You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Доцент Банков среща нова любов

Откраднат живот: Доцент Банков среща нова любов

В новите епизоди на Откраднат живот доцент Банков открива любовта

Ако сте се надявали доцент Банков да се върне при любимата си д-р Огнянова, грешите. Двамата трайно и окончателно са на път да загърбят този етап от живота си. В „Свети Кирил“ се появява загадъчната Виктория Дамянова — неврохирург с тежка диагноза и силен дух. А именно в нейно лице, хирургът среща сродната си душа.

В ролята на лекарката — пациентка ще имаме възможност да видим не друга, а Теодора Духовникова. Актрисата от доста време искала да участва в сериала, но до този момент не е имала възможност да го направи. Сценаристите обаче сега й дадоха тази възможност, с персонажа на Виктория. А според информация на екипа, много е възможно Виктория и Виктор да се съберат и между тях да пламне истинска любов.

Междувременно д-р Стаменова отново посещава домът на Фотев, за да види Стела, а медицински одит търси отговорност от шефа на болницата за случилото се с д-р Ковачев. Насилена пациентка постъпва в „Свети Кирил“, което отново връща Зорница към собственото й отвличане и престъплението, което преживява. Дали обаче тази среща няма да се превърне в път към изцелението и ще събере ли сили лекарката, за да позволи на Марио да й помогне, предстои да разберем.

И от най-мрачните към най-щастливите моменти в „Откраднат живот“. Любовта между Кая и Христо продължава да се развива, но дали върхушката по високите етажи на болницата няма да помете и тях. Двамата се изправят пред нови проблеми във връзката си, които ще засегнат не само личния им живот, но и работата им.

Откраднат живот: Анатомия на гнева:
Откраднат живот: Анатомия на гнева:

В същото време д-р Владов, д-р Хинова и доцент Мазов ще се изправят един срещу друг в един откровен изясняващ разговор. Той ще постави въпроса не само за личния им живот, но и за професионализма им. А изходът от тази среща може да засегне и други лекари от клиниката.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!