You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“ стартира с размяна на деца и зараждането на една забранена любов

„Откраднат живот“ стартира с размяна на деца и зараждането на една забранена любов

„Откраднат живот“ стартира с един много тежък избор и забранена любов

„Откраднат живот“ тръгва утре на екран, а зрителите ще имат удоволствието да видят една драматична история, разказана по всички правила на жанра. В първите епизоди ще видим как един от водещите лекари — Доктор Генадиев, доказан акушер-гинеколог, за когото даряването на живот е лична и професионална мисия, извършва непоправимото—разменя детето си, което с вродени увреждания, с друго–здраво дете, за да спаси съпругата и семейството си.

"Откраднат живот"  тръгва на малкия екран от утре
„Откраднат живот“ тръгва на малкия екран от утре сн. Фейсбук

Минават години и действието се развива в наши дни. Изоставеното дете, което старият акушер разменя с чуждо, оцелява, приема каузата на пациентите за своя лична и самото то превръща медицината в свое призвание, за да помага на други, споделили неговата съдба. И се превръща в млад лекар.

jivot 4

 

В болницата, където работи той, работи и Калин Генадиев – наследникът на уважавана лекарска фамилия, най-добрия в своята област, чийто живот е предначертан от самото начало на раждането му. Той поема по пътя на родителите си, но за него професията е най-вече да покаже на близките си, че е достоен за името си и за тях. Тъй като винаги му е било втълпявано, че трябва да е по-добър от другите. Размененото дете, трябва да се докаже пред семейството си, докато истинският наследник на фамилията сам се бори за успехите си живота.

jivot 3

Съдбите на двамата са преплетени не само от съдбата, която неволно ги събира на едно и място, в една и съща болница, но и от любовта. Оказват се влюбени в една и съща жена — анестезиоложката Биляна Захариева.

jivot 2

Нейният живот също е изключително объркан–омъжена е за сина на главния лекар на клиниката–Калин, но бракът им започва да се пропуква, когато тя започва да осъзнава, че всъщност не са един за друг.

jivot 5

В „Откраднат живот“ще видим и Йоана Буковска, в ролята на властната майка на Биляна–Виолета, Мария Каварджикова–съпруга на професор Генадиев, която дори не подозира за тъмната тайна в живота им–смененото дете, както и голямата актриса Мартина Вачкова, която се въплъщава в образа на главната сестра — роля, която й подхожда идеално и все едно е създадена специално за нея.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!