You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Ева Банкова остава в критично състояние, мистериите около Рая се разплитат

„Откраднат живот“: Ева Банкова остава в критично състояние, мистериите около Рая се разплитат

В „Откраднат живот“ се създават нови приятелства и неочаквани тайни се разкриват

Христо успява да разбули част от мистериите около Рая и по този начин да разбере какво се случва с нея, в новите епизоди на „Откраднат живот“. Бъдещата медицинска сестра обаче отново успява да го изненада, след като приема необичайно предложение за работа, отчаяна да спаси майка си. Изпаднала в безизходица, Рая търси решение, когато й предлагат необичайната задача. Дали това няма да доведе до нови срещи с лекаря — санитар и кой кого ще спасява този път.

Решението на Банков да настани Ева в центъра за трансплантация води до пореден жесток сблъсък с професор Цонев. Съпругът и бащата на младата жена за пореден път се изправят един срещу друг за правото да взимат решения за живота й. И да бъдат до нея. Това ще се отрази върху работата на всички служители от болницата, при това в дългосрочен план.

Откраднат живот: Анатомия на гнева:
Откраднат живот: Анатомия на гнева, сн. Нова телевизия

Едно приятелско женско парти завършва с неочаквани признания и откровения, които може да доведат до промяна в отношенията между приятелките. Д-р Стаменова, д-р Кръстева, сестра Жекова и Евгения Генадиева се събират уж на приятелска вечеринка, но последвалите разговори се разбулват непризнати истини и неизказани съмнения.

Христо още веднъж се намесва в съдбите на лекарите, като изяснява ситуация свързана с лекарска грешка. Разказите му обаче карат за пореден път доцент Захариев да се запита, дали санитарят наистина е само санитар или е нещо повече от това, което казва.

Лора Мазова ще претърпи инцидент, който за пореден път ще изостри отношенията й с доцент Мазов. Тя обаче ще срещне нов приятел в лицето на лекар от болницата. Дали съпрузите ще успеят да открият златната среда между грижите за детето и работата, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!