You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Калин потъва в неизвестност, Виолета се изправя срещу Биляна и Александър

„Откраднат живот“: Калин потъва в неизвестност, Виолета се изправя срещу Биляна и Александър

Нови изпитания за героите в „Откраднат живот“

Пред сериозни трудности са изправени любимите герои в „Откраднат живот“ тази седмица. Биляна и Алекс разбират, че детето им може да има синдром на Даун, заради което ще трябва да се справят с куп трудности. Виолета научава за драмата им и прави опит да се завърне. Като не пропуска да даде най-лошия съвет на дъщеря си — да махне детето и да унищожи семейството си.

Калин е ранен и потъва в неизвестност, а професор Генадиев се впуска в трескавото му издирване. Евгения е уплашена и за двете си деца — синът, когото е родила и синът, когото е отгледала. Дали Калин ще бъде намерен и какво ще се случи, предстои тепърва да разберем.

Междувременно проблемите и тревогите на Биляна и Алекс ще бъдат разсеяни от героинята на Тони Маринова–майка и член на Управителния съвет на Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун. Самата тя си признава, че тайно се е надявала темата да бъде засегната в сериала, а сега е щастлива, че това е факт и има възможност да постави въпроса пред обществото.

Неочакван герой ще влезе в живота на Наталия — майка й / в ролята е Ернестина Шинова/. Двете от години не поддържат връзка, а възстановяването на отношенията им може да се окаже пълно с подводни камъни.

Доцент Захариев продължава да прави опити да види Галя и сина си, но все така без успех. Научила за престъпленията му, младата жена не иска да го вижда никога. Ще успее ли да намери път към сърцето й все пак?

Неочаквана ситуация в клиника „Свети Кирил“ поставя професор Камбуров пред ново предизвикателство — да се върне в операционната. Дали това ще му даде силата и куража отново да поеме работата си или завинаги ще се откаже?

"Откраднат живот" - битката на Биляна и Алекс продължава
„Откраднат живот“ – битката на Биляна и Алекс продължава

Мазов продължава да тъче на два стана, но д-р Кръстева започва да подозира, че крие нещо. Ще излезе ли тайната му на бял свят, предстои да разберем в новите серии на „Откраднат живот“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!