You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Биляна и Алек на път да загубят детето си

Откраднат живот: Биляна и Алек на път да загубят детето си

В Откраднат живот любимите герои преживяват нови изпитания

Нови трудности и предизвикателства ще трябва да преодоляват героите от Откраднат живот. Биляна и Алек ще се борят за живота на бебето си, а Виолета за кариерата си.

Разкъсвана между майчинството и кариерата си, Биляна ще бъде принудена да вземе трудно решение. Дали Алек ще я подкрепи, или така желаното бебе ще се превърне в изгубена мечта за тях двамата?

Виолета Захариева прави отчаяни опити, за да възстанови позициите си и да запази поста си в лабораторията. От друга страна, Петър я съсипва и с последните компромати, които има. Неочакваната намеса на общинския съветник Антонов променя нещата. И носи големи изненади за всички в болницата.

Д-р Мазов окончателно се разделя с д-р Хинова, а в желанието си да остане в клиниката, тя се опитва да разбере колко е дълбока връзката между професор Генадиев и д-р Кръстева. Неочакваният флирт, в който се впуска обаче, води до изненадващи последствия за самата нея.

Наталия продължава да среща майка си из коридорите на болницата, а сестра й, й разкрива животозастрашаваща тайна. Ще успее ли пиарката да възстанови връзката си със семейството си, или травмите от миналото ще продължат да я задушават? Предстои да разберем.

Калин също ще се изправи пред нови трудни моменти в Откраднат живот. Освен, че ще направи опит да спаси приятелката си от демоните, които се крият в миналото й, той няма да се откаже да се бори и за своето бъдеще. Опитвайки се да подреди разбитите парчета на живота си, малко по-малко ще започне да разбулва тайните на своя живот.

Откраднат живот: Биляна и Алек се борят за детето си
Откраднат живот: Биляна и Алек се борят за детето си

От друга страна, преследването на една отровна змия, която заплашва живота и здравето на пациентите в клиниката, ще се окаже доста сериозен стимул за разкриване на някои неизвестни досега тайни. Какво ще открие Калин? Как ще се променят отношенията между Виолета и Петър? И ще успее ли Биляна да запази живота на бебето си? Предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!