You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Тайната на Александър е разкрита

Откраднат живот: Тайната на Александър е разкрита

Голямата развръзка в Откраднат живот обещава наистина големи обрати

Голяма развръзка се задава в първия сезон на Откраднат живот. Биляна и Александър все повече не могат да стоят далеч един от друг, а с малко насърчение от професор Камбуров, Наталия се отказва да преследва д-р Василев. Евгения и професор Генадиев също имат проблеми — тя се притеснява за щастието на сина им Калин, а Иван за това да запази поста си на директор на клиниката.

Откраднат живот: Тайните на героите се разкриват една по една
Откраднат живот: Тайните на героите се разкриват една по една

Калин започва да притиска твърде много Биляна, която си прави опасни заключения за бившия си годеник. Това е на път да доведе до раздялата им, а Александър не крие, че не може да стои далеч от нея. Ще се разкрие ли обаче дълго пазената тайна на Калин, както и плана за изнудването му.

Петър Захариев си дава сметка, че е крайно време да се раздели със съпругата си и решава да сложи край на отношенията с жена си. Това силно вбесява Виолета, която след опита да убие детето на Галя, решава да прибегне до още по-радикални мерки. Тя е твърдо решена да не позволи на съпруга си да се измъкне от нейната желязна хватка и е готова да прибегне до отчаяни средства, за да отстрани от пътя си, своята съперница.

Дете постъпва в клиниката с тетралогия на Фало, а доктор Кръстева моли Александър и професор Камбуров да поемат неговия случай. Александър прави разкритие за миналото си и за заболяването, от което самият той страда. За педиатърката неговият случай се оказва истинско откровение. И както изглежда най-голямата тайна за истинската самоличност на Александър е на път да бъде разкрита.

На фона на всички тези объркани и напрегнати отношения между героите в Откраднат живот, тайния бизнес на Виолета и Петър Захариеви също излиза на светло. Санитарят Миро и майката на едно от продадените деца напредват с разследването. А разкритията заплашват да съсипят всички…

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!