You are here
Home > Здраве и красота > Плосък и стегнат корем само за 8 минути на ден – упражнения, които връщат времето назад

Плосък и стегнат корем само за 8 минути на ден – упражнения, които връщат времето назад

Вместо да тормозите тялото си с часове тренировки и строги диети, заложете на постоянството за плосък и стегнат корем

След раждането, особено на второто дете, повечето майки се отказват от мечтата за красива фигура и бански-половинки. Покрай безкрайните задължения не остава време за фитнес зала, още по-малко им се дават пари, за да поддържате определен тип на хранене. Техният плосък и стегнат корем остава само на снимките от младежките години.

Имаме решение за вас, момичета!

Не, няма нужда да се наказвате с глад или да губите време във фитнес залите. Заложете на малко, но ежедневни усилия! С комплекс от упражнения за 8 минути ще се радвате отново на съвършен – плосък и стегнат, корем!
Упражнения за плосък корем
Най-трудното нещо в него не са усилията, а да се убедите себе си, че можете да постигнете това и да започнете тренировки. Всеки ден!

Всички упражнения за коремните мускули, които продължават повече от 7 минути, стимулират капилярите в тази част на тялото. Това води до повишен поток на кръв и съответно – по-голям приток на кислород, необходим за изгаряне на мазнините.

Когато мускулите са в напрежение, се нуждаят от много повече калории, за да останат активни. Нашето тяло се опитва да освободи необходимите калории в частите на тялото, където имаме активни мускули, а така се стига до бързо изгаряне на мазнините точно в тези части.

Следващото видео ще ви покаже как само 8 минути на ден можете да постигнете отлични резултати.

Спазвайте точно показаните упражнения и скоро ще забележите ефекта. Наблягаме отново на постоянството! Осем минути на ден – без компромиси, без почивка през уикенда! Работата ви няма да пострада, нито близките ви ще се оплакват. Най-много децата да проявят желание да се включат във вашата битка за плосък и стегнат корем!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!