You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > От соца, с любов: Доналд Тръмп и малките му източноевропейски слабости

От соца, с любов: Доналд Тръмп и малките му източноевропейски слабости

Доналд Тръмп обещава да е, ако не най-мъдрият, то поне Президентът с най-ярка биография

САЩ поднесе своята най-голяма изненада на света: Вместо да постави Първата жена начело на държавата и армията, избра Доналд Тръмп за президент. Ярък, шумен, доста често преминал добрия вкус и възпитание – водачът на американците е изключително интересен и за политолозите и за светските журналисти по света.

Доналд Тръмп не се срамува от агресивността си, от крайностите си, а както се знае отдавна и от своите малки слабости – лукса, показността и…блондинките.
donald-trump-wives
Човекът, който мечтае „Да направим Америка отново велика страна” има сериозен проблем с емигрантите и различните. Това е истински парадокс, защото може да е стълб на династия, но е и второ поколение емигрант. Майка му идва от Шотландия да си търси късмета в Страната на неограничените възможности. Две от трите мисис Доналд Тръмп пък са специален комплимент от бившия соцлагер за бъдещия президент. Ивана и Мелания получиха американските си паспорти чрез брака си с него и еднопосочен билет за Света на богатите, известните и очевидно – властта.

Кралят и Кралицата на Манхатън

Той е богато, амбициозно, дръзко и много атрактивно момче. Тя е боец – и в спорта, и в живота. Ивана Зелничкова е рожба на следвоенна Чехословакия. Плод на комунистическия режим и амбициите на тате. Той я превръща в скиорка и я амбицира толкова, че тя попада в олимпийския отбор.

Живот на студено, в клетка и лишения обаче не е за Ивана. Тя сключва фиктивен брак през 1971, за да може да избяга при свой приятел-невъзвращенец чак в Канада. В северната страна се прехранва като използва мъдро капитала си – руса коса, екзотичен акцент и дълги крака. Става модел на кожи, но уредения живот не е таванът на мечтите й.

Тя не е тъпа златотърсачка, а упорито момиче, което учи вечерно, използва контактите си и печели авторитет в ски-средите на Канада. Като техен представител заминава за САЩ, където съдбата се среща с…Него.

Доналд Тръмп може да очарова и пепелянка, а какво остава за едно бедно момиче от Чехословакия?! Двамата се женят на красива церемония, раждат им се три образцови деца и са най-бляскавата светска двойка в Манхатън.


Ивана и Доналд Тръмп не са само „Г-н и г-жа Хайлаф”. Двамата превръщат семейния бизнес в истинска империя. Бизнесът им върви добре – чехкинята се оказва прекрасна ученичка и много предприемчива дама. Двамата обичат лукса и макар вкуса им да е твърде вулгарен за естети, техният съюз обещава да бъде вечен.

Един богат мъж на средна възраст и Мис Колорадо

Той има всичко, а тя е кралица на красотата – историята им е толкова банална, че дори скандалът не е истински, макар пресата да се забавлява с него. Суетата на Ивана Тръмп се оказва по-силно от желанието да запази брака си. Блондинката от Източна Европа отстъпва на момичето от Колорадо мъжа и възможностите му. Марла Мейпълс от нахална любовница става милионерша, но това, което се случва след това е поучително за всяка жена.

Ивана печели рекордна за времето си издръжка. Тя не просто възкръсва от пепелта, но и печели от унижението си. Създава собствен проспериращ бизнес, пише романи с биографични елементи и жената, вдъхновила не само „Клуб „Първа съпруга”, но и куп успешни жени, преживели измяна и развод.

Тя се жени и развежда още два пъти, а животът готви най-доброто отмъщение за неверника. Милата му американска съпруга се оказва повече от глупава златотърсачка.

Марла само шест месеца се наслаждава на статута, който й носи визитката „г-жа Доналд Тръмп”. Тя ражда дете и само благодарение на него получава издръжка от 2 милиона след развода си. Изтръгва само толкова, защото са я пипнали да кръшка с бодигарда.


Животът не е щедър към нея, а тя лекува загубата си с кабала и малки опити в шоубизнеса.

Новата Първа дама

Най-новата Първа дама на САЩ е едно бивша Пепеляшка, на чиято сватба са се веселили един президент и една друга Първа дама, която…успя да стане Държавен секретар.

Мелания е най-известната словенка само защото преди две десетилетия избра да напусне родината. Красива, сластна, амбициозна и с дълги крака – точно типът, който кара главата на Доналд Тръмп да се замае. Преди да стигне до него обаче прави няколко доста смели стъпки.

За да избяга от средата на родителите си – работници в консервна фабрика, отива да учи дизайн в Любляна. Там, на подходящото място среща подходящия човек – фотограф, който й обещава кариера в Западна Европа.

Меления не се колебае. Променя бащината си фамилия Кнавс на Кнаус и със спечеленото като модел заминава да преследва мечтите си в Америка.

На парти съдбата я среща с него – прясно разделен, но не разведен. Той е с друга, но напористо й иска номера. Тя не е вчерашна – все пак е на 28 години. Прави се не недостъпна и иска неговия. Доналд Тръм и дава всички възможни номера, на които може да го намери, а тя действа по Правилата – обажда му се на третия ден.

Срещат се в бар и си говорят до сутринта…Останалото, както казват, е известно – сватба, десетгодишен син-денди, който се казва Бейрън и обича костюми. Тя обича богатството на мъжа си, твърди, че е обикновена работеща майка, но според хората на Доналд Тръм има неоценимо предимство – укротява бързо и деликатно своя разярен лъв.


На Мелания не й бяха спестени разкрития, скандални снимки и дори я уличиха като плагиатка. Тя обаче е достатъчно смело момиче – застана в защита на своя мъж, когато го обвиниха за женомразец и шовинист.

Момичето на татко

При три красиви, руски, дългокраки съпруги и две снахи от същия тип, Доналд Тръмп няма основание да се оплаква от децата си – излезли като от сериал за хайлайфа. Синовете му се готвят от ден първи за наследници, а дъщеря му Тифани от няколко години отново търси мястото си до тате. Истинският диамант на Президента обаче е Тя – Наследницата.
donald-trump-fammily
Иванка Тръмп е съчетала най-доброто от родителите си – интелект, блясък, стил. Като добра съпруга е приела юдаизма, за да бъде благословен брака й с любимия. Тя е само на 34 години, но има три деца, позиция на вицепрезидент и сочена за дясната ръка на тате.

BEDMINSTER, NJ - OCTOBER, 25: In this handout image provided by Ivanka Trump and Jared Kushner, Ivanka Trump (R) and Jared Kushner (L) attend their wedding at Trump National Golf Club on October 25, 2009 in Bedminster, New Jersey. (Photo Brian Marcus/Fred Marcus Photography via Getty Images)

Хилари Клинтън не успя да сбъдне мечтата на феминистките. Десетки анализатори обърнаха поглед към Мишел Обама, но вече са предпазливи в очакванията си. Американците се оказаха изненадващо консервативна държава. Някой ден може би ще са готови за жена – президент. Кой знае?! Може би на нея в момента Доналд Тръм отстъпи империята си…

ivanka-trump

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!