You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Пътят на честта: Калоян и Кера с първа среща, изчезването на Симеон обърква всички

Пътят на честта: Калоян и Кера с първа среща, изчезването на Симеон обърква всички

Пътят на честта продължава с нови обрати

Калоян и Кера излизат на среща и за първи път признават чувствата си един към друг в новите епизоди на „Пътят на честта“.В същото време изчезването на Симеон притеснява Жаки, както и Мария.

Киро задейства нова схема за отмъщение и тъмни сделки, която ще засегне отново живота на семейство Станкови. Междувременно Лора ще трябва да приеме факта, че баща й има нова жена в живота си. И се чувства по-щастлив с нея, отколкото с майка й.

"Пътят на честта" - от септември по Нова телевизия сн. Фейсбук
„Пътят на честта“ – от септември по Нова телевизия сн. Фейсбук

Близките на Калоян също ще забележат промяната в него, а отношенията му с Кера няма да останат скрити и за служителите от офиса. Но да се възползват от новата му слабост, ще опитат единствено враговете му.

Люба ще научи неприятна новина относно здравето и живота си. Това ще я накара да се замисли и и да вземе прибързано решение относно връзката си с Асен. Как ще реагира той на действията й? И дали няма също да я изненада от своя страна.

Партито в дома на Киро приключва с предполагаемата смърт на Симеон. Но дали наистина е мъртъв старият приятел на Киро, или е част от зловеща схема, с която да накаже предателите? Предстои да видим.

Част от познатите на Калоян от миналото също се завръщат. Как ще повлияят на живота му и на връзката му с Кера.

Обратно в Царево, Симона ще трябва да се изправи пред гнева на бившата си свекърва. Както и пред заплахите на Димитър, който крои планове за отмъщение от затвора.

Междувременно част от мистерията свързана с Ина започва да се разплита. Какво се е случило във фаталната нощ в горите на Странджа? И защо всъщност дъщерята на Дичо не иска да говори? Кой е убил Огнян в гората и какво общо има с всичко Димитър? Отговорите на всички тези въпроси предстои да видим в новите епизоди на „Пътят на честта“.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!