You are here
Home > Без категория > Откраднат живот: Сурогатна майка изнудва Хинова и Мазов, Огнянова научава истината за Банков

Откраднат живот: Сурогатна майка изнудва Хинова и Мазов, Огнянова научава истината за Банков

В Откраднат живот Мазов и Хинова се справят с новите усложнения, а Виолета се сблъсква с най-големия си страх

4 месеца след като нашите герои от Откраднат живот най-накрая успяха да сбъднат мечтата си за дете, животът им се преобръща. Доцент Мазов и доктор Хинова се изправят пред неочаквани трудности, свързани с детето. Сурогатната майка, която ангажират, за да износи бебето, заживява с тях. И преобръща целия им живот с главата надолу.

Зорница и доцент Банков са на път да развалят връзката си, още преди да е започнала. Самата лекарка се изправя пред тежък морален избор. Нейното най-голямо желание е да заживеят заедно, а той изглежда споделя чувствата й. В същото време обаче, д-р Огнянова научава най-голямата му тайна — съпругата му не е мъртва. Тя е в тежка кома и е настанена в частен център в Германия. Дали тази новина няма да повлияе на отношенията на двамата. И дали Зорница няма да разбие сърцето на директора на „Свети Кирил“, решавайки да сложи край на връзката им?

Предстои да видим в новите епизоди на Откраднат живот.

Още една изненада очаква зрителите на поредицата тази седмица. За първи път неуязвимостта на Виолета ще се пропука. Финансовата директорка на болницата ще се изправи срещу стария си страх и ще сподели само за него само с доктор Стилянова. Ще се наложи ли да се пребори с опасния рецидив на рака, или всичко е само в нейното съзнание? В ситуацията ще се намеси и доцент Захариев, който ще промени отношенията между двете.

Тези и други вълнуващи моменти очакват зрителите, седмица преди големия финал на „Откраднат живот“.

Откраднат живот
Откраднат живот

В аванс ще издадем, че Калин и Наталия ще споделят няколко мили момента. Също така младите лекари ще трябва да се справят с няколко наистина тежки случая. А въпроси относно моралната етика на лекарите и отношенията им с пациентите, отново ще излязат напред.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!