You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Лихвар тормози сестра Жекова, д-р Огнянова преоткрива любовта

Откраднат живот: Лихвар тормози сестра Жекова, д-р Огнянова преоткрива любовта

В Откраднат живот: Критична точка, нещата се объркват още повече

В новия сезон на Откраднат живот: Критична точка, обстановката в болницата се нажежава. Ина Фотева — новият финансов директор на клиниката, се опитва да направи екстравагантни нововъведения, които никак не се харесват на лекарите. Повечето от тях започват да протестират срещу нея. А това заплашва бъдещето й в медицинския център.

Наталия и Калин също се връщат насред цялата бъркотия. Двамата се опитват да се справят с предизвикателствата на работата и родителството, но нито една от двете роли не се оказва лесна. В същото време лихвари тормозят сестра Жекова. Изчезналият Васко я оставя с куп проблеми, а неговите лихвари я преследват да им върне парите. В труден момент Магда се обръща към свои приятели. Дали обаче ще получи помощ от тях, или колегите й от болницата са тези, които ще й подадат ръка и ще й помогнат да се справи с проблема?

Доктор Огнянова от своя страна най-накрая излиза на истинска среща с Тони, който успява да си изясни отношенията с нея. Това обаче не се харесва никак на брат му Марио. Младият лекар прави всичко, за да влоши разбирателството между двамата. Какви са истинските му мотиви и дали само един любовен триъгълник стои зад проблема, предстои да видим.

Междувременно Ваня продължава да пречи на връзката между Хинова и Вазов. Дали желанието да имат дете и любовта им ще успеят да преодолеят това изпитание? Ситуацията с Галя също става критична.

Нови предизвикателства в Откраднат живот
Нови предизвикателства в Откраднат живот

Ще седне ли на неговото място тя в Свети Кирил? Как новата директорка ще намери баланса между собствените си възгледи и желанията на персонала? Предстои да видим това и много повече в новите епизоди на Откраднат живот.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!