You are here
Home > Без категория > Откраднат живот: Евгения пред самоубийство, Виолета манипулира д-р Стилянова чрез хипноза

Откраднат живот: Евгения пред самоубийство, Виолета манипулира д-р Стилянова чрез хипноза

Откраднат живот преобръща съдбите на героите

Най-тежките тайни в Откраднат живот са разкрити. Евгения научава, че Александър, а не Калин е неин син и е разтърсена от този факт. Тя е готова дори да погуби Иван заради извършената измама спрямо нея, но вместо това излиза сама в гората, където се сблъсква с демоните от миналото си. И е на ръба на самоубийството.

За втори път.

Калин продължава с опитите си да манипулира служителите в болницата срещу Александър, а освен това прави всичко, за да вкара клин в отношенията му с Биляна. Последното кара двамата млади да вземат важно решение за живота си, което ще тласне връзката им в нова посока.

Д-р Кръстева случайно разкрива важна тайна пред д-р Хинова и д-р Мазов, намесвайки ги в живота на другите герои. Разкритията се оказват и отправна точка за промяна в отношенията между двамата.

Виолета Захариева продължава да търси начини да раздели Петър и Галя. Тя използва ново бебе на млада майка, като разменна монета, за да принуди д-р Лазаров да хипнотизира д-р Стилянова.

Самата тя е силно объркана и не може да реши, дали да допусне д-р Захариев в живота си. И трябва да вземе трудно решение, дали да му позволи да поеме своята отговорност за бебето.

Откраднат живот: Трудни изпитания за Алекс и Биляна
Откраднат живот: Трудни изпитания за Алекс и Биляна

Ще разкрие ли Биляна плановете на майка си да продаде ново бебе? Ще успее ли Виолета да раздели завинаги Петър и Галя? Калин и Александър ще научат ли за прегрешението на д-р Генадиев, който е откраднал животите им? И накъде ще поеме Евгения, след поредната драма, която преживява? Отговорите на всички въпроси, ще научим тази вечер в Откраднат живот.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!