You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот“: Трудни избори за Биляна и Александър

„Откраднат живот“: Трудни избори за Биляна и Александър

Тежки изпитания в „Откраднат живот“

Все по сложни стават отношенията между медиците в болница „Свети Кирил”в следващите епизоди на „Откраднат живот“. Злоупотребите и задкулисните игри в болницата продължават,към тях се включват и нови неочаквани играчи.

Появяват се все по нови причини ,заради които Александър и Биляна започват да се отдалечават все повече един от друг.

bilqna

В следващите епизоди ще видим как д-р Василев продължава отчаяно да търси начин да спаси своя ментор – проф. Камбуров.Единственото нещо, което  занимава съзнанието на младия доктор е състоянието на професора.Но с това няма да свършат неговите проблеми,той ще научи и за някои мрачни тайни  ,заради които ще се разочарова от хора, които много уважава.Вътрешната борба на Биляна продължава,борейки се със своите мисли,чувства и решения.

Освен предстоящата сватба и проблемите на бъдещия си съпруг, младата лекарка ще се сблъска и с критичен медицински случай, заради който ще преживее душевен катарзис.Ще се отчуждят ли д-р Захариева и д-р Василев заради личните и професионални проблеми,които имат, или пък трудностите ще ги сплотят отново, предстои да разберем.

Увлечението на д-р Захариев по младата специализантка д-р Стилянова се засилва.Подарявайки и автомобила,който му подари  Виолета,сега той ще трябва да обясни на съпругата си ситуацията .Освен всичко това Петър ще поиска да стане част от бизнеса на Виолета.Дали тя ще се съгласи на това да го направи свой съдружник и до къде ще стигне той в опитите си да задържи вниманието на Галя? Всичко това ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!