You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Евгения Генадиева разбулва истината за Александър и Калин

Откраднат живот: Евгения Генадиева разбулва истината за Александър и Калин

Съдбовна развръзка в Откраднат живот, Евгения разкрива истината

Развръзката в Откраднат живот е близо. Евгения Генадиева се впуска в търсене на истината за живота на Александър и Калин, стигайки до неочаквана развръзка. Ще разбере ли обаче, че собственият й съпруг е разменил детето им, защото е било без шансове за живот, за да й дари здраво бебе, предстои скоро да видим.

Биляна и Александър са изправени пред нови предизвикателства, не само във връзка с брака си. В една и съща нощ Александър ще стане герой и жертва, след като анонимни го нападат. Калин търси отмъщение не само на полето на личните си вражди с него, но и в професионален план. Той се изкарва герой в случай, в който едва не е убил човек. И докато кандидатурата му за лекар на спешното изглежда все по-сигурна, собственият му баща го саботира и се опитва да го съсипе.

Откраднат живот - съдбовната развръзка наближава
Откраднат живот – съдбовната развръзка наближава

Перипетиите на героите от Откраднат живот, обаче не спират до тук. Миро моли Биляна и Александър да приютят Ирина и бебето й. Когато Биляна разбира за ролята на родителите си в драмата на жената, а Алекс стига до ужасяващите разкрития за тайната търговия с бебета в клиниката, бракът на двамата се изправя пред почти неразрушима стена. Как младата лекарка ще преживее разкритията за семейството си и ще намери ли сили да прости на близките си, предстои да видим.

Виолета Захариева също не стои със скръстени ръце и готви своите планове за отмъщение. Тя манипулира д-р Стилянова след амнезията, настройвайки я срещу Петър. Младата жена разполага единствено с откъслечни спомени в главата си и също толкова объркания разказ на Виолета. С помощта на колегите си, тя прави опити да стигне до истината, връщайки се към деня на ужасната катастрофа.

Случаят с починалата родилка в болницата отново изплува на преден план. Ще се разкрие ли истинският виновник и кой ще стане жертва на вендетата? Предстои да видим в новите епизоди на сериала.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!