You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Евгения поема по нов път, Виолета продължава с манипулациите

Откраднат живот: Евгения поема по нов път, Виолета продължава с манипулациите

Откраднат живот продължава, най-голямата тайна е разкрита

Двете ужасяващи тайни в Откраднат живот се разкриват. Биляна научава, че майка й продава бебета, а Евгения — че Калин не е неин син, а Александър. Разкритието ще постави в опасност живота на професор Генадиев, а синът му ще се изправи пред ужасяваща стена от мълчание, която ще го накара да се разрови по-дълбоко от всякога.

Откраднат живот продължава и с още един сблъсък. Биляна е изправена пред тежката дилема, дали да предаде майка си, за престъпленията, които е извършила, или да я остави да посрещне сама съдбата си. Младата жена е ужасена от откритието, че собствената й родителка продава чужди деца, но все още не е готова да се изправи лице в лице с нея.

Откраднат живот: Развръзката наближава
Откраднат живот: Развръзката наближава

Самата Виолета Захариева манипулира доста ловко развоя на връзката между Галя и Петър. Тя успява да внуши на майка й, че връзката им не е била съвсем истинска и че д-р Стилянова го е използвала за пари.

Иван Генадиев получава удар, а лекарите доста ще се изпотят, докато се преборят за живота му. Разкрила истината за подмяната на децата, съпругата му го напуска. И животът й поема по нов път. А на него се оказва стар приятел, на когото тя вече гледа с други очи. И който неочаквано ще се окаже най-голямата й подкрепа.

Александър и Калин също няма да се окажат извън урагана. Те ще бъдат въвлечени по странен начин във всичко това. Разменените деца обаче ще трябва да се справят и с още едно предизвикателство — облог в болницата за шефското място на спешното отделение, както и променените отношения между Калин и Биляна, ще минират брака й с Александър по-разрушително от всичко останало. Ревността ще се превърне в сериозен проблем и ще отключи конфликти, които не са подозирали, че са възможни.

Развръзката в Откраднат живот предстои.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!