл, който я провокира да иска повече от себе си като изпълнител. Тя напуска „Арабеск” и скоро се превръща в диско-сензация.

Записва албуми, вади хитове като „Мария-Магдалена” и „Здравей! Здравей!”. С Майкъл създават семейство и още един успешен проект – „Енигма”. Успехите им не са вечни, но докато е жив диско-сантимента винаги ще има страхотни ретро-партита, в които Сандра ще бъде звезда №1!

Мел Си, Гери Халиуел, мисис Бекъм и „Спайс Гърлс”

Когато днешните 40-годишни дами бяха на 18, една пъстра гърл-бомба се взриви на световната сцена! Ярки, секси и танцувални „пикантните” момичета накараха мъжете да ходят на концерти. Това продължи няколко добри години…докато героините просто се умориха!

След разпада, някои се жениха, раждаха, други правиха соло хитове! Мел Си, въпреки спортния си имидж, направи много успешни песни, дует с Браян Адамс и дори твори за други изпълнители.

Гери откри по-късно семейно щастие, но умело даде нов живот на стари хитове и дори се снима в киното.

Виктория Адамс на върха на славата си се превърна в мисис Бекъм и стана икона за всички футболни съпруги. Тя не направи нещо с пеенето, но модната ѝ марка умножи богатството ѝ няколкократно.

Мисис Бекъм закова позициите си сред хайлайфа от двете страни на Океана. С мъжа ѝ отгледаха пълна къща с деца, които на свой ред жънат успехи, а Виктория още не е приключила с Големите си планове.

Бионсе и „Дестинис Чайлд”

Години след „Сюприймс” бащата на Матю Ноулс организира шеметно момичешко трио. В него включва талантливата си дъщеря Бионсе и приятелките ѝ.

Момичетата правят три успешни албума, ударни хитове и никой не говори за тях като еднодневки – те пеят убийствено и танцуват така, че да запалят сцената!

Бионсе обаче е прекалено добра, за да дели светлините на прожекторите! Още докато е с момичетата прави своите соло-пробиви и някак плавно и се получава преминаването в самостоятелна кариера. За няколко години тя успява да стане новата поп кралица на Америка. Омъжва се за този, който ѝ подхожда – Джей Зи и дори прави успешни роли в киното!

След като навършиш сладките 16

Музикалните реалитита понякога създават големи имена. Дори нашенският Х-фактор доказва това. Някои от имената обаче първо пробиват в екип!

Днес хората са забравили за Sweet 16, но кой не е чувал за Гери-Никол и Тита?! Момичетата бяха трио с Мишел Страмински, но днес са страхотни самостоятелни изпълнителки!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!