You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Евгения научава истината за детето си

Откраднат живот: Евгения научава истината за детето си

В Откраднат живот Калин заплашва д-р Василев със затвор, ако не остави Биляна

Опасни страсти се вихрят в Откраднат живот. Евгения е на път най-накрая да научи най-страшната тайна на съпруга си, а виновна за това ще бъде д-р Кръстева. Тя слага край на фарса, като й разказва, че Биляна и Калин няма да се оженят, заради което получава шамар. Дали обаче обидата, нанесена от д-р Генадиев няма да я накара да предприеме още по-драстични действия?

Биляна и Калин бавно започват да изграждат нови приятелски отношения, като той се опитва по този начин да си я върне обратно. В отчаянието си, младият д-р Генадиев стига до крайности и заплашва д-р Василев със затвор, ако не остави годеницата му.

Виолета Захариева научава подробности за връзката на съпруга си с младата му стажантка д-р Стилянова и жадува за отмъщение. Тя си дава ясна сметка, че е на път да го загуби, заради което изпитва огромна ненавист и към двамата, готова на всичко, за да си отмъсти.

Биляна и Алекс са убедени, че са достатъчно влюбени, за да издържат на всички изпитания в Откраднат живот, но дали това е така наистина? Професор Генадиев и съпругата му заемат две различни положения във връзката помежду им.

Междувременно тайната, която измъчва директора на болницата, продължава да го разкъсва. Той е отчаян и гневен на съпругата си – дали това няма да се окаже и решаващо за отношенията им, а той да разкрие страшната тайна, която го измъчва – че е разменил децата при раждането им. Скандалът с колежката му предизвиква отчуждаване между него и съпругата му. И отваря пропаст, която никога няма да бъде запълнена, като двамата започват да изпитват недоверие един към друг.

Откраднат живот
Откраднат живот

Д-р Кръстева също се намесва, като разкрива тайната му с разменените деца. Дали обаче наяве, или на сън, разкрива тайната за детето, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!