You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Биляна предлага брак на Алекс

„Откраднат живот“: Биляна предлага брак на Алекс

„Откраднат живот“ се завърна по-емоционален от всякога, Биляна и Алекс се сгодяват

Емоционални обрати в „Откраднат живот“, стари тайни, които заплашват да преобърнат света на героите и ревност, която стига до самоубийствени височини. Всичко това ще видят зрителите на „Откраднат живот“ в новите епизоди на сериала.

Поредицата продължава с най-романтичните моменти между Алекс и Биляна. Красивата лекарка ще предложи брак на любимия си д-р Василев, но дали той ще приеме? Калин стига до крайности в ревността си, като не осъзнава, че по този начин отдалечава любимата си от себе си. Той настройва още един от колегите в болница „Св. Кирил“ срещу съперника си, замесвайки дори името на баща си.

Неочаквани обрати в "Откраднат живот": Ще се оженят ли Алекс и Биляна?
Неочаквани обрати в „Откраднат живот“: Ще се оженят ли Алекс и Биляна?

Евгения Генадиева се изправя срещу съпруга си и е готова да обърне гръб на дългогодишния им брак, за да получи отплата. Тя се опитва да разбере истината за детето, което той има, принуждава го да разкрие тайната си, но без особен успех. В същото време делото срещу Алекс получава своята развръзка. Дали докторът ще влезе в затвора за престъпление, което не е извършил?

Виолета Захариева продължава с опитите да манипулира цялото си семейство и не само. Тя търси подводни камъни във връзката между Алекс и Биляна, за да ги раздели. Освен това прави всичко, за да отстрани Галя Стилянова от живота си. Дори манипулира лекарите, които са готови да спасят живота й. Ще се събуди ли д-р Стилянова и ще разкрие ли престъплението, което Захариева е извършила срещу нея, тепърва ще стане ясно.

 

И накрая няколко любопитни подробности. Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия — Ани и Виктор, влизат в сериала, като тв водещи. Освен тях, лекарските престилки ще сложат и дует „Авеню“, които ще изпълнят новия саундтрак към сериала. Със сигурност ни очакват още вълнуващи моменти с хитовата поредица.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!