You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин и Александър се помиряват заради Биляна

Откраднат живот: Калин и Александър се помиряват заради Биляна

В Откраднат живот Калин и Александър обединяват сили заради Биляна

Критичното състояние на Биляна Захариева принуждава Калин и Александър да обединят усилия, за да я спасят в новите епизоди на Откраднат живот. Двамата съперници забравят различията си, в името на любимата жена. Калин обаче все още е твърдо решен да я задържи, поради което не се срамува да прибегне и до опасни методи, за да я запази при себе си.

Откраднат живот
Откраднат живот

В изключително сложна ситуация продължава да се намира доцент Захариев. Виолета продължава да го държи в шах, като не му позволява да се измъкне от схватката й. Галя Стилянова от своя страна не желае да се откаже от бебето и няма друг избор, освен да притисне любимия си до стената. Той обаче продължава да отлага решението си, с което поставя на изпитание връзката си.

Виолета продължава с интригите и прави всичко възможно, за да провали кариерата на младата лекарка. Тя не се трогва дори от факта, че заплашва живота на докторката и на детето й.

Една от тайните в болницата е на път да бъде разкрита от санитаря. Той разбира, че в клиниката се търгува с бебета, но все още не може да стигне до истинските престъпници и да ги разкрие.

Евгения разбира, че Биляна е по принуда с Калин и настоява да преосмисли действията си. В същото време отношенията между професор Генадиев и доктор Кръстева преминават границата. Той я премества в архива, с надеждата да я скрие, но спешен случай праща Калин там. Срещата между двамата се оказва решаваща. А младия лекар за първи път нарушава забраната на баща си и прави нещо зад гърба му.

Случващото се с младите влюбени рефлектира и на останалите герои от сериала Откраднат живот. Чии тайни ще излязат на показ и кои ще останат скрити, предстои да разберем в епизодите тази седмица.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!